black and white rose

donderdag, maart 17, 2016 |
Een lichtstraal schijnt door de kamer, gericht op een bosje roze rozen dat de tafel vult. Alsof het de bedoeling was een soort spotlight voor te stellen zodat ik de bloemen zou opmerken. En opmerken, dat deed ik. Snel nam ik mijn camera tevoorschijn en legde dit tafereeltje vast. Want, dit is mooi. Toch? Niet veel tekst dus deze keer (zijn jullie niet van me gewoon). Oh en negeer die "woah deze rozen ruiken lekker selfie" achtige dingen. Geef jullie ogen de kost.

Misschien komt dit deprimerend over, dat hele zwart witte gedoe, maar zo kwam alles het beste over. En zwart en wit is ook leuk. ( :Gewoon, zulke dingen waar je doelloos door kan scrollen, zonder je hoofd te moeten kraken door ingewikkelde woordkeuze's of spirituele doelen. Vaker doen?

Liefs,
Britt

Ik hoor ook graag tips, haha, want ik ben geen professional en dit is gewoon nog een samenraapsel van rozenfoto's van de afgelopen tijd.

10 opmerkingen :

 1. Wauw! Super foto's! Echt, je hoeft helemaal geen tips, dit is al zoo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe mooooooooooi, zo'n zalige kleuren! Liefs ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook altijd geweldig leuk om rozen te fotograferen (en ja, ze ruiken echt suuuuper goed altijd :)). Dat zwart&wit-effectje heeft echt een speciale sfeer, en dat vind ik juist super fijn om naar te kijken! (je foto's zijn awesome!) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa heel fijn dit, lekker plaatjes kijken. Ze zijn zo mooi Britt, echt wauw!<3 Ik zeg vaker doen! :) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal niet deprimerend hoor, liefde voor zwart-wit foto's. Dat lichtinval is ook zo mooi! Ik zou het leuk vinden om vaker van die foto-artikeltjes te zien! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het helemaal niet somber. Ik vind het sfeer geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe wijs zijn die blurry foto's niet?! Echt heel leuk gedaan Britt en zoals Lisa hierboven zegt je foto's zijn sfeervol, niet somber. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoe kan ik dit nou gemist hebben? Want hier is dus echt een zwart-wit lover. Zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen