5 things that makes the summer hour change better

zaterdag, maart 26, 2016 |
Een volledig uur wordt van je ontnomen morgen. In ruil regelt moeder natuur je een schouwspel aan lichtkleuren, warmte en gouden vloeden. Terug naar de tijden toen je nog al huppelend door het bos om 8 uur 's avonds kon lopen, zigzaggend door de lichtstralen van de bomen. Een aantal dingetjes die je dag ondanks het tijdgebrek toch geweldig en chill maken.

1 • Chill morning walk Met slaperige ogen al struinend door de straten, even een rondje rennen. (Of in mijn geval, joggen.) De zon die je gedag zegt door de gloed op je gezicht. Zo'n morning walk (je hoeft jezelf niet te dwingen om te gaan rennen) kan wonderen doen, zeker voor de ochtend humeurigen onder ons. Het verdwijnt, echt.
2 • Relaxed playlist Een aantal chille nummers die ik al opzocht voor jou voor een chille relaxte vibe aan je dag. Gewoon van die nummers, die ideaal zijn voor als je net wakker wordt. En ze matchen nog leuk met het vogeltjes gezang buiten. Want ze zijn relaxed en rustig.
3 • Fast breakfast Comfortabel ontbijtje zonder al te veel gedoe. Yoghurt in een kom, bestrooid met wat cruesli en her en der wat druifjes. Op eten maar onder het genot van de playlist bijvoorbeeld.
4 • Eat asty chocolate Alle chocolade (paaseitjes) opeten. En dan het liefste lekkere variatie's: chocolade ijs, chocolade mousse of een simpel, eenvoudig maar altijd heerlijk paasei. Om een beetje in de stemming te blijven, want het is Pasen. YAY.
5 • Watch the dreamy sunset Sluit je dag af met de mooie zonsondergang vanuit je raam. Hier heb je niet nog meer informatie voor nodig, right?

En zo heb je niet eens iets gemerkt van dat ene uurtje minder.

Liefs,
Britt

18 opmerkingen :

 1. Owww ja, een uur van mijn nachtrust weg???? Bah. Maar goed, heel leuk origineel postje dit Britt!! En yayyy voor ontbijtje en sunsets.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was al half vergeten dat we een uurtje minder slaap hebben. Ik ga denk vooral lekker wandelen. Perfect voor met Pasen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super fijne tips! Jammer van dat uurtje minder maar ik kijk er wel erg naar uit dat het nog langer licht wordt buiten. Ik ga sowieso veel paaseitjes eten morgen. En die liedjes beluisteren! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's zeg! En een playlist kan inderdaad heel vaak helpen bij dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne post zeg! Ondanks dat je een uur minder kunt slapen vind ik het wel fijn dat het 's avonds langer licht blijft, dat zorgt voor een instant zomergevoel! Fijne Pasen<3 Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk artikeltje Britt! Toch ga ik dat uurtje slaap wel missen (maar hé wat is een uurtje op een mensenleven right?). Leuke playlist & prachtige fotootjes! Ik ga nu maar even punt 4 opvolgen en lekker wat Tony's snoepen... omnomnomnomnom... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n fijn artikel! Ik ben vorige week ook voor het eerst weer een rondje wezen hardlopen in het zonnetje en het was zo heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is zo'n leuk artikeltje! De foto's en de muziek zijn allemaal erg mooi. Ik wil trouwens ook nog even zeggen dat ik je blog echt super mooi en leuk vind.:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh zo lief dat je dit zegt want ik was een beetje 'bang' dat niet iedereen het leuk zou vinden want ik veb zo'n alternatieve smaak qua muziek ofzo, zo liefff.

   Verwijderen
 9. Jouw foto's zijn toch altijd zo enorm prachtig! Ik was deze morgen echt helemaal in de war door het uur (ik was het namelijk helemaal vergeten...) Maar hé, gelukkig bestaan er zo'n geweldige tips als die van jou! Fijn Pasen! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaahhh, je foto's zijn zo mooi! En voorlopig klik ik deze post nog niet weg, want ik struin nog even rond op het internet met de liedjes uit je playlist aan. Yay!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moh ik hoop dat de playlist deugd heeft gedaan, hihi.

   Verwijderen
 11. Wat is die foto met dat boek gaaf gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het zo heerlijk dat het langer licht is, en ik hou echt van je lijstje hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dit artikeltje is oh zo fijn. Had ik deze zaterdag maar gelezen, maar geen tijd :'( Ik ga 'm even saven hoor, want ik word hier echt megablij van. Superleuk Britt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen