zo gingen mijn januari goals

zaterdag, februari 06, 2016 |
De maand waar de lat erg hoog wordt gelegd, voornemens nu al inmiddels vergeten zijn en waar we illusie's scheppen over hoe fantastisch en beter we opeens zijn. Not. Ik heb alleszins wel mijn best gedaan mijn januari goals af te vinken. (En kijk eens, ik schrijf dit al in het begin van februari, goed of niet?)
"Oh men, Britt en haar schoenen" was Laura haar reactie op mijn artikel "ze doet er zeker 10 jaar over om ze te kiezen". Ik geef je gelijk, meid. Maar zie daar, ik heb ze gekocht, eindelijk! (En ik heb ze nog niet teruggestuurd, ze passen en ik ben zo blij aehfldfn!) Over een paar dagen zal ik ze tonen. ;)
Ik zat echt te bruisen van de inspiratie en ideeën, maar er is niks van in huis gekomen. Misschien is dit iets voor de krokusvakantie, wanneer ik sloom op mijn bed lig te niksnutten. Altijd goed om mijn code taaltje wat bij te schaven.

Mijn papa en ik zitten nu alweer aan week vier met het hardlopen. (Ik zit alleszins wel nu al met een kuitkwaaltje, maar dat gaat me dus niet tegenhouden, die 5km ga ik halen. En die marathon voor over een paar jaar ook.) Dubbele check dit.
Eigenlijk heb ik nog nooit zoveel gepiekerd als in deze maand. (Komt misschien ook deels door mijn schoenen dilemma, haha.) Zo plots werd ik weer super onrustig, viel ik haast niet in slaap en bleef mijn hoofd maar tollen.  Iemand ervaring met dit?

Hoe ging het met jouw eerste maand van tweeduizendzestien?

Liefs,
Britt

11 opmerkingen :

 1. IK herken het wel een beetje hoor Britt. Zeker in een periode als mijn drukke toetsweek de laatste tijd is mijn uit-knop ver te zoeken... Ik wil binnenkort ook weer een rondje lopen, even trainen voor de aankomende shuttlerun.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WAUWWW, HET GEBEURDE JONGENS. KOOP EEN TAART EN HANG DE VLAG UIT, DIT MOET GEVIERD WORDEN!! BRITT HEEFT HAAR LANG GEWENSTE SCHOENEN GEVONDEN. Hahaha. Ik ben trots op je hoor! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het leuk gedaan met die foto's :D Schoenen vinden is altijd geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He je hebt eindelijk je vagabond schoenen gekocht! Ik ben zoo benieuwd! Gelukkig kun je die goal afstrepen! En wat goed dat je zoveel hardloopt, je komt er wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wakker liggen door schoenen...ik ben jaloers! ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze maand was voor mij ook niet helemaal 'toppie', een beetje een winterdipje waardoor ik me heeeel erg slecht voelde, maar dat is nu al over en het is krokusvakantie :) :), super dat dat van het hardlopen lukte, ik ben net terug van een goeie 4km en het deed deugd. Ik hoop dat we je schoenen snel te zien krijgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je je schoenen hebt gevonden! Ben heel benieuwd..
  Alles samen kan je zeggen dat je doelen van Januarie best geslaagd zijn, toch? liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben zo benieuwd naar je schoenen en hoe ze je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben onwijs benieuwd naar je schoenen en trots dat je zo goed bezig bent met het rennen - you go girl! En ooh, de uit-knop vinden is inderdaad pittig lastig. Misschien helpt het om voordat je gaat slapen wat van je gedachten van je af te schrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lekker bezig! :D Wel vervelend van het piekeren en het onrustig zijn zeg. Misschien kom je in de krokusvakantie wat meer tot rust?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dikke yay voor dit artikeltje en een nog dikkere yay voor je nieuwe schoenen! Enne, dat piekeren is heel herkenbaar. Ik ben ook echt piekeraar to the max. Het kan helpen om even lekker alles op te schrijven, even een uurtje niks doen of bijv. lekker relaxt naar buiten (met of zonder camera). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen