new shoes → lopen op wolkjes

maandag, februari 08, 2016 |

Britt en schoenen kiezen gaan niet samen. Ik ben te kieskeurig, heb lompe voeten en ik ben gewoon een twijfelkont. Het was reeds putteke winter en ik dwarrelde nog rond in mijn zomerschoentjes. Ik heb maanden getwijfeld, ontelbaar veel schoenen teruggestuurd maar nu heb ik ze. En ik voel gewoon dat dit het begin is van een deftige schoenencollectie. Eindelijk.

Ik heb al vaak laten vallen dat ik ook niet bepaald super sterk in mijn schoenen (ha, woordgrap) sta. En dat hield me best lang tegen om ze te kopen, want i love them toen ik ze zag op Kittehscupcakes.nl, maar tussen al die wandelende sneakertjes is dit een grote stap. Ik voel me ook best aangekeken. Alsof mijn schoenen omgeven zijn door spotlights en een bordje hebben met 'KIJK NAAR ONS'. Maar ik huppel vrolijk verder.
"Zo'n stelten Britt, ga je daar wel op kunnen lopen?" was het allereerste wat mijn mama zei. (En ja hoor, ik klikte al bijna mijn enkel om en struikelde bijna toen ik ze de eerste minuten aan had.) Over stelten gesproken, zo voelt het ook. Plots ben ik 7 cm groter. Ik was een klungel, maar nu ben ik een klungelige reus. Is beter, right?
Gaat gek klinken, maar het voelt alsof ik de wereld aan kan met die klompen (zoals mijn papa ze dan weer noemt) aan mijn voeten. Ze passen werkelijk overal bij, eindelijk matchen er schoenen bij mijn spijkerrokje. En ik voel me zo zo zo gelukkig. Die aankijkende blikken neem ik er wel bij. Want ik wéét dat niet iedereen ze even leuk vind, maar met deze schoenen voel ik me goed en dat laat ik me niet afnemen.

Heb jij het ook zo lastig met schoenen kopen? En wat vind je van mijn nieuwe schoenen?

Liefs,
Britt

33 opmerkingen :

 1. Ik vind ze echt heel leuk en ik vind ook dat ze echt iets voor jou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die schoenen zijn echt leuk en ze staan je ook nog eens goed! Goed dat je ze gehouden hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waaauw deze schoenen zijn geweldig Britt! Goede keuze, echt ik ben stiekem een beetje jaloers hoor nu op je geweldige vagabonds ;) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh, so pretty <3. Die wil ik ook! Ik ben echt dol op die stijl :). Mega fijn dat je er zo blij mee bent. Grappig trouwens, ik heb juist veel te veel schoenen, vind te veel schoenen leuk... Hihi! Omgedraaide wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat zijn ze tof! Stoer dat je ze aan doet ondanks blikken hier en daar. Het gaat erom wat JIJ mooi vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ze zijn echt heel erg mooi! Ik ben blij dat je ze uiteindelijk toch hebt gekocht! Ze staan mooi aan je voeten!! Ik vind het juist leuk als personen rondom mij de schoenen niet zo heel erg mooi vinden die ik koop.. dan weet ik zeker dat ik niemand ga tegenkomen met exact dezelfde paar aan hun voeten, hihi! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het echt al duizend keer gezegd, maar ze zijn zo zo mooi en echt helemaal Britt! Volgens mij is dit het begin van een eigen stijltje hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa hihi zo voelt het ook, ik onderscheid me een beetje van de rest nu en ik heb er geen problemen mee. (Dit past ook gewoon onder ALLES!)

   Verwijderen
 8. Ze zijn zo mooi! Ik vind ze echt heel erg leuk, begin nu zelf ook een beetje te twijfelen of ik ze toch ook niet hebben wil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je ze leuk vindt, gewoon doen! Ik spreek uit ervaring dat je misschien raar aangekeken wordt maar een opmerking krijg je niet hoor, alleen maar woorden die verbaasd zijn dat je het durft dus gewoon doen! (:

   Verwijderen
 9. Ik vind ze écht onwijs mooi, maar dat wist je al hihi ;) Heerlijk gevoel is dat, om gewoon aan te hebben wat jij leuk vind en laat andere mensen dan maar kijken (jaloerse blikken meestal, zeg ik je). Luvvv Vagabonds! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het zo cool dat je ze uieindelijk hebt gekocht na een heleboel twijfelen. Het zijn echt prachtige schoentjes en ze passen heel goed bij je. Gewoon lekker doen dus. Hopelijk ga je hier nog vele metertjes op lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind ze zo onwijs gaaf! En helemaal leuk toch dat je zo je eigen stijltje ontwikkeld? Dan geniet je echt het meeste van je schoenen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aaah wat zijn ze geweldig leuk! En ik snap helemaal wat je bedoeld met dat je de wereld aan kan met deze schoenen. Zo zou ik me ook voelen :) Heel fijn geschreven trouwens!
  Liefs
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind je schoenen echt ongelooflijk leuk!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben zo jaloers op je schoen, ze zijn werkelijk prachtig. Ik wil, neen ik eis dat je ze op de bloggermeeting aandoet, haha. (alsjeblieft :) ;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen (en dat was ik toch al van plan hoor, die schoenen wijken niet meer van mijn voeten hihi.)

   Verwijderen
 15. Wat zijn ze gaaaf! Passen ook echt bij jouw toffe stijltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ze zijn echt heel stoer! Gaaf! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahhhh, je hebt ze!!! Echt cool dat je ze toch hebt gekocht, en als jij ze leuk vind, wie mag daar dan nog iets negatiefs over zeggen?! Ik ben ook slecht in schoenen kiezen, maar ik vind dat je een goede keuze hebt gemaakt, haha! Veel plezier ermee!! (En klungelige reuzen kunnen toevallig ook heel erg awesome zijn hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoe goed dat je ze hebt gekocht! Proficiat Britt, ik kan geloven dat het echt wel een stap was, maar ik ben trots op je, hihi :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw, echt heel coole schoenen Britt! Als ik mijn Dr. Martens aantrek krijg ik ook vreemde blikken, maar ik voel me er echt goed/sterk in of zoiets. : )

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind het heel stoer van je dat je ze lekker blijft dragen ondanks de blikken. Ze zijn echt heel, heeel erg mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een toffe schoenen Britt! Ik zou dit soort schoenen zelf nooit kopen (staan me niet) maar ik vind ze echt zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze zijn echt super gaaf! I love zwarte laarsjes, je kan er nooit genoeg van hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen