• Krokusmeeting •

zondag, februari 14, 2016 |
 En toen dwaalde ik weer (te laat) door Antwerpen, het was (ja, ondertussen al was) namelijk krokusvakantie dus tijd voor een krokusmeeting. Die ging door met Lise, Klaartje en Helene. (Deze keer zonder Lobke, want ze was ziek, zie hier.)
De Antwerpse drukte om half twaalf, slenterde ik op mijn dooie gemakje door de winkels tot ik plots besefte dat ik een béétje te laat was. Lise, Klaartje en Helen stonden reeds druk te kletsen toen ik (iets te) enthousiast begon over Forever 21. Wat was ik blij en vrolijk om die meiden terug te zien.


Ik wilde mijn drang naar suiker en zoet verkroppen, maar ik kon het toch niet laten om een havermouttaartje en wortelcake (aanrader!) te kopen bij Exki terwijl de rest daar met onwijs gezonde dingen zat. Het contrast moet er zijn, right? ( :
Na het appetijtelijke etentje trokken we naar de tweedehandswinkel van Antwerpen (welke maar liefst 3! verdiepingen telt). Ik deed een poging om een soort stretch top (maat 42) om te toveren tot een soort classy kleedje. Ik wurmde mijn lijfje erin. Maar het was te kort. Beetje sletterig. De rest slaagde wel geweldig.
Bij het afrekenen kwamen ik ook nog dit hipster brilletje tegen (met maar één oor, haha). 

Lise en ik waren iets te druk aan het praten over het hele Antwerpen gebeuren (weet je nog?) toen Klaartje en Helene plots een wegje insloegen. "Oh, het is hier al?!" flapte ik eruit. "Ga jij maar al naar binnen dan film ik ondertussen." zei Lise. Het was zo mooi. Een poort betoonde de ingang naar een weelderige tuin met een glazen huis in de achtergrond. (Ik moest mezelf inhouden niet meteen naar de cactussen te rennen → in dat glazen huis dus.) Helaas ging het enkel open op zaterdag en zondag.. (Dus daar stonden we kwijlend naar de cactussen te kijken.)
Doordat het ook nog eens middag was, glom de zon tussen de bomen als een extra spotlight op de mooiste plekjes. Het was het gouden uur en de timing had niet beter kunnen zijn. Nieuwsgierig als ik was, wilde ik naar een gangetje lopen waar ik een blik opving van struiken en een fraai uitzicht. Ja hoor, we konden gewoon binnenwandelen.

Daar liet ik dus ook outfitfoto's (de allereerste keer!) nemen, maar da's voor een andere keer, zo ook voor het filmpje en de outfits van de anderen. ( :

Dit was écht een super geslaagde en fijne dag, ik wil terug naar die tuin en naar die fijne mensen.

Liefs
Britt

(Oei, beetje dom eigenlijk, want deel twee van de andere meeting moet nog online komen.)

31 opmerkingen :

 1. Zooo'n mooie foto's! Echt! Het ziet er heel gezellig uit :) jammer dat het shirtje/kleedje niet echt paste, dat brilletje is wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wat onwijs leuk dat je nog een meeting deed! Hele leuke foto's trouwens, zo helder allemaal wowie. Ben al benieuwd naar je outfitfoto's! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn alweer prachtige foto's Britt! Het zag er echt een leuke middag uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, je hebt prachtige foto's genomen! Ik ben erg benieuwd naar het filmpje! Jammer dat ik er niet bij kon zijn, want ik mis jullie echt enorm! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar wij hebben je ook gemist lobke! Het was niet compleet zonder jou, onthoud dat! Er komt een volgende keer, zeker weten!

   Verwijderen
 5. Supermooie foto's,ziet er heel gezellig uit:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat zalig! Die foto's geven me goesting om naar daar te gaan! :)

  Groetjes Hannah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah wat een mooie foto's! En klinkt als een heel fijn dagje:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ziet dit er weer geweldig gezellig uit meiden! En je maakt zulke mooie foto's Britt<3 Ik ben trouwens heel benieuwd naar je outfitfoto's! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw mijn hoofd op die ene foto, een geforceerde nep colgate smile haha. Het was een hele gezellige dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooh wat zijn de foto's leuk geworden! En die bril was echt geweldig! Hoe leuk om dit nu allemaal nog eens terug te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. My god, die foto's zijn zo ontzettend mooi! En wat vind ik het fijn om te lezen dat je zo'n dagje hebt gedaan. Lijkt mij ook ontzettend leuk om meiden te ontmoeten die dezelfde passie hebben als jij. Ik vind dat ook echt een leuke eigenschap aan jou, je gaat gewoon zo naar een leuke stad om leuke foto's te maken. Super knap vind ik dat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah wat een prachtige foto's. Je hebt echt talent! Ik ben nu wel mega nieuwsgierig naar je outfit foto's ;) you go girl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waauw wat een mooie foto's heb je gemaakt! Antwerpen ziet er heel mooi uit door jouw camera :) Ik heb nu echt zin om daar weer eens heen te gaan :) Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh mooie foto's joh!! Hihi, zo'n botanische tuin is wel echt de hemel der cactussen!! Begrijpelijk dat je zin hand om er rond te huppelen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je weer leuke foto's gemaakt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw hele mooie foto's, love it! Zag er gezellig uit en benieuwd voor het filmpje! Als het goed weer is gaan wij altijd tijdens onze middagen op school daar in de Botanische Tuin eten, super gezellig. :))

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een prachtige foto's! En wat onwijs leuk zo'n meeting. Jammer, dat het shirtje/kleedje je niet pasten. Ik ben benieuwd naar deel twee van de vorige meeting!

  -Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat jullie weer gemeet hebben! Je hebt echt hele leuke foto's getrokken, zo te zien was het erg gezellig en hadden jullie geluk met het weer! Ben benieuwd naar de outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. hele mooie foto's! Ik zou ook zo graag een keer mee willen naar een meeting.
  die bril, echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, mooie foto's weer Britt! Leuk dat jullie weer gemeet hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah, zo leuk dat je ons ´meeneemt´ in dit artikeltje! Het ziet er zo tof uit allemaal, superleuk dat jullie dit nu al voor de tweede keer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Weer een heel leuk postje over een heel erg fijn uitziende meeting. ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ziet eruit als een hele gezellige meeting ! :)
  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, een thrift shop met drie verdiepingen klinkt geweldig zeg. Ik zou er zo middagen zoet kunnen zijn, omdat ik dan alles wil zien. Gaaf dat je outfitfoto's heb gemaakt, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wauwie super mooie foto's! Ben benieuwd naar je outfit foto's.

  Liefs,
  Jamie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een mooie foto's zeg! Antwerpen lijkt mij prachtig, ik zou ook zeker naar de hortus daar gaan. Benieuwd naar je outfitfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Aaah wat leuk lijkt me dit!!! Het ziet er weer super gezellig uit en je foto's zijn ook weer prachtig!! Ik hoop ook jullie ooit eens mogen te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nice blog, I like the design <3
  http://heydomii.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen