is it too late now to say sorry? // recap goals

maandag, februari 29, 2016 |
Fijn muziekje, gehuld in dekens, voeten die bengelen, een toetsenbord onder mijn vingers en het gevoel van zondagavond. Fijn. Maar ook een knagende stemming verstoort de waas aan heerlijkheid. Gepieker, doolhof aan hersenspinsels, knopen die niet ontward raken en een choatisch leven verpesten de boel.

Laat dit even een mooi excuus zijn voor de afwezigheid van twee (!) weken, het is niet om te wikkelen in woorden om de boel goed te maken want dit voelt slecht, echt heel slecht. Maar ik ben er weer (denk ik).
Het leven is geen aards paradijs vol rozengeur en maneschijn, er zijn nu eenmaal dagen waarop je je echt niet goed voelt, het hoort erbij, da's het leven. Leuke dingen glippen er vandoor voor je het echt beseft zijn twee weken om en is je blog niet langer een teder boek vol slijmende verhalen. Maar een leeg, onpersoonlijk samenhangsel van verouderde vertelsels. Perfectionisme nam de bovenhand (like always) en ik wil te veel doen, mijn lichaam wilt niet mee en dan lig je al half dood in je bed om 10 uur. (Ja, echt waar.) Het gaat beter nu, gewoon, een dipje, normaal hoor.

Over die goals (voor ik dat vergeet, oeps):

Onzekerheid overwinnen Overwinnen kan je dit niet, dit blijft in je zitten, zoals onkruid, krijg je niet weg hoor.

akoestisch dingetje Als ik nu even dat programma download, misschien heb je dat wel nodig om muziek aan elkaar te lijmen, niet? Britt?

analoge camera weer bovenhalen Het laagje stof is verdwenen en vele kunst vingertjes hebben dit antieke ding vastgehouden (Lise en Eline, ja het gaat over jullie). Dus ja, geslaagd geloof ik?

een boek lezen En wat voor één! (Zelfs 2 zitten nu gebrand in mijn geheugen, prachtige verhalen.) Hoe heerlijk is het trouwens om boeken te lezen, woah. Nadeel is dat je er tijd voor moet maken, laat nu net dat hetgene zijn waar ik mee struggle...

Liefs,
Britt

En eigenlijk wilt VSCO ook gewoon al mijn foto's niet exporteren naar mijn laptop waardoor ik niks kan posten, pff.

20 opmerkingen :

 1. Zoveel frustraties ook he altijd. Vooral dat van vsco!! Gelukkig dat er toch nog wat doelen zijn gelukt. En ik hoop dat het ook wat beter met je gaat nu! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi! Ik hoop dat het VSCO probleem snel opgelost raakt hoor Britt! Ik mis je mooie foto's :( Ik wil ook weer beginnen met analoge fotografie. Niet meer klagen dat die camera te zwaar is, en hem gewoon meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je d'r weer bent :) Enne.. nu ben ik wel eigenlijk HEEL benieuwd naar 1) die analoge foto's en 2) welk boek je dan hebt gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij leugenaars! Top boek! Vooral het einde is echt verbazingwekkend goed, woah!

   Verwijderen
 4. Ik ken het gevoel, dipjes zijn niet fijn, maar wel menselijk! Ik ben ook een groot fan van lezen, al ga ik daar pas na mijn examen weer tijd voor kunnen hebben, vrees ik (zucht). Fijn om weer wat van je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je je weer beter voelt! Iedereen heeft wel eens een dipje. Maar je omschrijft het zo mooi en herkenbaar op, mijn complimenten! En over goals en boeken lezen gesproken... Dat moet ik weer eens gaan doen. Lekker even niets doen en met een kop thee en een boek op de bank bank kruipen.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welke boeken heb je dan gelezen? Op mijn blog is het ook behoorlijk stil, komt vooral door school en atletiek, en het is zo slecht weer buiten pff...Die onzekerheid ga je ooit echt wel kunnen overwinnen, daar ben ik zeker van! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij leugenaars en thirteen reasons why! Ik herken het, het wordt allemaal een beetje te veel soms..

   Verwijderen
 7. Oeh, ik was ook erg benieuwd naar je boek, maar dat heb ik ondertussen al in de reacties gelezen! Leuk dat je je analoge camera meer gebruikt! Ik ben echt zo benieuwd naar de eindresultaten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh analoge foto's maken is zo leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmm wat raar dat je VSCO zo doet!! Je foto's zijn echt mooi Britt!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel normaal hoor, gewoon even een dip. Kunnen we best mee leven hoor ;)

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. (virtuele) knuffel van mij!! Ik herken het gevoel ook erg de laatste tijd. Gelukkig komt lente eraan en dan worden de dagen hopelijk een beetje lichter en fijner. Boeken lezen, dat moet ik ook vaker doen, ik ben er nu weer in eentje begonnen, maar dat is voor school.. Ik ga zelf ook gauw in de boekenkast duiken. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie goals :). Ik moet ook echt weer beginnen met boeken lezen, maar ik vind het maar lastig nu ik al zoveel literatuur voor school moet lezen, meh. Fijn weekend <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb daar de laatste tijd ook last van, echt verschrikkelijk maar ik heb een oplossing gevonden voor het vsco probleem.
  Hij geeft die foutmelding omdat je foto's te zwaar zijn. Ik heb al mijn foto's lichter gemaakt via picmonkey, het is wel heel wat werk maar zo kan je veel sneller je foto's importeren en exporteren. Hopelijk kan dit je helpen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah ik heb er ook de laatste tijd last van.. heel vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Huh? Ik dacht dat ik al een berichtje op deze post had gelaten maar blijkbaar nog niet. Ik herken je perfectionistische gedrag best wel. Hopelijk gaat het nu ietsjes beter?

  BeantwoordenVerwijderen