februari goals

woensdag, februari 10, 2016 |
Krokusvakantie, ik ben er dol op. Meestal geniet ik des te meer van de "één week vakantie's". Gewoon, dat besef dat je hebt dat het maar een weekje is en je eigenlijk zoveel mogelijk meteen wilt doen. En het is winter (of zeg maar herfst). Misschien erg als ik dit zeg, maar ik weet eigenlijk niet hoe een krokusje eruit ziet. Bij deze beeld ik me een jofel, gracieus bloempje voor. Want dat is ook hoe de krokusvakantie is. Dat samenraapsel aan woorden. 

Ik ben blijkbaar nog niet zo goed in het aanvaarden van complimentjes en dat soort dingetjes. Aanvaarden doe ik ze wel, maar toch heb ik een soort van trekje waarbij ik me schaam ofzoiets als ik een complimentje krijg. (Heb ik zelf niet door?) En ook gewoon in het algemeen, dat moet dringend omhoog gekrikt worden want het is op een laag pitje de laatste tijd. Ik trek gewoon alles in twijfel..

Ja, ik heb weer iets in mijn hoofd gestoken. Iets heel groots. (Oke nee, totaal niet eigenlijk, haha, stelt niks voor maar ik ga er waarschijnlijk weer kei veel tijd in steken. En uiteindelijk niet eens tonen/laten luisteren.) Ik ga niet zingen ofzoiets. Jullie zien het wel voorbijkomen. (:

Er komen een heleboel meetings (twee, haha, heleboel, je overdrijft Britt) aan dus de perfecte gelegenheid om dat toestelletje boven te halen. Want eerlijk gezegd, als je echt dingen 'doet' en dan dat vastlegt, dan heeft dat veel meer aan waarde dan dat je een simpel bloempje vastlegt van thuis. Zo kan ik ook eens spelen, hihi.
Wat een goal dit, haha. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor woorden en mij maak je ook oprecht gelukkig als ik zinnen te lezen krijg met woordkeuze's waarvan ik denk 'hey, hoe geniaal en hoe mooi?!'. Ook nog eens goed om dingen uit op te pikken en zelf er iets beter in te worden. (Want laat ik nu een blog hebben, he?) En het is ook gewoon fijn om even weg te zinken in verhalen van een ander? 
→dit is een goal omdat ik bij deze mezelf ga verplichten om naar de (vernieuwde!) bib te gaan en een boek te lezen (vrijwillig)

Inmiddels weet ik hoe een krokusje eruit ziet en hij voldoet aan mijn beschrijving, erg lieflijk. Houd jij ook zo van een krokus(vakantie)?

Liefs,
Britt

18 opmerkingen :

 1. Oeh, wat een mooi printje heb je gemaakt! Zelf getekend? Heel erg cool op foto! Succes met je doelen hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben ik toe aan een vakantie, het duurt voor mij alleen nog 2 weekjes. Wat leuk dat je nog een meeting hebt (2 zelfs!). Ik kan niet wachten totdat ik ook ooit zover ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerst nog een tentamenweek overleven maar dan is het ook voor mijn voorjaarsvakantie<3 Enne ga je gitaar spelen ofzo? (Moest ik gelijk aan denken hihi..) Ik ben benieuwd in elk geval, en jaa boeken zijn leuk! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou echt fijn geweest zijn als ik dat nog kon, maar helaas, dat is het niet nee. ;)

   Verwijderen
 4. Aahw ik wil ook vakantie! Nog 1,5 week wachten, maar dan kan ik ook van een weekje vrijheid genieten (ik vind een week vakantie ook wel oké eigenlijk, dan geniet je er inderdaad extra van!) Je laatste goal heb ik ook. Ik lees echt alleen nog maar voor school, terwijl het zo fijn is om zelf een boek uit te zoeken en daar helemaal in op te gaan.
  Veel succes met je doelen voor deze maand en een fijne vakantie! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zin in de vakantie! Lekker veel leuke dingen doen. Dat van die complimentjes herken ik wel, maar soms moet je het echt accepteren. Vaak bedoelen mensen het alleen maar lief <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie goals heb je! Een boek lezen is zo fijn. Gewoon je gedachten even ergens anders hebben. Geniet nog van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik heb net als jij mijn krokusvakantie ook alweer hélemaal volgepland! Ik ga lekker een paar daagjes naar Limburg met mijn moeder en opa en oma (mijn vader zit in Parijs dan #jaloers), en ga lekker bezig met een nieuw projectje :) Ik vind jouw doelen ook heel tof! Ik ben benieuwd wat voor 'akoestisch dingetje' je gaat ondernemen... Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, ik ben benieuwd welk boek je gaat lezen! En ik wil je best wel helpen met je onzekerheden te overwinnen! Zal ik je elke dag een complimentje sturen? Want ik heb er zo wel een paar duizende die ik kan opnoemen! ;) Ook ben ik weer ontzettend onder de indruk hoe mooi dit artikeltje is gemaakt! Die foto's, Britt toch!! Prachtig!! (Zie, een complimentje haha!). <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leren hoe je analoge camera in elkaar zit kan ook op het lijstje, hihi :) Weet je ondertussen al wat dat ene rad aan de linkerkant doet?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je het weer prachtig vormgegeven! Het lezen van een boek hoop ik dat je gaat doen, benieuwd welke je gaat kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zo die tekening! En over die complimentjes, dat heb ik ook altijd, ik weet dan nooit hoe ik moet reageren. Veel succes met je doelen, ze gaan je vast lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat heb je vroeg voorjaarsvakantie! Ik moet nog een weekje door bikkelen. Ik ben in ieder geval heel benieuwd geworden naar het akoestisch dingetje, ik hoop dat het wat wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha dat van die complimentjes ontvangen, moet ik ook aan werken vaak. Laatste tijd gaat het beter maar je hebt toch rap de neiging om ze meer weg te vegen of te onderdrukken op een of andere manier, toch? En helaas is die goal van dat boek lezen een must voor mij, ik moet voor de paasvakantie 5 boeken hebben gelezen, cryyy.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Dat doe ik ook! Ow, 5 boeken, hoe gaat je dat lukken?! Succes, lees dan wij leugenaars (mocht je de keuze hebben, hihi.)

   Verwijderen
 14. Mooie wensen heb je opstelt, erg inspirerend. De achtergrond is echt heel leuk bedacht, zo met die tekening. Zelf moet ik nodig iets aan mijn zelfvertrouwen gaan doen, oeps. Krokussen vind ik echt prachtige bloemen, ze zijn inderdaad zo ... liefelijk.

  -Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit had ik nog helemaal niet gelezen. Oeps. Maar jij weet niet hoe een krokussen eruit ziet? Kom dan eens snel naar mij toe San zal ik er eens eentje laten zien in mijn tuin. Hehe. ;))

  BeantwoordenVerwijderen