THE LAST HOLIDAY → van alles een beetje

zondag, januari 03, 2016 |
Waarbij heel blogland vol motivatie de lijstjes met goede voornemens (doe ik lekker niet aan mee) ligt af te raffelen, ben ik bedroefd aan het rond druilen. Want aan alle mooie liedjes komt een einde, zo ook aan die magische kerstvakantie iedere keer. Om dat hele deprimerende stukje door te spoelen en over te slaan zijn hier de meest aller aller fijnste dingen om je laatste dag door te brengen. Maak het lekker de chillste dag van je vakantie. Want hierna word je op een brute manier wakker geschud uit je dagdromen, toen je nog de hele wereld aan kon.

(Last minute als ik ben, moet ik nog een taak maken, vandaag, wish me luck.)
CREATE
Ik verg van mezelf niet al te veel creativiteit en na-aap erop los door prentjes over te tekenen. Slechte eigenschap, i know, maar anders komt er niks deftigs op papier of krijg ik het 'ik-kan-niet-tekenen-en-morgen-is-het-school-alles-zit-tegen-pff' gevoel. Ik kies dan liever voor het overtekenen, zodat ik toch even een goed gevoel krijg dat ik wel wat kan. (Dat heb je nodig op zo'n laatste dag als deze.)
•••
Teken zelf iets, houd het bij en kijk ernaar volgend jaar. Dan zie je een evolutie.

LISTEN A LITTLE
Luister NIET naar kerstliedjes (anders begint het deprimerende gedeelte van je dag weer), maar zet je oude vertrouwde playlist op. Dans er lekker op los in je kamer. Of in mijn geval ga ik lekker liggen en een dutje doen (hoe fijn zijn middagdutjes, serieus?!) met wat muziek. Aanraders → deze hieronder.
PHOTOGRAPH//WRITE A BIT
De inspiratie die ik dan kreeg van het overtekenen uit ik in kiekjes nemen. Vooral dan van die foto serietjes zoals DEZE maar die toon ik zelden. (Omdat ik er nooit tevreden over ben.) Of lekker tokkelen achter mijn laptopje. (in functie van een soort voornemen om regelmatig te bloggen, maar anders : )) Als men tijd heeft, moet men zijn tijd goed gebruiken, uhm. En bloggen is ook pure ontspanning, dus da's twee vliegen in een klap. 
READ SOME BOOKS//BLOGS
Boekje lezen, muziek in de oren, verstopt onder 53 lakens, ja ja ja. Blogs lezen telt hier trouwens ook. Of een ehm, serie telt ook?

Waarmee ga jij je dag zoal vullen?

Liefs,
Britt

Ik was iet wat te koppig om voor mijn raam kiekjes te trekken wat dus resulteert in foto's met een veel te hoge ISO die op geen zak trekken. Sorry (not sorry). Het ging hem om de boodschap, please, doe wat leuks vandaag.

18 opmerkingen :

 1. Je foto's zijn juist echt tof Britt, I like! En weer een super fijn artikeltje om zo vroeg in de ochtend te lezen, ik word er blij van :) Goede 'voornemens' heb je gemaakt, en voor een groot deel kan ik me er wel in vinden. Ik heb bijvoorbeeld net ontdekt dat ik het onwijs leuk vind om te tekenen en schilderen met waterverf, dus dat wil ik dit jaar lekker door gaan zetten :) Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt jouw foto's <3 Helemaal geen last van die te hoge ISO hoor. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto's zijn bijzonder mooi geworden! Ik doe oook niet meer mee an goede voornemens want na een paar weken hou ik er mij toch niet aan, haha. Je tips zijn echt goed, ik ben ook nog van plan om wat foto's te trekken. ps: sweater weather en pumped up kicks zijn zo goede nummers, eindelijk iemand gevonden met dezelfde muziekstijl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik dat had geweten op de meeting had ik er ook weer over door kunnen ratelen met jou, haha. Yay! ♥

   Verwijderen
 4. Mooie voornemens! Ik hoop dat ze een beetje lukken, ik ken mezelf in elk geval mij zal het niet lukken... Ik vind je foto's erg mooi, je hebt altijd van die fotogenieke spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. veel te hoge ISO? I don't see it!! Britt, deze fotootjes zijn echt gewoon geweldig!! Ik vind ze zo leuk! Allemaal een beetje in hetzelfde sfeertje, en ja, dat is een fijn sfeertje! Lekker tekenen, muziek luisteren, foto's maken en lezen.. Ja. dat is vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet helaas nog werken vandaag :( Maar ik hoop snel vrij te zijn zodat ik nog van mijn zondag kan genieten :) Jij nog succes met je taak

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh die foto's!! Gewoon prachtig! Hier is ook iemand die vandaag aan haar taak begint... Succes nog en een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa, pff, ik had na een half jaar eindelijk weer eens een weekje vrij, maar het is voorbij gevlogen! Vandaag maar even nagenieten met alle foto's :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, ik moest vandaag nog een heel boek lezen (250 bladzijden omg!!) door uitstelgedrag. Sweater weather is echt zo'n nostalgisch nummer voor mij! Ik heb het eens een hele vakantie lang geluisterd en toevallig ook een cover van Pumped up Kicks!! En het boekje!!(Ik gebruik te veel uitroeptekens)
  Heb je daar nu wierookstokjes staan? Waar heb je die gekocht? De moeder van een vriendin vroeg daar laatst naar. (Toevallig is die vriendin Lobke, dus sowieso dat zij hieronder net dezelfde vraag gaat stellen, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat het je gelukt is hihi. (: en neee da's geen wierook (ik kan niet overweg met vuur lol) dat zijn geurstokjes van lavendel. Jaaaa je boekje ik heb er al wat in gekrabbeld hihi ben er zoooo blij mee!

   Verwijderen
 10. Ik vind je foto's nog steeds heel mooi hoor! En die liedjes zijn inderdaad heel leuk. Ik ga ook maar eens mijn christmas playlist verwijderen (dat geeft ook altijd zo'n triest gevoel)
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk, mooie foto's! :) En ik doe ook niet mee met de goede voornemens hoor.. misschien een beetje voor mijzelf maar niet op de blog haha. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kies ook vaak voor het overtekenen, hahah! Laten we de schuld op school steken dat we daardoor niet creatief genoeg voor zijn en geen tijd hebben! (; Ik heb mijn kerst playlist ondertussen ook al weer vervangen door mijn gewone, puur om een depressietje te vermijden hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik snap je overtekentactiek, maar als ik je overtekenskills zie verwacht ik dat je niet hoeft over te tekenen om iets moois neer te zetten! Ze zijn namelijk echt heel mooi en goed gelukt! (ik geef het bij de overtekentactiek al op, ik kan nog net zo'n zonnetje in de hoek van een a4 papiertje tekenen..) En stiekem zing ik zelf het hele jaar door kerstliedjes, maar daarin is iedereen natuurlijk weer anders. Ik ben echt super benieuwd naar je analoge foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Over tekenen is echt 100 maal beter dan zelf iets tekenen want ik ben dus zo echt niet creatief. Jammer vind ik het eigenlijk. Laat mij maar foto's maken. Hihi. De fototjes zijn alsnog heel mooi en fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. HEY! Dat ene kurk-achtige notitieboekje is van de Hema en ik heb die ook!! Ben je er al in begonnen met tekenen? Ik heb twee blaadjes getekend haha. Ik ben bang dat ik dingen ga verprutsen. Oja, welke formaat heb jij? A5 of A6? Ik heb A5 en ik wil die A6 ook nog halen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb A5 (denk ik?) en ik gebruik het niet als tekenboekje, haha. Oeps. (:

   Verwijderen