terugblik op december

dinsdag, januari 05, 2016 |
Stiekem had ik nog gehoopt op een einde van december met sneeuw, maar helaas pindakaas. Het weer gunde het ons niet en dus zit ik hier nu in januari met een tikkend geluid van regen. (Klinkt niet slecht natuurlijk, maar ik had liever een gordijn gehad van sneeuwvlokjes.)

De start van het meest zotste ooit
Ja, oke, foei, ik ben niet eens één keer gaan hardlopen in december. Waarom? Wel ehm, ik wou eens goed uitrusten. (Klinkt echt belachelijk maar ik wil niet in de avond gaan lopen, alleen in de vroege ochtend.) Dus laten we deze goal nog eens opnieuw doen voor januari.Oplossen van het veterschoentjes dilemma
Again, niet gelukt. Ik zit gewoon nog niet zo goed in mijn vel op vlak van schoenen? Want Vagabonds zou ik dolgraag aan mijn voetjes willen, maar aangezien iedereen vrolijk rond huppelt op sneakers lijkt me dat wat tricky, dus misschien toch dr martens?


Tickets voor het JB concert kopen


Yesss, in tha pocket! ♥ Dat is dan ook mijn aller eerste concert, dus best spannend, hihi.Hunkeren naar de kerstmeeting van Lise en Lobke
Dit. Was. Zo. Tof. Echt. ♥ Veel liefde voor de nieuwe mensen die ik heb ontmoet en voor Lise die ik voor de tweede keer heb ontmoet. Ik merk dat ik het nieuwe mensen ontmoeten steeds leuker vind? Oke, het is eng, maar bij dit soort dingetjes, jaaa kei tof. Ookal was het even een shock om mezelf op al die foto's te zien (was even een stamp in mijn onzekerheid, maja)angst vuurwerk overwinnen
Alleja, angst. Dat is ook weer zo overdreven? Ik kan beter tegen de knallen. (Ik heb zelfs een filmpje klaar staan voor jullie, want fotograferen ging écht niet goed.) Wel heb ik elke keer zo'n 'IIEPF' geluidje wanneer de vuurpijl de lucht in schoot en zich ontpopte in een feeëriek tafereel.Hoe zijn de laatste goals van 2015 verlopen voor jou?


Liefs,
Britt

20 opmerkingen :

 1. Ik las pindakaas?? (Haha.) Ik vind mensen ontmoeten ook zo leuk nu, al blijft het nog wel een beetje spannend. Ik ben nu echt benieuwd wat voor schoenen jij nu gaat kopen. Wat vind je van brogues? (: liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een kerstmeeting had. Dol op meetings, zo gezellig <3. En haha, hardlopen in de winter is ook gewoon niet zo leuk (ik heb het ook niet gedaan). Gelukkig nieuw jaar nog :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je opnieuw mensen gemeet hebt! Ik ben al benieuwd naar je verslagje hoor (of lees ik dat op andere blogjes?) :D En van die Vagabonds, gewoon kopen! Sowieso sta je er prachtig mee en ja, dan kijken ze er misschien een dagje naar, maar na een week heb jij nog altijd die mooie schoenen en kijkt er niemand meer naar ;) (niet slecht bedoeld natuurlijk haha) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh ik ga ook naar JB! Wat voor plaatsen heb je en welke dag? :)
  Hele leuke post :)
  Liefs, Valerie (www.valblogin.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve lieve lieve meid, je moet echt helemaal niet onzeker zijn! Je hebt een heel lief snoetje die best gezien mag worden in het bloggerland. Maar ik snap dat dit niet 1 stap vooruit is, maar een heleboel tegelijkertijd! En toch ben ik enorm trots op je, dat wij foto's mochten posten zonder je anoniem te maken!! (oh ik vond het trouwens ook echt enorm leuk!!). Wat fijn dat je naar Biebers concert gaat. Mijn ongekende artiesten skippen België aangezien het niet echt de moeite is omdat bijna niemand ze hier kent.. bummer! Oh en ik heb even die schoenen opgezocht, koop ze toch lekker? Ik vind ze PRACHTIG en zou ze ook wel aan mijn voetjes willen. En soms is het makkelijker om op safe te spelen, maar thinking out of the box maakt het leven net iets spannender! (ze zijn ECHT mooi!!!) Enorm veel liefde voor jou xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je weer een meeting hebt gehad! En wat tof dat je naar JB gaat (totaal geen fangirl hoooor, haha stiekem heel jaloers!).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heel erg leuk allemaal! Ik heb dr martins die ik heel fijn vind, maar Vagabonds zijn ook heel gaaf. En heel veel plezier bij je concert! liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Liever eventjes uitrusten denk ik dan, alhoewel, ik heb ook echt weinig hard gelopen (en moet nu de gevolgen dragen dat ik enorm ga falen op wedstrijd, die echt heel dichtbij komt) Wat fijn dat je naar dat concert gaat en ik begrijp je echt helemaal van dat schoenendilemma, maar voor het laatst had ik ook nieuwe schoenen die ik daarvoor aan bijna niemand anders zn voeten had gezien en het voelde goed en ik kreeg leuke complimentjes, gewoon doen zou ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oja, ik zag je op de foto's, wat dapper dat je het durft (ik denk dat ik dat nooit zou kunnen), maar ik ben echt trots op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh ik hoop voor je dat het concert leuk wordt :) Ik ben zelf ook nog nooit naar een concert geweest...
  Ik vind dat je die Vagabonds moet kopen als je ze echt wilt. Het maakt niet uit dat anderen gewoon sneakers dragen, dan vallen jouw mooie schoenen des te meer op! En trouwens, zo opvallend zijn ze niet, toch? Niemand die er raar naar gaat kijken :)(als mensen toch staren is het omdat ze zo mooi zijn)
  En je hoofd is echt leuk op foto's Britt!! Je hebt een superleuk gezicht en leuk haar en leuke ogen en je bent gewoon leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zulke schoenen vallen net onwijs hard op tussen al die witte sneakertjes. En eigenlijk kan ik ook niet lopen op hakken (ik ben een klungel, dat heb je wel gemerkt, haha) Maar jij bent leuker Lise. ♥

   Verwijderen
 11. Jaa dr. Martens zijn ook leuk! ;) Ik vind echt alles leuk haha. Heel veel plezier op het JB concert! En trouwens echt super stoer dat je gewoon op de foto's staat<3 Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kom ik weer hoor, met m'n zogenaamd goeie advies. Pff. Maar ik moet het toch heel eventjes ergens tussendoor piepen :) Ik heb ook lekker lang getwijfeld over Dr. Martens, en of ze niet opvielen en blablabla. Maar ik heb ze nu, en ben er oprecht heel blij mee. Trek schoenen aan die je leuk vindt en waar jij je blij in voelt! Wow, je bent nog niet afgehaakt na deze irritante slijmzinnen? :) En ik heb trouwens een hele goeie tip zodat je schoenen niet opvallen. Komt 'ie: trek een konijnenpak aan of vlecht je haar net zo horizontaal als pippi langkous, dan zullen ze je schoenen niet eens opmerken! (sorry voor deze ontzettend onnozele comment... ik bedoel het wel goed!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, wat klinkt die meeting met Lise en Lobke onwijs leuk! Nieuwe mensen ontmoeten is inderdaad best spannend, maar ook wel heel leuk, zeker als je ze al een tijd online volgt :) En als je er blij van wordt: gewoon kopen die schoentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jammer dat niet alles gelukt is! Wel heel gaaf dat je kaartjes hebt voor het JB concert! Ik heb het ook geprobeerd, maar mij is het niet gelukt. En over de Vagabonds, gewoon kopen! Iemand moet toch de eerste zijn? (ik zeg dit wel zo, maar eigenlijk durf ik het meestal ook niet zo goed hoor!) En wat dapper van je, dat je je gezicht eens hebt laten zien! Je bent zeker een leuke meid, dus je hoeft je helemaal nergens voor te schamen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof dat je naar het concert gaat, zoiets gaat echt een belevenis worden de eerste keer. Geniet er dan ook heel erg van!
  Enne over die vagabonds: koop ze. Echt. Vagabonds zijn ontzettend awesome. Vind ik dan. En weetje? Niet iedereen kan alles van je leuk vinden, jij vindt ook niet alles van iedereen leuk toch? En dan is het alsnog een mening, geen feit. En ik weet zeker dat ook heel veel mensen je complimentjes gaan geven als je ze koopt en ze voor het eerst aanhebt. Mensen vinden het leuk als jij draagt wat je zelf leuk vindt. Echt. Ik durfde eerst ook heel veel kleding niet aan, maar nu paradeer ik in m'n eigen lekker gekke kleren door de school. En tuurlijk, soms vindt iemand het stom, maar soms geven ook mensen die ik helemaal niet ken me complimenten, zo raar maar leuk. Echt je kan het, you go girl! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh ja Britt, ik wil nog even zeggen dat je een prachtig gezichtje hebt! Echt hélemaal niks om onzeker over te zijn, je bent mooi en dat meen ik! Over nieuwe mensen ontmoeten, jaa het is spannend maar erg leuk. En hoe tof dat je naar JB gaat!? liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele mooie foto weer! Weet je wat het bij mij is? Dat ik gauw "appartere" dingen niet durf te kopen of zo. Nouja ik durf het wel te kopen alleen dat ga ik toch niet aantrekken en dat vind ik zonde.. Ik zie zoveel dingen voorbij komen en dan denk ik: dat wil ik ook.. Ik begrijp je struggle!

  BeantwoordenVerwijderen