january goals

maandag, januari 11, 2016 |
Stel dat ik had meegedaan aan het hele goede voornemen gebeuren, dan had ik nu al een succesvol begin van 2016 gehad. Maar dan ook écht. Iets waarvan ik echt schrok van mezelf en het nog steeds niet kan geloven dat ik het doe. Ik heb weer wat van die kleine doelen voor mezelf (die ik in een halve maand moet waarmaken, want ja, ik ben er weer erg laat bij).

De laatste tijd heb ik mijn vriendinnen zitten lastig vallen met "DEZE OF DEZE?!?!" op vlak van schoenen (ik heb gewoon al-tijd een mening nodig..). Over de Vagabonds (die ik écht wil gaan bestellen nu) werd er voortdurend gezegd dat het Britt schoenen zijn. Dus ehm, ook al ben ik een klungel op vlak van hakken, gewoon kopen die handel, right?

En op dat vlak zal ik helaas wel opvallen op school, met zulke schoenen, maar dan kan ik tenminste trots zijn dat ik het gewoon durf om mijn eigen hartje te volgen.

Fotografie, schrijfkunsten, coderen, ja ja. Ik wil dit allemaal eens proberen. Want who cares als ik mijn lay-out 535 keer zou veranderen of dat ik oneindig veel momenten sprintjes trek om op tijd mezelf vast te leggen samen met de timer? Niemand toch? Misschien vind ik op die manier wel mezelf terug in elk dingetje.

Het is een feit, ik ben dus écht officieel begonnen met lopen. Samen met mijn vader. Alleen ben ik er zaterdag even vanonder gemuist. Ik was te moe. Dus ik wil de komende weken écht 3 keer gaan lopen.

(Ik vind die korrel hier wel wat hebben eerlijk gezegd.) Mijn hoofd blijft maar doortollen en er is geen stoppen aan. Ik heb me echt mentaal super slecht gevoeld de laatste tijd en het gaat niet weg. Het is zo erg geweest dat ik niet in slaap kon vallen zonder muziek in mijn oren te proppen. → Anders zou dat molentje blijven draaien in mijn hoofd.

Wat zijn jouw eerste doelen voor deze eerste maand van 2016? (ik wilde 2015 typen, oeps)

Liefs,
Britt

27 opmerkingen :

 1. Nou ja goede voornemens beter laat dan nooit toch. Wat een mooie doelen voor dit jaar trouwens, ik hoop natuurlijk dat je in 2017 kan zeggen dat je het allemaal hebt gedaan! O en ik schrijf ook steeds 2015 :D
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn doelen zijn tot nu toe: meer ja zeggen en open staan voor dingen, kansen vanaf de eerste keer grijpen, meer mensen complimenten geven, en socialer zijn (want ik ben echt een asociaal kind haha). Heb je die Vagabonds nu gekocht of niet? Ik ben wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ga ik gewoon gebruiken voor volgende maand, haha. Want dat zijn kleine dingetjes, maar die doen een groot verschil! (: Neee, nog niet, haha.

   Verwijderen
 3. Wauw Britt je foto's zijn weer mega mooi! Wandelen is echt fijn, doe ik meestal in de zomervakantie. Je hebt mooie goals opgeschreven en ze gaan vast lukken in een halve maand hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne goals. Vooral die uit-knop vinden, ik doe met je mee! Wat een prachtige foto's ook trouwens <3. Heel mooi! Fijne week :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat fijn dat je 2016 goed begon! Het lijkt me eigenlijk ook veel handiger om elke maand doelen te stellen dan goede voornemens over het hele jaar. Aaah ik ben zo benieuwd naar je Vagabonds! Inderdaad, gewoon kopen met die handel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind jouw foto's echt prachtig! Met welke camera doe je dat en hoe maak je die achtergrond wazig? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goede goals! Ik moet ook echt mijn uitknop vinden, dat zou erg fijn zijn (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh echtwaar, die schoenen moet je gewoon kopen! Wauw! Drie keer per week gaan lopen, als dat je lukt mag je daar heel erg fier op zijn! (dat van altijd 2015 schrijven overkomt mij altijd...) Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's weer hoor Britt. En ik vind dat je die schoenen gewoon moet gaan kopen anders blijf je het steeds maar weer jammer vinden dat je het niet gedaan hebt.
  Liefs,
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou ook eens nodig moeten gaan sporten of iets wat een beetje sportief is :). Je hebt weer mooie goals voor je eigen opgelegd, ik hoop dat je ze kan naleven, haha. En van die schoenen als jij ze mooi vindt moet je ze gewoon dragen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha yaass girl, go for them Vagabonds! ;) Experimenteren wil ik ook gaan doen dit jaar, better fail than never try, right? (Sorry ik ben in een Engelse bui ofzo haha) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha, lekkere grain op die laatste foto, Lov it. En oh men, Britt en haar schoenen. Volgens mij doe je er al 10 jaar over om ze te kopen. ;) Vind ik niet erg hoor! Leuk om te lezen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh britt, deze foto's zijn echt mooi! Hahah, ik schrijf ook nog steeds 2015 op mijn toetsen en so's, oepss :) En lekker experimenteren, jaaaah! Ik zou wel wat meer willen proberen op het gebied van kleding eigenlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een super goede en leuke doelen! Mijn doel voor deze maand is denk ik volhouden om mijn workout te doen en gezond te blijven eten. Is toch best wel cliché maar ik ga het proberen.
  Lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. leuk berichtje, wat heb je het ook op een leuke manier weergeven..
  echt hele mooie foto's.

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je dit weer suuuper mooi weergegeven :) Mooie doelen ook, succes ermee! Lees graag weer hoe ze je gaan bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die uit-knop vinden...klinkt ook als een goed doel voor mij. En Britt, je moet die schoenen kopen. Je praat er al eeuwen over, koop ze asjeblieft!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er zitten echt heel veel herkenbare dingen in. Ik zie mezelf ook zo helemaal in het hokje van de mening nodig hebben van iemand anders. Dit is inderdaad vrij lastig, maar doe vooral wat je zelf mooi vind en wilt. Je bent een geweldig en mooi iemand, dus wees er maar zeker van dat je dit kan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie doelen! Gaat helemaal goedkomen denk ik :) Enne, mooi gedaan ook met die foto's :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Naast dat ik je doelen mooi vind, vind ik de foto's echt super mooi en leuk bedacht. Complimenten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel herkenbaar en wat heb je je doelen op een creatieve manier weergegeven, erg leuk!

  Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie doelen! Zelf val ik ook altijd in slaap met muziek, vind het heel rustgevend!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw supermooie foto's, en doelen natuurlijk ook. Ik wens je heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen