het buskruit tafereel

donderdag, januari 07, 2016 |
Wanneer ik word aangegaapt alsof ik vertel dat ik moord heb gepleegd → ik sta doodsangsten uit voor vuurwerk. Maar laten we 2016 maar even inluiden als het jaar waarin ik, Britt, het angstige meisje haar angsten overwonnen heeft. (Klinkt echt allemaal zo serieus, maar het komt er dus eigenlijk gewoon op neer dat ik me rot schrik van de knallen. #slechtgeweten enzo) 

Daar stond ik dan, bevreesd om mijn spiegelreflex te laten vallen, maar ook klaar om die stomme angst eens eindelijk te overwinnen.
Dus. Het was alweer nieuwjaar en hoewel zowat de helft van vriendinnetjes er lekker op uit gingen spendeerde ik mijn avond gewoon met familie, bij mijn opa thuis. Voorgaande jaren leek het steeds zo sloom te gaan en toen, plots stond iedereen af te tellen? Watte?

Aan goede voornemens doe ik niet mee (wel nog gewoon mijn maandelijke goals hoor, anders bereik ik echt niks, haha). Of ik daar een reden voor heb? Ehm, eigenlijk gewoon omdat ik het pure zever vind dat je op 1 januari pas kan beginnen aan een nieuw doel in je leven. Als je iets wilt, begin dan gewoon meteen en wacht niet tot volgend jaar?

Voor de fun een amateuristisch filmpje van vuurwerk. Om nog even in de nieuwjaarsstemming te blijven, euh. Ja, zonder muziek of iets, want anders hoor je dat gejengel van me op de achtergrond, haha.

Hoe was jouw oud & nieuw?

Liefs,
Britt

13 opmerkingen :

 1. Oooh, wat een leuk filmpje! Altijd leuk om vuurwerk te zien, hehe. Toffe foto's ook :D Goed zo van je angsten overwinnen, da's er dan al eentje gefikst ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrik ook heel erg van die knallen, maar het is wel super mooi om te zien, ook op je filmpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je foto's goed gelukt! Er werd best veel afgestoken, bij ons werden er ook wat matten af gestoken, veel troep en lawaai. Ik ben ook niet erg fan van vuurwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vuurwerk is mooi en fotogeniek, maar blijf standaard binnen. Doet het tenminste geen pijn aan je oren ;) Dit watje houdt het bij sterretjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij mij ging het ook reuze snel, opeens was het oudejaar en dan stonden we alweer af te tellen, leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aahw wat een leuke foto's en filmpje! Ik vind het knap dat je het gedaan hebt, ondanks je angst voor vuurwerk. Mijn Oud & Nieuw was heel gezellig, ik was ook gewoon met familie, en wat vrienden uit de straat :) happy new year! (haha kan nog helemaal op 7 januari :)) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woah, gefeliciteerd met het overwinnen van je angst! Enne, ik moet ook maar eens iets van goals op gaan stellen, ik bereik echt niks. Maar goed, tot nu toe heb ik een gelukkig nieuwjaar. Jij ook gelukkig nieuwjaar! Liefs Janne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Precies, ik heb dan ook geen voornemens. Goed van je dat je je angst hebt overwonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jeeej vuurwerk, zo mooi! Jaa mijn oud en nieuw was ook leuk, we hebben gewoon een beetje naar het vuurwerk gekeken en lekkere hapjes gegeten! :) Was gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk om te zien ik hou van vuurwerk! kan er echt van genieten, maar dan alleen echt ver in de lucht niet die enorme knallen naast me! de mijne was perfect, voor de eerste keer de vriendengroep van mijn vriend ontmoet en het klikte dus ik zeg top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, ik hou persoonlijk ook niet van vuurwerk. Maar goed dat je je angst hebt overwonnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik stond om middernacht te shaken buiten (wat was het koud!) en was bang dat ik mijn spiegelreflex ook ging laten vallen! Toch zijn er nog enkele leuke beelden uit voort gekomen! Net zoals bij jou Britt, wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heerlijk om te zien! En zo leuk dat er tegelijkertijd sneeuwvlokjes op het scherm dwarrelen :)

  BeantwoordenVerwijderen