de formidabele kerstmeeting

maandag, januari 18, 2016 |

Heel erg zenuwachtig en zenuwen gierend door mijn lijfje slenterde ik naar het station. "Britt?" hoorde ik met enige aarzeling achter me. Geschrokken draai ik me om. "Hoi ik ben Klaartje! Ik herkende je aan je  korte haar en rugzak!" hoor ik haar nog zeggen. Uit blijdschap geef ik haar een knuffel (ik ben normaal niet zo'n knuffel persoon eigenlijk). Samen wandelen we naar Lise, Lobke en Helene die druk aan het kletsen waren. En toen kon onze lang verwachtte kerstmeeting eindelijk beginnen.

"Waar gaan we eten?" vroeg Lobke. Iets te enthousiast zeg ik "Exki!!" en Helene volgde ook gelijk dat idee. Helene en Klaartje gingen boven plaatsen bijhouden en ik begon alvast met mijn veel te fanatieke uitleg over het knusse eettentje tegen Lobke en Lise. Het ijs werd ontzettend snel gebroken en ik voelde me écht op mijn gemak. Ik heb me rot gelachen, (sorry Lise) toen Lise een potje in de microgolf stak dat er eigenlijk niet in hoorde en er een maaltijd in zat omgeven in het gesmolten plastic potje.
Het was afgesproken om cadeautjes te kopen voor elkaar en raad eens. Wie moest er nog om in de ochtend voor de meeting? Britt (en Helene ook, hihi) dus daar zaten we met onze kartonnen zakjes. Maar dat bedierf de pret niet en al gauw stonden we als gekken foto's te nemen van elkaar/de cadeautjes/Exki. We voelden ons op en top bloggers en waren er trots op. (Ik voelde me ZO goed die dag.)

Blijkbaar wonen Klaartje en ik véél dichter bij elkaar dan we dachten. Helene en ik hebben het echt best lang gehad over de ellendige avonturen op de bus, haha. En tegen Lobke en Lise had ik het over mijn naam. (Weten jullie het nog, hihi?) 
Onderweg naar het fotomuseum kwamen we nog bij een grafitti straat die Lobke ooit al had gespot. Lise en Helen durfden het aan om outfit foto's te laten nemen en die zijn ZO mooi geworden. (Ik ben trots dat jullie het durfden, ik niet.) Ik kom best vaak in Antwerpen, maar dat had ik nog nooit gezien. HOE MOOI. Dat driehoekje  met het oog doet me denken aan het logo van mijn favoriete band, hihi. We gingen de tram op, stapten af en huppelden met zijn allen het museum binnen.

Maar dat is voor een andere keer. ;) Zo ook de groepsfoto (pom pom, wie heeft hem door, de stiekeme hint tot een drastische beslissing in mijn blogleven?)

Heb jij ooit al eens bloggers gemeet?

Liefs,
Britt

// De hele meeting is ondertussen echt al een maand geleden denk ik, maar ik bleef het uitstellen om erover te schrijven. Aangezien ik niet goed wist hoe ik het ging doen met anonimiteit gedoe. //

27 opmerkingen :

 1. Aaah, zo leuk een meeting! Ik word er meteen helemaal vrolijk van om hierover te lezen. Zoveel gezelligheid :)! Zelf had ik een aantal maanden geleden een meeting meegemaakt, wil er echt snel weer een!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's:) mij lijkt het echt superleuk om bloggers te meeten, aan de andere kant ook heel eng. Ik ben niet echt zo'n socializer zeg maar....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook niet hoor! (: Maar op dat moment zelf komt dat allemaal vanzelf!

   Verwijderen
 3. Dit ziet er mega gezellig uit!! Jullie zijn ook stuk voor stuk top bloggers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaa Britt ik ben zo trots op je dat je je gezicht hebt laten zien op je blog! En ohh die meeting ziet er ontzettend gezellig uit!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuke foto's! Lijkt me echt supergezellig zo'n meeting :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een onwijs leuke dag gehad. Ik ben nu wel erg nieuwsgierig waar die graffiti straat is. Ik vind het wel leuk om eens te zien wie er achter deze blog schuilt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er zo gezellig uit! Al die fotos zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's en het ziet er zo gezellig uit! Ik heb in de kerstvakantie een instagram-meeting gehad, waaronder ook veel bloggers waren. Dat was ook super leuk en gezellig!
  Veel liefs van Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw de meeting zag er heeel tof uit!
  En wat dapper en leuk dat je je gezicht hebt laten zien op je blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat straatje met graffiti hoe fotogeniek?! Je hebt echt hele leuke plaatjes geschoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, ziet er echt supergezellig uit! Ik had al 't een en ander gelezen op de andere blogs, maar toch weer een nieuw verhaaltje, leuk!! En mooie foto's joh! Hihi, ik snap wel dat je je op en top blogger voelt wanneer je de hele tijd foto's maakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ooh, ik heb echt zóveel spijt dat ik niet meekon! Als ik al jullie leuke verslagjes zo lees. Leuke foto's heb je gemaakt, het zag er heel gezellig uit. Wat fijn dat je je zo goed voelde die dag! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er heel erg gezellig uit, wat leuk dat jullie dit hebben gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het was zo een leuke dag! Ga ik nooit vergeten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk om jouw foto's te zien en het ziet er zo gezellig uit allemaal. Ik vind het tof dat je je gezicht hebt laten zien op je blog, je bent hartstikke mooi (ja ik zeg het gewoon nog een keer want het is zo!) <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's! Ziet ernaar uit dat je een super leuke dag hebt gehad. :)
  Isabella xx

  http://isafashionebella.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah, wat super leuk om dit zo te zien! Het klinkt en ziet er echt onwijs gezellig uit :) Leuk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! Het ziet er uit als een gezellige dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben dus nog nooit naar een blogmeeting geweest, ik ben een beetje bang dat ik niets te zeggen zou hebben haha, maar fijn dat het bij jullie zo gezellig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk geschreven, en mooie foto's maak je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wauw wat leuk die meeting, en hele mooie foto's zijn eruit gekomen! altijd leuk om mede bloggers te ontmoeten! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ziet er zo leuk en gezellig uit! Mooie foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het klintk echt supergezellig! Ik moet ook heel snel even naar Belgenland.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ken Lobke persoonlijk, super fijn om op deze post te botsen en haar naam te zien! Het ziet er me een super fijn dagje uit.

  BeantwoordenVerwijderen