Toen was het opeens kerstmis

vrijdag, december 25, 2015 |
Dagen vol sfeer en gezelligheid, da's kerstmis, maar toch kan ik het nog niet zo goed vatten dat het écht alweer kerst is. Over een week zitten we in een nieuw jaar en krijgen we nieuwe kansen. (Dit wordt iet wat te filosofisch nu en dat op kerst, foei Britt.) Vraag me niet wat er met mijn chocomelk aan de hand is, hij had geen zin in fotoshoot denk ik. Gister heb ik reeds wat kiekjes genomen met mijn analoge camera, ik hooop dat ik het rolletje vol krijg en dat ik 36 fotootjes heb met kerstsfeertjes, hihi.

Ik ga mijn buikje weer lekker rond eten tot ik kan rollen vanavond → ontwijkend hardloopgedrag. Chocomelk drinken en kijken naar kerstlichtjes tot ik er genoeg van krijg. (Dat gaat niet, ik kan er geen genoeg van krijgen, da's onmogelijk.) En ook al wat brainstormen over een kerstcadeautje(s) dat ik ga kopen voor de kerstmeeting, yay! Hier thuis vieren we geen kerst met cadeautjes, dus da's de eerste keer. Iemand suggestie's? ;) 

Alleszins, geniet van jullie kerst en maak er fijne periode van! ♥

Liefs,
Britt

24 opmerkingen :

 1. Ah, zo'n fijn postje dit weer Britt! Mooie fototjes en wij vieren zelf ook geen kerst met cadeautjes. Fijne dagen nog. Lov.x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo jaloers op jouw analoge camera ;) Fijne feestdagen!
  Liefs, Josie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! Geniet van Kerstmis, fijne feestdagen! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah die laatste foto is zo mooi!! Merry Christmas Britt<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt duidelijk hele leuke plannen voor vandaag. :) Ik wens je een vrolijk kerstfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Merry christmas!!! Heb een hele fijne dag (of dagen eigenlijk) met inderdaad veel chocolademelk en kerstlichtjes :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeeh, ik ben benieuwd naar de analoge foto's!! En ik heb trouwens geen suggesties voor kerstcadeautjes, want ik heb al m'n ideeën zelf nodig geloof ik, hihi :)
  Ik heb voor kerst/sinterklaas de 50mm lens gekregen, dus die ga ik meenemen naar de meeting! Dan kunnen we eens vergelijken tussen de 50mm en de macrolens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele fijne kerst, geniet er van! Mijn oma heeft weer een 7 (!!!) gangen menu gemaakt dus dat word zo lekker met z´n alle eten. Ik vind zelf dat Dille & Kamille altijd leuke dingetjes heeft, misschien is dat een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Thuis geven wij elkaar ook geen cadeautjes met Kerst! En dat vind ik eigenlijk echt niet erg haha :) Maar bij de familie etc. dan wel weer hoor. Ik ben benieuwd naar je rolletjesfoto's! Hopelijk had je gisteren een hele leuke dag :) Fijne feestdagen nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die foto met je chocomelk vind ik juist heel gaaf!! Ben benieuwd naar je analoge fotootjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie foto's! hoop dat je leuke kerstdagen hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh wauw, wat een leuke fotootjes echt een kerstsfeer! :) Nog een fijne (late) kerst! En hihi yay voor buikjes rondeten en hardloop ontwijkend gedrag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nu ben ik wel erg benieuwd naar je analoge foto's! Wij hebben ook zeker en vast ons buikje rond gegeten! Thuis delen we ook niet echt cadeautjes uit, ik heb dus geen idee wat je kan kopen. Alvast veel plezier op de meeting! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die foto's zijn mega mooi geworden Britt! En je chocolademelk ziet er lekker uit hoor! Ik begrijp denk ik wat je bedoeld, die cacaopoeder toch? Jij ook (nog) een fijne kerst! Wat leuk dat je weer iemand gaat meeten! Wie? :). Hema heeft altijd wel leuke dingetjes vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha de cacaopoeder ;) En ik ga Lise, Lobke, Helene en Florence meeten! ((:

   Verwijderen
 15. Nog een (extreem) laat gelukkig kerfstfeest hahaha. Leuke foto's en veel plezier op de meeting, heb spijt dat ik er niet bij kan zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meh, vind het wel jammer, ik had u graag nog eens gezien! :(

   Verwijderen
 16. oeh mooie foto's ziet er goed uit liefs en fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie foto's weer! Ik hoop dat je hele fijne dagen hebt gehad en dat het rolletje heeelemaal vol is met nog meer mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoop dat je een leuke kerst hebt gehad.
  Ik ben te laat om fijne dagen te wensen dus dan maar zo hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige foto's <3. Helaas zijn de kerstdagen alweer voorbij, boehoe :(. Gaat altijd zo snel - eerst kijk je er wekenlang naar uit, en dan is het alweer over. Gelukkig hebben we NYE nog. Een fijne jaarwisseling alvast, geniet!

  BeantwoordenVerwijderen