Outfit • Nothing gold can stay

vrijdag, december 11, 2015 |
Mocht ik wat ouder zijn, wat verdedigingskills geleerd hebben en iets minder strenge ouders hebben. Ik was elk weekend weg geweest naar een leuk dorpje of stadje in het kleine Belgenlandje. Een maand geleden ging ik naar Kallo, om een tentoonstelling te bezoeken en daarna gingen mijn ouders en ik richting een mooi natuur plekje om te wandelen. (Maar ik huppelde steeds achter hun doordat ik te druk bezig was met plaatjes trekken van het gouden uur.) Oke, alleszins, na maar dan een hele eeuwigheid heb ik eindelijk weer een outfitje voor jullie.
(ja, alweer met die gilet, maar hij is gewoon te leuk?)

Nature's first green is gold
Her hardest hue to hold.
Her early leaf's a flower;
But only so an hour.
Then leaf subsides to leaf.
So Eden sank to grief,
So dawn goes down to day.
Nothing gold can stay. 

•Robert Frost•

Deze past toch perfect bij mijn obsessie voor het gouden uur, de natuur (Hey, een rijmpje.) en dat meisje dat vaak met haar beide voeten (mocht je het niet doorhebben, ik) op de grond moet getrokken worden. (Want wie wil er nu met een conditie van 0.0 een marathon kunnen rennen?! Meer daarover lees je over twee dagen.)
Genoeg over dat wanderlust gedoe. Mijn analoge camera komt er bijna aan. (Hij is vandaag gisteren verzonden en ik kan niet wachten tot de postbode de bel indrukt. Kan me niet schelen als ik dan met een 'I woke up like this' kop de deur open doe. Eigenlijk kon het niet beter gepland worden, want MIJN EXAMENS ZIJN VANDAAG GEDAAN. Dus heb ik genoeg tijd om met dat kodakje rond te trekken en waarschijnlijk 35412 blurry foto's maken. (Want hoe moet je daarmee werken, haha.) Ik houd jullie op de hoogte over dit nieuwe geweldige avontuurtje.

Vind jij het ook zo fijn om er even op uit te trekken?

Liefs
Britt 

29 opmerkingen :

 1. LET IT SNOOOW!! is het eerste wat ik dacht toen ik op je blog kwam. Yay wat leuk, die sneeuwvlokjes! Je outfit is echt megaleuk, heel veel liefde voor je spijkerrokje en niet te vergeten je tas. En wauw, de pixels matchen gewoon qua kleur haha, echt gaaf gedaan.<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, haha, even fingers crossed dat de weergoden de boodschap snappen en dat we een kerst met sneeuw hebben dit jaar! (: Ah, dankjewel Emma! ♥

   Verwijderen
 2. Ooooh, wat fijn dat je examens gedaan zijn! Geniet er maar van hoor meid :D Leuke foto's zeg, lief van je ouders dat ze je even op de foto wilden zetten hihi. Ben benieuwd naar je creaties met je analoge toestel! Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Je outfit is super mooi! (Ik zit ook met het probleem dat ik maar niet weet hoe ik mn fotos dan moet weergeven, want met die pixels is inderdaad echt leuk gevonden)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een prachtige outfit!. Leuk zo die sneeuwvlokjes op je blog, hihi! Echt ik hoop dat die analoge camera snel komt want ik ben zo nieuwsgierig wat je nu weer ergens uitgetoverd hebt! Hopelijk gingen je examens goed, ik ben nog tot woensdag aan het blokken en dan ben ik ook eindelijk uit die hel! (Ohja, als je nog eens een plaatsje zoekt in ons Belgenlandje in Maaseik ben je altijd welkom. You know!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat sta je mooi op foto's, heel tof. Dat spijkerrokje staat je echt heel goed. Ik weet nog dat het een aantal jaren terug hip was en ik heel veel spijkerrokjes droeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oke, nu ben ik jaloers, hahah! Ik wil al zo lang eens een outfitpost posten, maar ik heb nooit tijd om foto's te maken! En wie moet ik dan als slachtoffer kiezen? Anyway, superleuke foto's Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heee, het is toch kerstmeeting ergens in de kerstvakantie? Ik wil je wel trekken, heb ik altijd al eens willen doen outfitfoto's nemen, haha! (: Ik wil je slachtoffer zijn, met véél plezier zelfs!

   Verwijderen
  2. Oh, nu heb ik zeker spijt dat ik niet mee kan! Ik wou echt zó graag gaan! :( Ik hoop echt op een volgend keertje dan!

   Verwijderen
 7. Je outfit is zo leuk! En aaah het sneeuwt!!
  Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. (ik heb dus eerst heel lang naar je sneeuwvlokjes lopen staren, ze bewegen mee met je muis!)Ik vind je sjaal erg mooi en ook de kleur van je Fjällräven. Ik hoop dat je pakketje snel komt, dat wachten duurt altijd zo lang, het liefst heb ik het altijd gelijk meteen om het allemaal uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wacht heb iets gemist, vanwaar is die leuke gilet??? Zo mooi! Leuke outfit ook!! en omg jealous af, ik moet maandag nog 1 examen dus, maar ja. Spannend van je camera!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hem een 6 maanden geleden ook al aan haha. Hij is van Pull & Bear! (: Succes Katrien, dat lukt u wel!

   Verwijderen
 10. AAH DIE SNEEUWVLOKJES ZIJN ZO LEUK!! En je outfit ook!! De foto's zijn mega mooi geworden (ook door die zonlicht!). En wat leuk dat je een analoge camera hebt besteld, ik ben zo benieuwd wat je daar mee gaat doen! Vast hele toffe foto's! Hoe zijn je examens gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa tof he! Ik wil je de code weleens doorsturen! ;) En lwa, ik ga het vooral onthouden als een van de meest stresserende periodes van her jaar..

   Verwijderen
 11. ja, ik vind het ook leuk om even op rust te komen in de natuur. En trouwens mooie outfit!!! en mooie foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het zo leuk die foto's van jou! Het geeft echt wat die pixels. Maar, inderdaad, als reizen ook gratis zou zijn zou ik voor altijd niet meer thuis komen. Haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah, wat een onwijs leuke outfit én foto's Britt! Die ingevoegde pixels doen me denken aan een instagramaccount van een kunstenaar die dat ook altijd doet, tof. Mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan? :) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Ja ik heb le daar ook op geïnspireerd, de credits staan onderaan de blogpost mocht je haar willen opzoeken, ze heet Teresa! (: Best wel wat prutswerk haha. Ik gebruik Photo Filtre Studio X daarvoor. Ik maak een laag aan en dan selecteer ik een vierkant, dat vul ik op en zo doe ik dat de hele tijd haha.

   Verwijderen
 14. Zoals ik al op Instagram zei: echt een leuk outfitje! De kleuren passen perfect bij elkaar, en dan die foto's in de natuur, looove it! Ik ben trouwens heel nieuwsgierig naar de analoge fotootjes. En wat heeft die Teresa een prachtige Insta, dankje voor de tip! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele gave outfit, en prachtige fotos! L0ve it!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat fijn dat je examens gedaan zijn ;) En wauw, die outfit is zo leuk! Vooral dat rokje is top.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah, wat fijn dat je klaar bent met je examens! Geniet van de rust, zou ik zeggen :) Wat een tof idee, dat van die pixels! (Beter goed gestolen dat slecht bedacht, toch?)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. heerlijke outfit! en wat fijn dat je examens voorbij zijn! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wat is je outfit super mooi!! Ik ben nog steeds enorm jaloers op je jeansrokje! Ik ben echt helemaal weg van je kledingstijl! Oh, en ik kijk er ook al naar uit om je te ontmoeten!! Woehoew! p.s. Wat zijn die sneeuwvlokjes op je blog zo ontzettend leuk!xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik kijk uit om jou te ontmoeten Lobke, kan nie wachten! ♥

   Verwijderen
 20. Echt een hele mooie outfit! Ik ben helemaal verliefd op je rugzak! xx (Je blog ziet er trouwens ook super leuk uit!)

  BeantwoordenVerwijderen