November goals RECAP

woensdag, december 02, 2015 |

Het voorlaatste maandje van het jaar zit er alweer op. Gaat snel toch? (*kuch* cliché) Met een leuk muziekje op de achtergrond typ ik dit. Om héél eventjes te kunnen relaxen, want ik zit midden in de examens en da's even stressen. Ookal wéét ik van mezelf dat ik het kan. Ik zal toch nog die spastische Britt/kip trekjes hebben. Dus leeg maken dat overvolle chaotische hoofd van me en even terugblikken op die fijne maand november. Want fijn, dat was je.

1 • lay-out
Toen ik de goals voor november had geschreven zat ik in zo'n blogvibe waar ik als een malle alles kon schrijven. (Niet dat ik nu niet graag meer blog hoor. Maar de tijd ontbreekt een beetje.) En ik zeeën van tijd had, dus ook doelloos naar een reeks van codetjes kon staren zonder dat het iemand kon schelen. Gaat niet meer. Dus deze is goed geflopt. Maar ik heb dat mobile templateje toch een beetje opgefrist? En en en, ik ga 12 december naar een codeercursus, yay! (#nerd but idc)

2 • vóór school lopen
Thanks to mijn ouders om me met mijn voetjes op de grond te zetten. Anders had ik nu al een fikse oververmoeidheid gehad. Al mis ik ergens die drang naar een moment van rust en stilte in combinatie met een portie flink afzien. HEERLIJK. Achja, ik wacht nog even af tot de kerstvakantie en dan ga ik 3 keer per week lopen en dat daarna ook volhouden. Zie het als vervroegd voornemen dat dus niet kan mislukken. Ik moet gewoon niet zo seuten dat iedereen me kan horen hijgen om 6 uur 's avonds.. (Meh)

3 • Veterschoentjes
Ja ja ja! Ik heb ze ook al eventjes gepast, maar ze waren helaas te groot. Maar ik weet alleszins wel dat ik er verliefd op ben geworden, hehe. Ik wacht nu vol ongeduld op het andere, kleinere paar. Normaal gezien kan ik ze morgen (vandaag) halen! Keep you posted!

4 • kleur kopen
Deze is ook flink geslaagd, hihi. Ik heb een oker gele trui gekocht en een rood shirtje mét kolletje. (: I did it, mijn kledingkast begint kleur te krijgen, hihi.

5 • analoge camera kopen
Oh, ja, november is héél fijn geweest hoor maar mijn portemonnee was er niet zo blij mee. Ik heb Lise 153 keer lastig gevallen met 1803 verschillende analoge camera en 6543 vragen. (Die ze allemaal heeft beantwoord, thanks!) En de camera is nu onderweg, hihi.

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Britt

14 opmerkingen :

 1. Ah zo leuk een analoge camera! Ik ben heeeel benieuwd meid! Maarre, ook nog veel succes met al je toetsen. Vreselijk, ik ben blij dat ik ze alweer heb gehad! Oker geel is echt mijn fave kleurtje geworden, I guess.. zo mooi! Fijne dag verder, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben super benieuwd naar die camera ;) Een codeercursus, wil ik ook echt wel eens volgen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben héél benieuwd naar je analoge camera! Ik wil er misschien zelf ook één, of in ieder geval eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aahh ik ben zo benieuwd naar je analoge camera! (En naar je schoentjes natuurlijk, hihi) Supervet trouwens, die codecursus! Je hebt er echt talent voor, vind ik!<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh super leuk dat je naar die cursus gaat, das zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, gaaf dat je naar die cursus gaat! Ik vind het zó jammer dat ik niet kan, stomme examens... Leuk dat je een analoge camera hebt gekocht, ik ben er heel erg benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een analoge camera is te gaaf! Ik ben benieuwd naar het artikel over je camera ( stiekem ga ik er wel van uit dat je er wat over schrijft haha ). Wat jammer dat je veterschoentjes niet gelijk pasten. Niets zo vervelend als wachten op je bestelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh leuk een gele trui, I like. Ik zou nog steeds een goede! Wil graag niet teveel geld eraan uitgeven (wantja geel, hoe vaak ga je dat dragen), maar aan de andere kant wil ik ook niet zo'n flut materiaal haha. Dilemma's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je een analoge camera hebt gekocht ik ben er zeer benieuwd naar!! leuk om dit zo te lezen!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ik ben kei nieuwsgierig naar je schoenen! De foto's die je zal maken met die analoge camera zullen vast prachtig zijn, want ja, jij maakt altijd prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat kleur in je kast, dat is leuk! (niet dat ik daarvoor opmerkte dat je geen kleur droeg ofso), een cursus voor codetjes? Ik wist niet dat dit bestond! Wat leuk! Hoe vroeg sta je eigenlijk wel niet op als je 's ochtends gaat lopen? Want ik zou dan echt om vijf uur moeten gaan lopen en dat is nu niet echt iets voor mij... Ohh tonen die schoenen en die analoge camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, keicool zo'n cursus! Ik hoop dat we je analoge camera te zien krijgen, ik ben misschien al een beetje nieuwsgierig! Ik ben ook benieuwd naar je Vagabonds waar je zo naar uitkeek (ik stiekem ook oeps) Veel succes met de examens meid! You can do it! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woehh tof dat je een analoge camera hebt gekocht! En dat je naar een codeercursus gaat is ook zo leuk. Mijn november was een maand van dipjes maar gelukkig ook van leuke momenten. Je hebt gelijk hoor, dat de tijd snel gaat, het is zó alweer januari.. dan begint mijn eerste toetsweek (help). Veel succes met jouw toetsen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh spannend, ben benieuwd welke camera je hebt gekocht!!! en oooh leuk van je codeercursus, ben benieuwd of je er veel uit leert! (Zal in ieder geval wel zo'n ultiem bloggersgevoel geven)

  BeantwoordenVerwijderen