my never-to-be-forgotten december

dinsdag, december 29, 2015 |
December was een specialleke. Ik heb mijn ogen uitgekeken en nieuwe obsessies ontdekt die me waarschijnlijk nog jaren zullen boeien. Eigenlijk moet er nog iets gebeuren dat hier in dit rijtje thuishoort (de kerstmeeting van Lobke en Lise, mocht je een trouwe volger zijn, sorry dat dit alweer de 56648e keer is dat ik dit zeg, oeps). Maar dat vindt morgen plaats. Dus ehm.
Ik wil dit proberen elke maand te doen, want ik vind veel te veel dingen leuk om daar allemaal apart een verhaaltje rond te breien. Dus misschien beter op deze manier dan, (maar het mag niet afgezaagd worden, dus misschien sla ik af en toe een maandje over).

Oké, eigenlijk zou ik zo min mogelijk zuivel moeten aanraken, maar ik kon het echt niet laten toen ik ontdekte dat er iets bestond als chai chocolade melk. Wat is dit lekker, oh! Ik heb er liters van gedronken. (Viel again niet in de smaak bij mijn gezinnetje, maar dan heb ik meer, hehe.) Dat toffe gevoel ook om doelloos door een pannetje te roeren en aan niks te denken. → hoort er ook bij.
Lectuur ging er ook vlot in, naast die chocomelk. Ik begin zo'n interesse te krijgen voor kunst en geschiedenis. Het leren voor geschiedenis ging ook ontzettend vlot en tja. Ik weet niet, ik wil museums gaan bezoeken. (Gaat wéér erg nerdy klinken, ik zal het maar gewoon moeten accepteren dat ik met een label 'nerd' door het leven moet. Door al dat nerdy gebeuren dat me aantrekt.)

Ik liep meestal te zuilen met mijn spiegelrelfex, maar nu is daar dit dingetje ook nog bijgekomen. De helft van het rolletje draagt nu al een verhaal met zich mee, is geschiedenis. (Overbelichte geschiedenis, waarschijnlijk.) Ben benieuwd waarmee de andere helft gevuld wordt.
Naast de vele cactussen is dit vaasje nog een interieurdingetje dat op mijn kasten staat te pronken. Ik won hem (samen met nog een heuleboel fijne spulletjes met een winactie op Ilse haar moooie blog.) Momenteel vertoeven een aantal gedroogde plantjes daar, maar ik ben opzoek naar een leuk bloemetje ofzoiets.
Nooit geweten dat die twee tekenblokken zoiets met me zouden doen. Ik ben meer aan het tekenen en kliederen dan wat anders. (Wat een verschil, haha, anders krulde mijn papier altijd of ik gumde te bruut waardoor mijn hele blad verkreukelde.)

Dit rugzakje zeul ik ook echt overal mee naartoe, het is gewoon mooi, compact en er past zoveel in. (Vooral dat voorste zakje, woah.) Ik heb geen enkele keer rugpijn gehad sinds ik deze had. Zoveel liefde hiervoor.

Wat maakte december onvergetelijk voor jou?

Liefs
Britt

Fijne jaarwisseling, want waarschijnlijk red ik het niet om daar iets deftigs over te schrijven. (Alles is volgepland, maar da's ook eens gezellig.)

25 opmerkingen :

 1. Ooh, wat leuk dat je dat won! Ik zag net dat je ook zo'n one-line-a-day hebt gekregen, nu kunnen we het samen invullen :D Ik kwijl echt altijd bij jouw foto's, superleuk ook om te lezen :) Heel veel plezier morgen, ik verlang tot ik de verslagjes kan lezen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk al die dingetjes, zo fijn om te lezen ook. Ik neem me elke keer weer voor om ook elke maand wat favorieten te delen, maar ach dat lukt echt nooit. Jij ook een fijne jaarwisseling he! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. (Stiekem vind ik geschiedenis ook leuk, klinkt inderdaad wat nerdy, maar ja en doordat ik het zo boeiend vind, is het gewoon tien keer zo gemakkelijk om er voor te leren en hele goede punten op geschiedenis te halen). Ik ben nog altijd fan van jouw rugzakje en je nieuw fototoestel :) en wow! Gaaf dat je met die wedstrijd gewonnen hebt, zo'n leuke spulletjes! Voor mij was deze december een beetje zoals de vorige maar toch ook weer niet (ik praat net in raadsels...) ach, jij ook een heel fijn nieuwjaar en tot volgend jaar (dit klinkt al ontzettend vroeg haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De warme choco..hmm, oh en wat een prachtige foto's heb je gemaakt!! Alvast een fijne jaarwisseling toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stiekem ben ik dol op economie en Latijn - klinkt ook lekker nerdy haha. Ach ja, als je maar doet wat je leuk vindt, toch? Dat van die gum en het verkreukelde papier is echt té herkenbaar, heel wat kunstwerken zijn daardoor verwoest :) Fijne foto's maak je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, ik herken mezelf echt een beetje in jou ! Ik wil ook steeds vaker naar musea gaan, terwijl ik dit vroeger haatte, en ik heb ook zo'n mooie camera hahah. Mooie foto's trouwens <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk, zo'n artikeltje Britt! Ten eerste word ik héél gelukkig van je foto's, maar ook van alle mooie spulletjes die je bij elkaar hebt gezocht! Leuk leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een Fjallraven tas! Ik vind ze zo mooi ♥ Ik heb wel geen idee hoe je de naam uitspreekt haha :) Kunst en museums zijn leuk en geschiedenis ook!! Niet alleen voor nerds hoor (of misschien ben ik ook gewoon een beetje een nerd-ig type). Dat vaasje is zo leuk! Ik zou er een plantje in zetten! Ken je de kerstcactus? Dat lijkt me wel iets voor jou :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, weet ik ook niet hoor, haha. ;) Koop er eentje, je gaat er écht geen spijt van krijgen, geloof me! Ooh, kerstcactus, ik heb het even opgezocht, ziet er echt super tof uit! Merci! ;)

   Verwijderen
 9. Je foto's! Ze zijn echt (alweer) heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent niet alleen hoor hier zit ook echte nerd ;D. Je analoge camera is prachtig! Hele fijne jaarwisseling.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's maak je! Mijn december was mwoahhh, ik zit in op het nieuwe jaar! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige foto's weer en dat vaasje is echt LEUK!
  Alvast een fijne jaarwisseling! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, ik was je post aan het lezen en ik dacht ineens 'Hé, dat vaasje ken ik!' ;) Veel plezier ermee nogmaals! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat maak je toch prachtige foto's<3 Leuk, zo'n terugblik op december! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, ik vind dit artikeltje enorm leuk! En misschien heb ik het niet gezegd, maar je tas was echt zo mooi. Ik heb er daarom ook stiekem foto's van genomen zodat ik ze kon laten zien aan mijn papi haha! Geschiedenis vind ik ook waanzinnig leuk. Zo leuk, dat ik volgend jaar leerkracht geschiedenis ga studeren. Dus ik denk dat er bij mij een enorme sticker op m'n voorhoofd mag geplakt worden met 'NERD'. Maar ach, zijn we allemaal niet stiekem vanbinnen een nerd? Ik vind een nerd zijn best wel leuk hihi. En wauw, je fototoestel is echt geweldig! Ik kon m'n ogen er niet van afhouden :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heerlijk toch, die nerdy interesses, haha :) Prachtige foto's weer! December was voor mij ook wel een fijne maand! En dan natuurlijk vooral de vakantie.
  een gelukkig nieuwjaar! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jouw foto's zijn gewoon echt perfect. Punt.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je die interieur dingetjes won! Daar wil ik in 2016 werk van maken, mijn kamer opnieuw inrichten! Ik heb al zó veel ideetjes dat het waarschijnlijk onmogelijk wordt, hahah! Jij ook een fijne jaarwisseling! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je kan echt mega mooi tekenen! En wat leuk dat je een winactie hebt gewonnen, die vaas is echt tof! En je tas ook!! Je analoge camera trouwens ook, alles eigenlijk haha ;)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hele mooie fotos! En super leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuk Britt! EN HOLY (nu even een woord bedenken die je niet hoeft uit te bliepen) (okay, ik weet geen woord, ik doe wel het eerste wat ik zie.) TOMATO (ja, er ligt een tomaat in m'n bed, don't ask :) JE TAS IS ZO AWESOME. Ik ben echt verliefd op die zweedse rugzakjes met namen waarbij je een kwartier bezig bent om in te typen. Luv. En natuurlijk, hoe kan het ook anders, ook weer luv voor je prachtige foto's. Ik kwijl weer eens weg....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HAHA inderdaad, dat duurt echt eeeeeuwen om dat te typen (vandaar dat ik het steeds typ zonder al die tekentjes.)

   Verwijderen