instagram "RECAP" • spam your insta!

donderdag, december 17, 2015 |


Mocht je het nog niet weten, ik heb Instagram! Waar captions niet bij de foto passen en ik studieontwijkend gedrag vertoon, haha. Ik post er sneak peeks of gewoon een snelle foto van mijn gsm die het delen niet waard is voor mijn blog. Niet dat ik zo'n fervente poster ben laat staan de perfecte feed heb, haha. Ik wilde even terugblikken op mijn Instagram leventje in 2015 (niet dat het een vette is hoor, maar het gaat om het idee). Enne, je mag jouw instagram ook even spammen? Zodat ik 2015 kan afsluiten met een aantal nieuwe accounts die ik kan volgen. Of jij misschien wel een paar leuke acounts ontdekt?


Dit is zo'n foto die me onwijs veel bloed, zweet en tranen heeft gekost → struggle's met de zelftimer, je kent het wel. (Ik kon niet eens deftig lipstick opdoen, begon al erg goed.)
•••
Mijn eerste Starbucks drankje! Hier keek ik echt super lang naaruit, was opzich niet slecht maar ik denk niet dat ik ervoor sta te springen om nog een keer een fortuin uit te geven aan dit drankje. 
•••
Mijn bordeaux lipstick, veel liefde hiervoor. (Ookal heb ik hem echt amper aangeraakt de laatste tijd, oeps.)
Zie hier, een huge sneak peek jongens. Mijn analoge camera!!! <3 Ja, die verdient de uitroeptekens wel hoor. Ten eerste fotogeniek en oooh, veel te mooi gewoon. Meer hierover over een paar dagen. (:
•••
Ik heb nog steeds niet het perfecte theesmaakje gevonden. (Ik kocht eergisteren daydreaming van kruidvat, maar ieuw die stinkt!)
•••
Britt zou Britt niet zijn als ze haar allereerste rolletje meteen zou verprutsen. Dan maar als decoratie gebruiken zegt.
Dit reeksje heeft zoveel memories! ♥ De groepsfoto aan het prachtige blauwe huis (toen bewerkte ik mijn foto's nog zonder filter, waar is die tijd?) Ik kan niet wachten tot de kerstmeeting er is! // pixel idea • credits → teresacfreitas
•••
Mijn eerste ontmoeting met Episode! Toen ik trouwens maandag nog eens in Antwerpen was wilde ik er heen maar ik wist de weg niet meer, uhum. Hier was mijn haar trouwens nog vrij 'lang'.
•••
Ik zei het al, dit prachtige blauwe huis met de gele deur. Hoewel ik altijd dacht dat die twee kleuren zouden vloeken was dit totaaaal niet het geval bij dit huis.

Dit heb ik dus altijd, als ik mijn krabbels terugkijk zien ze er steeds lelijker en minder art uit.. Alleszins, ik tekende dus een koala.
•••
Hier ging het scherpstellen even mis, maar dat zorgde voor best nog een fijn effect voor de foto. (:
•••
Weer hipster doen met mijn kopje thee. (Ik heb twee theezakjes verspild voor dat project. (KLIK) maar ik heb ze allemaal leeggedronken, dat wel. ;))

Eén van de gedroogde blommekes die ik wilde tonen toen het nog zomer was en ik mijn witte lace dress aankon.
•••
Herinnering aan de meest mooiste locatie ever. // pixel idea • credits teresacfreitas
•••
Nooit geweten dat er zulke mooie plekjes konden zijn in de buurt. Je komt erachter tijdens schooltripjes, jup.
Nog zo'n nare selftimer ervaring, haha. (Tijd voor een statief denk ik..) Een foto van mijn artsy zwart wit reeks, haha.
•••
Nog zo'n foto van het wondermooie domein waar ik het gouden uur vastlegde. (Is het niet prachtig?)
•••
Nooit geweten dat je zo blij zou worden van een rugzak, oeps.


Hoe heet jij op Instagram (vertel er wat leuks bij, wat over jezelf)? Mij mag je altijd volgen! ;) (waarschijnlijk volg ik terug!) 

Liefs,
Britt

28 opmerkingen :

 1. Wat een mooie foto's, je hebt echt talent, komt er eens een artikel over hoe je die fotos in zwart-wit hebt gemaakt waar je lijkt te bewegen? Mijn instagram is xlouvette. Aah wat leuk, zo kan ik ook nieuwe accounts ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die reeks zoals de eerste foto van het laatste reeksje, waar ik schud met mijn hoofd? Misschien doe ik dat wel eens, haha. (:

   Verwijderen
  2. Ja! Ik vind ze echt prachtig maar zou niet weten hoe je het doet!

   Verwijderen
 2. Je instagram is echt prachtig! Ben ik nu alweer zo blind of heb ik ook nog niets van je vagabonds gezien?! Je foto's zijn echt allemaal zo zo zo mooi! Mijn insta is zhanina_das, lekker boeiend ook ja xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat derde reeksje heeft inderdaad veel (leuke!) memories! Er zijn maar weinigen met een perfect samenpassende feed, ik heb het allang opgegeven, hahah! Je hebt nochtans een hele leuke feed die ik met plezier bewonder! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo ontzettend mooi al die foto's! Ik zat er een poosje geleden wel over na te denken om een instagram account voor mijn blog te maken maar was bang dat ik er dan weer geen tijd voor zou hebben.
  Liefs,
  Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeehh wat ontzettend mooie foto's ! Ik ga je zeker volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie Instagram foto's! Echt heel knap gefotografeerd allemaal! Ik heet op Instagram happyliz_nl! Ik plaats foto's over van alles en nog wat haha! Lief dat we ons account ook mogen delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben echt jaloers op je foto's, eerlijk waar! Mijn instagram is mxn.d
  En een mooi account vind ik savantidaisy, die heb ik dit jaar ontdekt en ik hou van Anna's tekentalent. Haar foto's zijn soms wat donker maar daar hou ik wel van ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw! Waarom volg ik jou nog niet?? Ik voeg je NU toe op Instagram. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa, ik volg je op instagram en ik vind je foto's juist super mooi!! Echt heel leuk:) enneh, ik heet herhumanuniverse op insta. maar ik ben echt NIET goed in mooie foto's maken....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die gedroogde bloemetjes foto hè?! Zo prachtig. Die heb ik geloof ik niet gezien. Ik raak altijd geïnspireerd door jouw foto's. Die hoedfoto doet me denken aan de profielfoto die Doutzen Kroes ooit had op Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zulke leuke foto's, hihi, ik herinner me ze allemaal :) Ze passen ook nog eens goed bij elkaar zeg, echt een mooie feed!!! Jep, ik vind echt dat je een feed hebt (vooral naast mijn rommeltje-van-random-foto's maar goed)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Arjanne wat lief! Maar echt jij hebt ook een 'feed' hoor. ;) Mijne is pas een rommeltke van jewelste.

   Verwijderen
 12. Hoi Britt, wat een fijne foto's maak je! Om de één of andere reden vind ik ze echt precies goed, ze passen heel goed bij jou (qua licht enzo - ik weet niet, ik kan het niet goed beschrijven). Mijn instagram is @merlefindhammer Een ander fotografie-account op instagram wat ik persoonlijk ook fantastisch vind is @a.light.thing en @joyceeduyao Echt prachtig, alleen al van de sfeer van hun foto's word ik warm!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je maakt altijd van die mooie foto's, ook al zijn ze met je mobiel gemaakt! Vooral die foto's met je analoge camera, ze hebben zo'n mooi sfeertje. Ben benieuwd naar je artikel erover!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wauw, je maakt echt prachtige foto's! Super leuk ook om zo'n verhaaltje erachter te lezen hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je hebt echt een mega mooie feed Britt! Al die foto's herken ik ook nog hihi. Stuk voor stuk mega mooi!

  Mijn Instagram: @meiqiblog

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Normaal ben ik niet zo van foto's recappen (vreemd woord haha :) maar dit vond ik oprecht heel leuk om te lezen!! En je foto's <3 <3. @dilyseikelboom heet ik op insta, maar ik gebruik hem écht bijna nooit. Andere foto's checken vind ik stiekem leuker en ik ben niet zo goed in captions verzinnen... Maar goed, volgen mag altijd, al zijn mijn feed en foto's lang niet zo mooi als die van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Echt heel veel liefde voor je Instagram hoor Britt! Stuk voor stuk prachtige plaatjes. Ga zo door, hehe. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Eeh, zei je nou geen perfecte feed? Echt wel! Je foto's worden ook steeds mooier! Ik ben ook een Instagram verslaafde, mijn account is @xxluuun :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw wat een super leuke insta! Je feed ziet er echt geweldig uit! Mijn insta is @noavdzee. Het is niet echt een bijzonder account maar ik vind het vooral leuk om veel dingen die ik meemaak te delen. Zoals uitjes met vrienden en andere activiteiten. (En mijn bucketlist)
  Lieefs Noa

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw ik vind je instagram zo leuk! Ga je gelijk even volgen !
  Je feed is ook onwijs gaaf, zeker in vergelijking met mijn blauw/witte rommeltje :p

  Mijn instagram is @sxnneh

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een ontzettend mooie en leuke foto's! Misschien dat je ook benieuwd bent naar het account van deze instagram verslaafde, lampjes obsessed, ook perfectionistische Limburger? -> @daphneleenderss (met 2 "essen" dus ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Je hebt echt mooie foto's op instagram! ik ga je snel volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen