December goals

dinsdag, december 15, 2015 |

Het is 15 december en wie moet hier nog haar goals schrijven? Britt weer. Maar, om het goed te maken heb ik een soort van kunstwerkje in elkaar gestoken. Of hoe ik het noem, vieze kronkels met water spetters. (Kan iedereen.) Je wilt niet weten hoe fijn ik deze periode van het jaar vind. Examens zijn achter de rug en de drie weken écht vakantie sinds de zomervakantie zijn er weer. Die ga ik volproppen met leuke dingen en onhaalbare doelen die ik toch maar opschrijf. Want ja.

De start van het meest zotste ooit
Ik ben dus zo'n persoontje die echt even los kan gaan op muziek in een rustig plekje met loopschoenen. Ja ja ja! Ik vind het heerlijk om even goed af te zien en alles te geven. De stap alleen om met een blote billen kop op straat te gaan is soms moeilijk. Dus, ik wil beginnen trainen om een marathon te lopen. (Ik heb het even berekent en als ik me inzet zou ik er eentje op super traag tempo kunnen uitlopen over een jaar? Veel te ambitieus, ik weet het. Maar ik mag het proberen toch?)

Oplossen van het veterschoentjes dilemma
Lieve Katrien heeft de oplossing gevonden. Ze hebben blijkbaar look a like Vagabonds in H&M. (Aangezien ik de Vagabonds niet zo fijn vond zitten.) Dus, ik hoop maar dat ik ze vind en dat ze passen? (Update: ze pasten dus niet.. Nu ben ik onwijs hard aan het twijfelen om deze te bestellen??? KLIK Ik weet het, ik ben een twijfelkont..)

Tickets bestellen voor het JB concert
Ik kon mijn oren niet geloven toen ik las dat Justin Bieber naar België kwam, waaaat?! Samen met een vriendinnengroepje gaan we er waarschijnlijk naartoe. Nu maar hopen dat we de tickets kunnen bemachtigen want ik vrees ervoor..
Hunkeren naar de kerstmeeting van Lobke en Lise
Die twee geweldige meiden met hun ideeën, ik sprong een gat in de lucht toen ik het las, hihi. Geen idee waarom ik dit bij goals plaats, want hier moet je je niet mee bezighouden. Dat wordt gewoon geweldig leuk en gezellig. Maar ik vond dit het vermelden wel waard aangezien dit een tweede lichtpuntje wordt in mijn blogleven.

angst vuurwerk overwinnen
Klinkt belachelijk dit, maar het is echt zo. Ik schrik me altijd rot als er vuurwerk wordt afgeschoten. Het is elk jaar weer met een bang hartje afwachten of ik iets beter tegen kan. Ik moet maar niet zo seuten. (Ik schrik gewoon ontzettend snel, of zoals ze dat in België zeggen, slecht geweten.)

Wat zijn jouw goals voor de laatste maand van het jaar? (Snik, 2015 you were gooood.)

Liefs,
Britt

26 opmerkingen :

 1. Gezelluuug die kerstmeeting met de meiden! En ah ik vind de sneeuwvlokjes zo schattig!! Veel succes met je goals xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, ik ben ook een beetje bang van vuurwerk :) Maar wij hebben thuis dus een rieten dak, en als daar iets van vuurwerk/lampionnen op valt, schiet ons huis in brand. Ik mag wel bang zijn vind ik, haha! En wat stom van die schoenen! Maar die van Zalando kan je gratis terugsturen, toch? Misschien dat ze na een paar keer lopen beter zitten? Als je nog op zoek bent naar lookalikes, bij New Look hadden ze ze ook, even geleden! (Maar alleen bij de New Look waar ze zo'n hele schoenen verdieping hebben)
  Ik heb zo'n zin in de meeting :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh maar dan snap ik je angst hoor Lise haha. (: Mij gaat het enkel om het geluid haha. Oh bedankt voor de tip! Dan ga ik daar eens kijken! Jaaaa ik ook, weet je al wanneer hij gaat plaatsvinden? (:

   Verwijderen
 3. Gaaf dat je een marathon wilt lopen! En je kunstwerkje is echt zalig, trouwens ik heb ook wel wat schrik van vuurwerk en ik verschiet er altijd zo hard van haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehh hopelijk lukt het om tickets te krijgen voor JB, succes! Mooie foto's zitten hier weer bij, echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes! Wat gaaf dat je een marathon wilt doen. Ik wil dat ook al eeuwen (lichtelijk overdreven).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk zo'n kerstmeeting! Ik wil ook graag nog naar JB, lijkt me echt geweldig! Veel succes met de kaartjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. HALLO EVEN EEN MOMENTJE VOOR JE UBERSCHATTIGE SNEEUWVLOKJES!!<333 Ik kan niet ophouden met staren haha. En aah die kerstmeeting is zo leuk, have fun!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ZE ZIJN LEUK HEEEEE?? Haha, ik kan er ook niet genoeg van krijgen, hihi.

   Verwijderen
 8. Wow, een marathon uitlopen? Lijkt me heel ambitieus, maar best haalbaar eigenlijk! Oh, ik wist niet dat je fan was van JB? Zelf ben ik geen fan, maar zijn twee laatste liedjes zijn wel erg aanstekelijk! Ik blijf je tekening toch heel leuk vinden Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het kei goed dat je een marathon gaat proberen lopen, maar nu in die koude lopen, dat zal toch wel frisjes zijn. Het is jammer dat je schoenen niet zo comfortabel zaten maar misschien vindt je een mooier paar schoenen?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aahh super leuke goals! Heel veel plezier deze maand.
  En aahh die sneeuwvlokjes zijn zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben wel een tikje jaloers op al die blogger die jij meet hoor! Supergoed dat je voor een marathon wil gaan. Dat sneeuwvlokjes effect is trouwens zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. aw wat leuk! en die nieuwe vlokjes sneeuw in je layout zo schattig, ik blijf er maar naar staren!x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje mina, laatste maand van het jaar. Dat klinkt zo.... ver weg terwijl we er toch gewoon in zitten. Over de marathon rennen: gewoon proberen! En ik herken je twijfels :) Misschien is het een idee om ze te bestellen en dan in huis te dragen om te kijken wat je van ze vindt? Dan stuur je ze terug als ze toch niet zo leuk zijn als je had gedacht, en als ze je wel leuk staan (waar ik 100% van overtuigd ben) huppel je gewoon met mooie Vagabonds het nieuwe jaar in!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah leuk tekeningetje Britt! Er staat ook zo'n boom dicht bij mijn huis die je dan echt elk seizoen ziet veranderen, zo leuk! Hihi, ik hou echt heel veel van vuurwerk, het ziet er toch supermooi uit? (haha, heb d'r zelfs een keer mijn spreekbeurt over gehouden... :) Heeeel veeel plezier bij de meeting!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schattige waterverftekeningetjes! En wow, wat een toffe schoenen zijn dat! (Stiekem voeg ik ze aan mijn To Buy lijstje toe.) Het vuurwerk wordt dan ook wel steeds harder en rokeriger elk jaar voor mijn gevoel, hoor, dus ik snap je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super mooie tekening <3. En fijne foto's! Wow, een marathon lopen. You go girl! Ik zou het je echt niet nadoen (al moet ik wel weer aan de slag met hardlopen, kom er momenteel vanwege een drukke stage niet aan toe).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een marathon lopen is een prachtig doel! Veel succes met trainen en hou ons op de hoogte ;) Psst, op MNM kun je vandaag tickets winnen voor het concert van JB. Deze ochtend hebben ze al twee kaarten weggegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een ontzettend leuk kaartje! En misschien dat de marathon lopen ietsje te enthousiast is maar ach, dromen mag toch :D!
  Mijn doelen voor de laatste weken van het jaar.. Eigenlijk niet zoveel. Ik wil lekker genieten van mijn gezin, misschien nog vrijwilligerswerk doen voor vluchtelingen rond de kerst en verder weet ik het nog niet! Ik ben wel doelen aan het stellen voor in het nieuwe jaar!
  Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel veel plezier alvast met de kerstmeeting, ik hoop dat je een onwijs leuke dag gaat hebben! Ooh, en vuurwerk: brrr... Zelf ben ik er ook absoluut niet van en heb er ook wel een soort fobie voor ontwikkeld. Succes met het overwinnen van je angst!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Vieze kronkels" je bedoelt eerder mooie kronkels waar veel werk en tijd in heeft gezeten? En? En? Heb je kaartjes voor JB? Die schoenen zijn trouwens mega leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je marathon-doel heeft me wel geïnspireerd, wil ik oook! Lijkt me zó vet om te kunnen zeggen dat je de marathon gelopen hebt (hoe traag dan ook, misschien). Ik wil eigenlijk beginnen met de halve marathon, volgend jaar als ik 16 ben. Die kerstmeeting van jullie klinkt zo gezellig, alvast veel plezier meiden! Succes met je doelen voor deze laatste weekjes en trouwens, je tekeningen zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen