Toen was het halve jaar om

maandag, november 09, 2015 |
Dit voelt een beetje onwerkelijk. Ik doe dit al een halfjaar. Een half jaar. Wat? Oké, eigenlijk ben ik één dag te laat want de officiële dag was eigenlijk gister. Want, het eerste artikeltje schreef ik op 8 mei. (Schaam schaam hoor, om dat terug te lezen, haha, niet doen.) In dat halve jaartje heb ik nieuwe mensen ontmoet, ben ik een nerd geworden met het codetaaltje en gaat mijn hartje sneller bonzen wanneer ik het woord fotografie hoor. ja. Wat bloggen allemaal doet met me, gek hoor.

Speciaal voor jullie heb ik mijn angst in het donker overwonnen en heb ik staan zwaaien met een zaklamp voor mijn camera. (Klein bedankje naar Klaartje!)


Gek genoeg had ik nooit verwacht dat ik het en halfjaar zou volhouden? Ik ga hier nu niet lopen pronken met getalletjes want daar draait het niet om. (Maar mag ik wel eventjes zeggen dat ik ZO blij ben met de 100 volgers op bloglovin' ???) Dat er meer dan 100 zieltjes mijn blogje lezen? Kan iemand me even knijpen? Ik weet nog dat ik als enige levende wezen mijn eigen hersenspinseltjes aan het bewonderen was. Waar is die tijd? Alleszins, het ging snel vooruit en ik kan niet wachten op het één jarig bestaan van mijn blog. (Dan doe ik een winactie, beloofd.) Ik heb dit halve jaar ervaren als het meest fijnste, leerrijkste en tofste halve jaar van mijn leven. Dus ik kijk zo hard uit naar het volgende halve jaar! Dankjewel!

 Oja, hebben jullie nog HTML vragen voor me?

Liefs,
Britt

22 opmerkingen :

 1. Hé! Ik denk dat onze blogverjaardagen niet ver van elkaar liggen, haha! Al een half jaar dat ik je leuke verhaaltjes mag lezen, wees maar trots op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat goed gelukt die foto's! Gefeliciteerd, je artikels zijn fantastisch en ik hoop dat je blog nog vele jaren bestaat. Ik heb nog wel een HTML vraag:
  Hoe krijg je je foto's (of tekst) in een artikel precies boven de tekst (of foto), zoals jij dus hebt. Ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je foto's goed gelukt! Echt heel leuk met die 6!
  Die meer dan 100 volgers zijn echt dubbel en dik verdiend, ik lees altijd met veel plezier jouw artikeltjes want ze toveren altijd een lach op mijn gezicht. Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen!
  Ik heb ook nog een html vraag voor jou: Hoe pas je het formaat aan van de afbeelding bij populaire berichten? Ik heb het al eens geprobeerd, maar bij mij worden mijn afbeeldingen pixelerig als ik ze groter maak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Een half jaar alweer, wat gaat dat snel he! Gaaf hoor, die foto's! En tuurlijk, je mag absoluut trots zijn op 100 volgers want dat is een hele mooie prestatie!! En helemaal verdient <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! En wat een leuke foto's heb je gemaakt echt heel mooi gedaan. En ja, ook heb een vraagje voor je. Hoe kan je een read more knop maken voor wordpress? (ik weet dat je zoiets ook al de vorige keer gedaan hebt alleen was dat voor blogger, en jouw read more knop is gewoon echt heel mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat leuk dat het ondertussen al een half jaartje is! Ik ben zelf een maandje of vier bezig, nog eventjes wachten op mijn blogverjaardag dus! Je foto's zijn zó leuk! Ik was aan het denken om het ook eens te proberen, nu er de tijd nog voor vinden! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt die honderd volgers zeker verdiend! Eigenlijk nog veel meer, want in die tijd dat ik je al volg heb je zulke grote stappen gemaakt. Je lay out is zo mooi en natuurlijk je fantastische foto's. Op naar de volgende 100!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je dit al een half jaar doet! :) Ik ben nu net twee maanden bezig, maar kreeg meteen al een tegenslag, ik werd helaas erg ziek. En je foto's zijn echt super leuk! :) Op naar nog eens 6 maanden, good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al bijna 150 volgertjes hoor Britt, die je echt 100x verdient :) En jemig, gaat snel hoor dat halve jaar, congratsss!! Ik hoop dat je ons nog veeeele halve jaartjes gaat plezieren met je posts! Ik heb wel een leuk HTML-vraagje voor je (ga je weer een HTML/CSS-tips postje doen?): hoe krijg je je archief in zo'n box waar je in kan scrollen? ik vind het er zo veel beter uitzien dan wat ik nu heb maar ik kan nergens vinden hoe het moet.... Weetje je misschien toevallig ook hoe je een vaste afstand tussen de foto's in een post kan fixen? mijne staan soms opeens extreem dichtbij elkaar (and i've got no idea why...)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wowiee Britt, blog jij nog maar een half jaar? Naar mijn gevoel is dat al zoveel langer! En je verdient die volgers allemaal hoor, ik ben echt een fan van je blog. Zowel qua lay-out als inhoud als persoontje achter de blog. Kan niet wachten om te zien wat de toekomst voor je brengt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Hihi, bloggen wordt echt een deel van je leven, na een tijd :) Ik heb nog een html vraagje voor je, maar het is volgens mij wel iets moeilijks, dus het hoeft niet per sé (ik ben er zelf al lang lang naar op zoek geweest, en ik begreep er niets van haha). Hoe krijg je je blog archief op een aparte pagina? (Dus niet aan de zijkant maar in het midden op een aparte pagina, zoals 'over mij' bv)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw mooi die foto's Britt! Een halfjaar is een mooie mijlpaal, op naar het jaar (hoop ik?).

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oooh wat leuk!! Ik wist helemaal niet dat je nog maar zo kort bezig was, je doet het super goed! Gefeliciteerd, en dat er nog maar veel mooie artikelen mogen komen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat gaat de tijd snel hè? Ik volg je blog met plezier <3 Ik heb nog een heleboel HTML vraagjes haha. Hoe verander je lettertypes in Blogger? En hoe krijg je de comment box bovenaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Al een half jaar! Wow, de tijd vliegt toch voorbij. Die volgers heb je zeker al verdiend, maar je verdient er echt zoveel meer! Je artikels zijn zo leuk om te lezen en je foto's zijn echt allemaal fantastisch mooi! Je ziet gewoon aan je schrijven, aan je foto's, je lay-out en nog zoveel meer dat je het echt oprecht graag doet! Meid doe zo door, je bent fantastisch bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf dat je alweer een half jaar blogt! Dat is al best een lange tijd! Op naar een jaar! :) Ik ken je blog pas net, maar ik vind hem erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met het een halfjaar volhouden, haha. En wat een mooie foto's! Ziet er heel apart en mooi uit. En ja, apart is goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. En nu heb je alweer bijna 150 volgers!!!!! Maar je blog ziet er dan ook echt perfect uit en je foto's zijn ook....geenwoordenvoorzomooi.. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers hoor, zo'n mooie site en succesvol :) Ga zo door, voor je het weet is het jaar voorbij en heb je alweer 200 volgers erbij! (enneh... is het okay als ik ook een keertje lichtfiguurtjes ga maken? het ziet er zo vet uit!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuuuuurlijk mag dat haha en zo lief allemaal dat je dat zegt. <3

   Verwijderen
 19. Zo tof! Heb je 2 zaklampjes gebruikt? Omdat ene foto licht wit is en andere meer geel? Ik wil dit ook doen.. Haha :). Maar volgens mij kan dat niet met een mobiel :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, haha. De ene foto is gewoon zwart wit en de andere is in kleur. (: Misschien wel, als je de juiste app vindt?

   Verwijderen
 20. Ik ben veeeel te laat (ik lees altijd iedereens blogposts maar ben een beetje te lui om altijd te reageren oeps), maar heel erg gefeliciteerd Britt! Op naar het jaar :) X

  BeantwoordenVerwijderen