RECAP oktober goals

maandag, november 02, 2015 |
Niet te geloven dat oktober alweer voorbij is (cliché). Pompoensoep heb ik in liters verorberd (cliché). En herfstwandelingen waren zowat een paar van die activiteiten waarbij ik gewoon even tot rust kwam (alwéér cliché, oeps). Wat ik wil zeggen is dat de maand écht voorbij gevlogen is en hoewel ik hier mentaal nog lang niet klaar voor was, zal ik het toch moeten aanvaarden. Oktober was tof, vooral oranje getint en een ramp op vlak van gelukte goals.
• domeinnaam kopen •
Ik zit hier echt nog een beetje in een tweestrijd van gevoelens. Het is zo'n grote stap weet je. Alsof ik onwijs trots ben op dit online gekrabbel en het wil labelen met een professionele stempel. Maar dat is niet zo. Ik ben niet 'trots'. Oh en ik heb het dilemma → .be OF .com ? Welke zou ik nemen?

 • wekelijks hardlopen •
het gevoel dat ik heb voor, tijdens én na het hardlopen is onbeschrijflijk. Ik word er zo intens gelukkig van! Het is alleen die stap om met je blote billen kop de straat op te gaan en jezelf in het zweet te lopen die me een béétje tegenhoudt. Je kan het al raden, hierin heb ik hard gefaald. Deels ook omdat ik vaak te moe was, maar de goesting was er wel. En die goesting kreeg ik 10x terug toen ik met school ging lopen en het kei vlot ging. Nu mijn spierpijn daarvan hersteld is ga ik er deze vakantie écht een keer in vliegen.

• golden hour •
Wow, ik heb echt zot veel pogingen gedaan om het golden hour effectje vast te leggen. De ene keer was het veel te laat → te donker en gewoon niet mooi. En nu vandaag ben ik -denk ik- tevreden. Ik moet de foto's alleen nog even overzetten op mijn laptop. Coming soon!

• een soort van routine krijgen in het bloggen •
De EUREKA!! momenten in de douche vielen met bakken uit de lucht. (Heb je hem? ;) Nee, die is flauw.) En ideeën zuig ik de laatste tijd uit mijn duim. Probleem is dat ik lui was en te perfectionistisch op vlak van bewerken van kiekjes. Want ik weet nog stééds niet hoe ik mijn foto's wil. Ik lig mezelf steeds te vergelijken. Iemand toffe presets voor Lightroom? Dat zou het een pak makkelijker maken, haha. Alleszins, ik ga nu iets meer vooruitwerken en dat stomme perfectionisme loslaten.

Heb jij je goals allemaal volbracht?

Liefs,
Britt

26 opmerkingen :

 1. Jouw foto's zijn altijd zo clean maar toch zit er een heel verhaal achter! Ik snap niet hoe je het doet... Ik ben echt benieuwd naar de foto's die je in the golden hour hebt gemaakt!
  Voor de domeinnaam weet ik het niet... Puur op hoe het er uit ziet zou ik voor .com kiezen. Maar .be is dan wel weer persoonlijker, denk ik? Moeilijke keuze...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met lopeeeennn (las dat je het vanochtend ging doen, ben benieuwd hoe het is geweest voor je :)). Ik zou .com voor domeinnaam nemen, omdat ik minder gekoppeld aan België wilde zijn op een of andere manier (niet dat ik niet trots ben op mijn vaderlandje hoor), maar gewoon. En nu het herfstvakantie is heb je genoeg tijd om golden hour te trekken, toch. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het ging geweldig, alsof ik zweefde haha. Het gaat steeds beter en beter! (: ja, dat denk ik ook, ik denk dat mijn voorkeur precies meer uitgaat naar .com haha.

   Verwijderen
 3. Die foto blijft gewoon wauw! Urgh ik zou ook zo graag een domeinnaam kopen, maar ik ben helemaal niet zeker van mn blog. Er zijn net iets té veel schoonheidsfoutjes die ik er maar niet uitkrijg. Ik voel me er nu nog niet helemaal zeker bij, langs de ene kant ook door mijn perfectionisme, we hebben wat gemeen Britt ;) Goed, als ik dan toch voor eentje zou kiezen, zou het .com zijn, maar .be is ook wel oké hoor. Dat golden hour kan me zo frustreren. Het moet perfect zijn. Ik ben heel benieuwd naar jouw foto's! Ik zou doodgraag gaan hardlopen in de ochtend, maar dat is echt niets voor mij. Gelukkig doe ik aan atletiek, anders zou ik nooit motivatie hebben. Een blog routine vinden is onwijs moeilijk, maar ik denk dat als ik er me echt meer mee bezighoud, dat het op de een of andere manier ook wel moet lukken. Ik ben jaloers op je schrijfstijl! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat gevoel heb ik ook. Vandaar dat het altijd zo lang duurt eer ik wat online heb.. Omdat ik twijfel over elk prutsig detail.. Wat lief dankjewel! ❤

   Verwijderen
 4. Ik heb een .be gekocht, juist omdat ik trots ben om een Belgje te zijn in een blogland vol Nederlandse bloggers, hihi. Ik ben superbenieuwd naar je golden-hour foto's! Posten die handel hihi :D Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, die Eureka grap was wel geniaal hoor 😉
  En ik vind je foto's echt prachtig, Britt. Wees niet te streng voor jezelf hé. Blij dat je een blog routine hebt gevonden, ik hou namelijk erg veel van je posts. Keep up the good work! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, geslaagd maandje Britt!! Echt leuk dat het golden hour is gelukt, ik ben benieuwd... Bedoel je met "momenten in de douche vielen met bakken uit de lucht" dat je onder de douche altijd ideeën krijgt? Dan vat ik 'm want IK OOK!! Of als ik probeer te slapen, op een of andere manier ook heel inspiratievol :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaaaaaaaaa dat bedoel ik haha! En als ik ga slapen heb ik het ook soms echt gek dat hele proces.

   Verwijderen
 7. Jaa Britt echt doen die domeinnaam! Is zo gebeurd, en staat veel leuker :) (Ik las ergens dat blogspot je blog zelf host, super chill, want je verdiepen in hosting is eigenlijk veel irritanter haha) Ik zou voor .com gaan! Succes met je doelen deze maand! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is ook vet chill haha, probleem is alleen dat je vast zit aan de Blogger code's met je HTML. Maar ok ik verdiep me er gewoon nog wat in. Ik wilde eerst nog overstappen naar Wordpress maar toen ik alles las van hosting dingetjes kreeg ik echt kippevel haha

   Verwijderen
 8. Oeeh ben heel benieuwd naar de foto's van het golden hour. Jou kennende zijn die weer super mooi geworden. Oh wat betreft domein zou ik voor .com gaan en dat betekent trouwens echt niet dat je automatisch uber trots bent. Het is gewoon veel handiger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lightroom zou ik ook wel willen opzich, maar zonder presets gaat het me sowieso niet lukken haha. Je kunt ook niet altijd met VSCO blijven klooien :') Je hebt het goed gedaan toch, met je goals! En wat de domeinnaam betreft: gewoon doen, het staat alleen al een stuk mooier! Oh ik ben zo benieuwd naar je golden hour foto's<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je foto's wel al heel herkenbaar met één stijl, heel licht dromerig maar daardoor ook wel wat mysterieus, ik vind het erg mooi! Ik ben benieuwd naar je foto's van het golden hour, ze zijn vast prachtig. Ik zou voor .be gaan want je bent ten slotte Belgisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even terzijde: wat heb je een mooi kleedje aan op die foto! Een domeinnaam kopen is inderdaad een hele grote stap, doe gewoon waar je je goed bij voelt en dan komt het allemaal wel in orde. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, dankjewel, kei lief, haha! Ik ben blij dat ik er nog in pas want ik heb het al een lange tijd, hihi.

   Verwijderen
 12. Dat gevoel van het hardlopen, ken ik helemaal! Ik heb precies hetzelfde. Jammer genoeg ben ik een tijdje geleden geblesseerd geraakt en moet ik nu weer opnieuw beginnen. Maar nu ik dit lees, heb ik er gelijk weer zin in! Ik hoop dat het je gaat lukken. Ik ben trouwens super benieuwd naar je foto's van Golden Hour!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel beterschap meid! Ik hoop dat je snel weer aan de slag kan, maar bouw het langzaam op. ;)

   Verwijderen
 13. Wat fijn al die bloginspiratie! Over die domeinnaam: doen hoor! .com staat naar mijn mening net wat leuker. En ik ben benieuwd naar de golden hour foto's, ze zijn vast heel mooi gelukt (zoals al je foto's!!) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah een domein naam is echt super tof! Ik heb het een tijdje ook gedaan en ben er echt super blij mee. <3 Ik zou dan kiezen voor .com, dat vind ik mooier staan!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk dat je een eigen domein naam wilt nemen, ik zou het doen! Ik heb het een tijdje geleden ook gedaan en ben er echt super blij mee. Ik zou dan kiezen voor .com, en wat fijn dat de inspiratie komt aanvliegen. Zo fijn hé :-)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Maar Britt meid, je mag echt trots zijn op je blog! Je schrijft zo'n leuke artikels! Ik bezoek je blog met plezier! Mmm, ik zou ook best twijfelen, .be of .com! Hardlopen is niet aan mij besteedt, maar dapper dat jij dit wel best vaak doet! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 17. awww wat fijn dat het ook zo goed gaat met het hardlopen, ik kan me dat gevoel voorstellen, als je buiten staat en ik weet niet, op de een of andere manier wordt ik daar ook altijd zo vrolijk van :) Je krijg er weer veel nieuwe energie van!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aaaaaaaaaah ik ben zo benieuwd naar je golden hour!!! Volgens mij zijn die foto's PERFECT geworden! En ik zou denk ik voor .com gaan, al heeft .be ook wat aangezien je uit België komt..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat hardlopen komt helemaal goed. Ik heb destijds gekozen voor .com omdat ik bezoekers heb uit NL en BE

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Domeinnaam kopen? doen! Trots zijn op je blog? VOORAL DOEN!! Ookal gaat het niet om de getallen: kijk toch eens naar het aantal volgers, en naar het aantal lieve reacties die je krijgt. Dat is niet niks!!! En dat heb jíj toch maar gewoon gedaan. Dus wees trots, dat is het dubbel en dwars waard! (ps. ik zou voor com gaan)

  BeantwoordenVerwijderen