NOVEMBER GOALS

zaterdag, november 07, 2015 |
Oja, alweer een pompoen, waarom ook niet. Je zou denken dat er ooit zo'n moment komt dat je die pompoen echt volledig zat bent. In mijn geval nog laaaaang niet hoor. (Ik moet nodig eens een bezoekje brengen aan Starbucks, voordat die Pumpkin Spice Latte uitverkocht is..) Ik dwaal af. Ik ben niet goed in timen de laatste tijd, het is al 6 november en ik moest nog goals verzinnen voor deze maand, oepsie. Ach ja, ik steek de schuld op Blogger. Zie goal 1

1 • lay-out
It's a mess!!! Die mobiele template van Blogger trekt op geen zak en ik frustreer me er mateloos aan. Ik ben dus druk druk druk bezig (daarom dat dit artikeltje één dag te laat is) met er zelf eentje in elkaar te flansen. (Of toch iets van die jQuery te verstaan) En hopelijk kan ik tegen eind november een lay-outje tonen die herfst getint is (mét een deftige mobiele template)? 
2 • vóór school lopen
Je hebt twee types in deze wereld, de ochtend- en avondmensen. Ik ben al-tijd al een ochtendmens geweest (in de vakantie dan toch, kuch), met een licht chargrijnig getint humeurtje. Het gekke is (heb ik deze vakantie ontdekt) dat het niet komt door het vroeg opstaan of door andere omstandigheden. Op de dagen deze vakantie dat ik ging lopen (en dat was héél vroeg) was ik daarna vrolijker en voelde ik me energieker dan wanneer ik dat niet deed. Dus, wil ik het er eens een keertje op wagen om voor school een rondje te rennen. Wie weet moet ik dan niet 1235 keer geeuwen op een dag.

3 • Veterschoentjes
Ik zit met het "drama" dat ik nog geen winterschoenen heb en ik eigenlijk ook nog geen flauw idee heb wat ik precies wil. Van die zwarte elegante schoentjes waar ik op kan paraderen, jaaa. (In de richting van deze klik!) Maar ik twijfel ook voor sneakers, om gewoon met de kudde mee te lopen.


4 • kleur kopen
Cliché dit, ik weet het, maar ik heb eigenlijk zo goed als enkel zwart, wit of grijs in mijn kledingkast en daar moet dringend wat aan gedaan worden. Een tintje okergeel is niet mis, right?

 5 • Analoge camera kopen
Al een aantal dagen struin ik de tweedehands websites af op zoek naar een leuke analoge camera. En ik denk dat ik er eentje gevonden heb. (Ik heb mijn beste Frans moeten bovenhalen, maar dat was het waard.) Nu nog hopen dat dat pareltje nog beschikbaar is en er niemand anders mee aan de haal is.

Ben jij de pompoen al zat gegeten?

Liefs,
Britt

27 opmerkingen :

 1. Neeeeee ik raak de pompoen nooit zat denk ik. Ik eet het ook eigenlijk alleen in het pompoenseizoen, dus de rest van het jaar zie ik de pompoen helemaal niet. Schoenen voor deze winter heb ik ook nog nodig. En een goede broek ook als het even kan. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een ochtendloopje maakt heel je dag goed he! Voor school zou knap zijn moest je dat kunnen, haha, maar ik zou me wel haasten want het wordt elke ochtend vroeger donkerder en donkerder haha! Als je nog eens in Antwerpen bent, wil ik je mee accompagneren om de PSL te proeven hoor :))) Heb zoooovel zin in de kerstperiode wel nu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eigenlijk nog pikdonker wanneer ik opsta op het normale uur dus nog vroeger zal nog steeds pikdonker zijn. Maar ik loop op plaatsen waar er lantaarnpalen zijn dus op zich cava nog he. Jaaaaa dat lijkt me een uitstekend plan :))

   Verwijderen
 3. Die pompoenen zijn wel erg fotogeniek hoor. En die pumpkin spice latte moet je eens proberen. Hij smaakt een beetje naar koffie, niet heel erg. Mooie goals heb je en wat zijn je foto's onwijs tof! Is dat een sjaaltje? Of een dekentje? Dat zwarte ding met witte vierkantjes? Ik vind je mobiele template bij mij ook al zo lelijk, ugh..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's gewoon een shortje haha. En daarom dat ik me er eens mee wil bezighouden haha.

   Verwijderen
  2. Oh haha, die ene die je bij je meeting droeg? NEEE ik bedoelde, ''ik vind die mobiele template bij mij ook al zo lelik, ugh..''. Niet bij jou.. maar bij mij, sorry ik moet echt beter kijken wat ik heb getypt..

   Verwijderen
  3. Jaa die! (: Haha maar ookal had je het niet aangepast. Ik had je toch gelijk gegeven hoor. ;)

   Verwijderen
  4. Hij staat je heel leuk hihi. Nee die van jouw is echt mooi! Die kleine dingen die je hebt aangepast maken een wereld van verschil!

   Verwijderen
 4. Ik ben ook eerder een ochtendmens denk ik, die ook een klein ochtendhumeurtje heeft, haha. Die schoenen zijn ontzettend mooi, ik twijfel altijd enorm hard over mijn schoenen: schoenen dragen die iedereen draagt of gewoon lekker m'n eigen voorkeur dragen.. De pompoen ben ik echt nog niet zat hoor, leuk artikeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je lay-out heel erg mooi hoor :D Maar op m'n mobiel heb ik eigenlijk nog nooit gekeken, haha. Toffe goals :D Gaat je vast wel lukken! Al vind ik dat 'kleuren kopen' ook altijd moeilijker dan gedacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah die veterschoenen zijn zo mooi! Voor mij zijn Docs echt de ultieme winterschoenen hihi. En oh wat lijkt me het fijn om een ochtendmens te zijn, ik ben dat dus totaal niet.. Wat resulteert in elke avond veel te laat gaan slapen om vervolgens me 's ochtends vroeg uit bed te moeten slepen. Jaaa en analoge camera staat ook op mijn wishlist, maar ik zie nergens een leuke, of hij is veel te duur haha. Ik ben benieuwd!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke goals! En ik vind je layout nu ook mooi hoor! :) ben benieuwd naar je nieuwe layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede doelen zeg! Ik ben benieuwd naar je layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je een analoge camera gaat kopen. Ze zullen echt een mooi sfeertje geven. Over de schoenen, koop gewoon wat jij mooi en gemakkelijk vind, misschien is het juist leuker om schoenen te hebben die anderen totaal niet hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als winterschoenen draag ik zelf Dr. Martens. Ik heb er drie paar van, dus dat moet wel goed gaan komen en je kunt er lekker dikke sokken in dragen! Oeh, een analoge camera: ik hoop dat je hem kunt scoren! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De veterschoenen zijn wel erg mooi, maar ik heb al 2 paar mooie schoenen. Van je lay-out weet je vast wel weer iets moois te maken. Pompoenen zijn naast heel mooi ook ontzettend lekker, ik wil zo meteen proberen cakjes er mee te maken. Okergeel is een heel mooie herftskleur of bordeaux, staat je in elk geval goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, jummie dat lijkt me wel iets bijzonders, hihi. Laat je me weten welk receptje je hebt gebruikt en of het lekker was? Dan ga ik alvast zoeken naar een pompoen, hihi.

   Verwijderen
 12. Te leuke foto's met die pompoenen! Ahh ik zou ook graag voor school gaan hardlopen, maar dan moet ik écht vroeg op en dat zie ik toch niet helemaal zitten. Hoewel het wel veel handiger is, want na school wordt het al gauw donker en moet ik mezelf echt overhalen toch te gaan (met allemaal lichtjes mee of course).
  Veterschoentjes zijn zo leuk! Net weer wat anders dan gewone sneakers. Goed idee om een analoge camera te kopen, misschien moet ik daar ook eens voor gaan kijken. De foto's die eruit komen zijn zo tof altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet ook best vroeg opstaan dan hoor, maar ik heb het ervoor over. Ik heb liever dat ik wakker ben op het moment dat wereld nog in een diepe slaap is. En dat niemand me zit aan te gapen, haha. Jaaa, die foto's zijn écht kei tof, ik wil dat sfeertje in mijn digitale foto's krijgen, maar het lukt me niet..

   Verwijderen
 13. oehh ik zou ook best zo'n analoge camera willen hebben ;) hihi en je layout is eigenlijk ook al prachtig, maar ik ben heel benieuwd ;)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie goals hoor. Ik raad het je echt aan om voor school te sporten, ik doe het ook. Het zal eventjes moeilijk zijn om er iets vroeger uit te gaan, maar je voelt je de hele dag fit (ik tenminste wel).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie goals voor deze maand! En oh wauw een analoge camera is zo tof :) ik hoop voor je dat ie nog beschikbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. pompoen mmmmm, vroeger hield ik niet zo van pompoen, maar nu hou ik er van. Foto's, eten, drinken allemaal! Ik hoop echt dat je die analoge camera te pakken kan krijgen! Okergeel is een super mooie kleur, ik wou dat ik die kleur moet hebben. Bordeaux rood of Aubergine paars is misschien ook nog wat!? Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, aubergine paars is ook zo'n mooie kleur. En mijn kast puilt uit van het bordeaux, dus ik wilde wat frissere herfstkleurtjes, hihi.

   Verwijderen
 17. Oh Britt ik mis je artikels haha! Nu het zo druk is, lees ik nauwelijks blog, maar ik mis je blogposts!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hoeft niet altijd gewoon met de kudde mee te lopen Britt, doe eens iets anders, ga ervoor, koop die schoenen zou ik zeggen! (: Ik erger me ook aan die mobiele template, maar heb geen flauw idee hoe je deze kan veranderen! Lijken me best haalbare goals! (:

  BeantwoordenVerwijderen