October goals

maandag, oktober 05, 2015 |
Het was de zoveelste poging om even tot rust te komen achter mijn bureautje. Er verscheen niks op mijn blad. Ik beeldde me de meest typische herfst clichés voor. Van kleurrijke bossen tot akelige heksen met bezemstelen. Het was de pompoen die steeds terug kwam en dat werd dan ook hetgene dat ik ging tekenen. (ja, want daar moet je echt zoveel tekentalent voor hebben, ik wilde het mezelf niet te moeilijk maken. Anders was mijn notitieboekje weer een paar pagina's armer doordat mijn perfectionistische karakter het over zou nemen en noooit tevreden zou zijn.) Dus de pompoen, die me doet herinneren aan heerlijke kommen pompoensoep die mijn mama altijd maakt, de hipster Pumpin Spice Late die ik eens wil drinken(ookal lust ik geen koffie, help), de vormen die je eruit kan snijden (ben ik de enige?). Ik kan nog even doorgaan. 

Domeinnaam kopen
Ik denk dat ik op een punt ben gekomen dat dit hele blogger gebeuren wel iets is dat ik wil én kan volhouden. (Al dan niet op een regelmatige manier, niemand heeft het door.) Zo'n domeinnaam staat ontzettend fancy, right? Iemand tips waar ik dat het beste kan doen? Opzich lijkt dit best wel eng, want ik ga echt geld steken in deze hobby. Wow. Ik meen het serieus, van mij ben je nog niet snel af hoor. (:
Wekelijks hardlopen
Dit hele idee zat dus al in mijn hoofd gestampt toen ik 1 september had overleefd en ik gewoon wist dat de gruwelijke LO looplessen eraan zaten te komen. Ik wilde me voorbereiden en een conditie hebben. (Tot mijn grootste spijt heb ik die nog stééds niet.) Klinkt echt gek he, maar na zo'n les voel ik me energiek en helemaal vrolijk. Ik moet alleen stoppen met smoesjes te verzinnen om zaterdag ochtend niet te gaan lopen. Want dat kan mijn dipje weleens voorgoed wegwerken als ik van die gelukzaligheidsmomentjes heb elke week. (Volgende stap is 5 km lopen, haal ik nooit, want ik heb geen tijd om meerdere keren per week te lopen.)

Golden hour
Ik had nog gezegd dat ik dit dolgraag wilde doen ter afsluiting van mijn zomervakantie. En sindsdien is het er nog stééds niet van gekomen. Komt deels omdat ik niet alleen mag gaan wandelen en er altijd iemand bij moet zijn. (Je weet maar nooit wat voor gevaren het grote enge bos met zich mee zou brengen.) Maar dit is echt iets wat ik al lang wil doen, zou goed uitkomen om mijn fotografie skills bij te stellen. Dus bij deze is dit opnieuw een goal, zodat ik hem deze maand wél doe.

Een soort van routine krijgen in het bloggen
Dit wordt echt een lastige, haha. Ik heb al vele dingetjes geprobeerd, maar ik krijg er gewoon geen routine in. Waardoor alles maar random online komt. Om er echt zo'n heuse agenda voor te maken, dat ga ik nu ook weer niet doen. Maar ik ga wel proberen iets te vinden. Iemand tips hiervoor?

Eet jij ook zo graag pompoensoep? (: En hoe plan jij alles met het bloggen?

Liefs,
Britt

42 opmerkingen :

 1. Mwaah, ik heb echt niets met pompoenen. Oeps. Maar leuk dat je een eigen domeinnaam wilt gaan kopen! Misschien moet ik er ook over gaan nadenken dan, want tsja mijn liefde voor bloggen is ook erg groot. Succes met alles! Lievvs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pompoenen uitsnijden is zo geweldig!! Haha, ik krijg meteen zin om een pompoen te gaan kopen en er een gezichtje in te maken :) Ik vind dat we bij de volgende meeting naar Starbucks moeten gaan. Zo'n Pumpkin Spice Late lijkt me ook wel lekker :) (Oh, en nog iets voor de volgende meeting: een eigen hashtag op Intsagram, zoals die van #bloggerskoffie, dat lijkt me zo leuk!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, dat had ik dus ook toen ik dit schreef, hahaha! Jaaaaa, vind ik dus ook! Hahah! Dat wil ik echt een keer geproefd hebben en zo'n hashtag, ja ja ja! Lise, je komt op zulke goede ideeën, haha. Ik denk dat we er eens werk van moeten maken en moeten afspreken, ofzo. (:

   Verwijderen
  2. Jaaaa, haha :) In de herfstvakantie misschien? (En was dat van met de trein naar Eline gaan serieus? Want dat wil ik echt wel)

   Verwijderen
  3. Dan heb ik tijd zat (voorlopig toch). Ik meen het wel serieus, eerst nog mijn ouders overtuigen, anders zeker! (:

   Verwijderen
  4. Ik zie mijn naam :) En ja als jullie je ouders overtuigd hebben moeten jullie echt een keer naar Utrecht komen, lijkt me zo leuk!!!

   Verwijderen
 3. Heel veel succes met je doelen! En pompoensoep is héérlijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben geen fan van pompoensoep, geef mij maar groene soep! Maar ik zou 'm wel opeten hoor ;) leuke goals trouwens, die zou ik eigenlijk ook moeten doen. En dan zeker die domeinnaam kopen, ik ben er ook echt al maanden over aan het denken! Wil het wel doen, maar weet niet goed hoe ermee te beginnen, haha. Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Dat heb ik ook! Ik weet niet wat een goede prijs is voor een domeinnaam en waar het het betrouwbaarst is etc. Volgens mij gaat er echt een heel geregel achter kijken, haha. Groene soep vind ik ook best lekker! Maar ik heb nog stééds de voorkeur voor van die 'pap' soepen. (:

   Verwijderen
 5. Ik ben blij dat we nog lang niet van je af zullen zijn, haha!
  En wat dat lopen betreft, je kan je conditie ook op peil houden/een klein beetje verbeteren door op de momenten dat je niet kan of wil lopen een wandeling te maken of te springtouwen ofzo, dat helpt echt al iets! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankje voor de tip! Daar heb ik wel wat aan! (:

   Verwijderen
 6. Wat een schattig pompoentje! Ik wil ook gaan hardlopen maar ik nog steeds last van een blessure dus nu heb ik fysiotherapie. :(. Ik hoop dat het je lukt om het "golden hour" te fotograferen, zeker weten dat jij dat er prachtig op krijgt. Spannend om een domeinnaam te kopen, vooral doen want ik wil nog lang niet van je af!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke goals weer! Spannend dat je een domeinnaam wilt gaan kopen! Zou ik ook heel graag doen, maar ik vind het best eng! Ik ken er dus niet veel van, maar blijkbaar zou https://www.antagonist.nl/ wel een goede site zijn! Een routine krijgen in het bloggen probeer ik nu al een paar maanden, maar helaas, het faalt telkens weer en weer! Als je een goede manier hebt gevonden hoor ik het graag! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk tekeningetje! Ik heb mijn domeinnaam gekocht bij hostingnet.nl, het eerst jaar kost hij nog minder dan een euro haha, dus dat hoeft je niet tegen te houden! ;) Die planning is bij mij ook nog wel een dingetje, maar ik heb vastgesteld dat ik op woensdag en zaterdag iets online wil hebben, maar als dat écht niet lukt is dat ook geen ramp, ik ga liever voor kwaliteit dan kwantiteit. :)
  Succes met alle blogstruggles hihi, en wat een schattige bloempjes by the way!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Minder dan een euro?! Wow, da's wel érg goedkoop dan. Ik ga der gelijk eens even een kijkje nemen, haha. Ja, inderdaad! Anders ga je het bloggen al snel bekijken als iets dat moet en dan is de pret er al snel af vind ik. Dankje, gewoon geplukt uit de tuin, hihi. ;)

   Verwijderen
 9. Wat een leuke tekening! Je hand lettering is ook erg mooi :) Ik heb laatst ook een domein gekocht, bij een lokaal bedrijfje, haha. Ben er vooralsnog tevreden over! En qua planning.. Ik heb wel een boekje met allerlei ideeën voor als ik even inspiratieloos ben en ik streef ernaar om op maandag, woensdag en vrijdag iets online te zetten. Maar als dat niet lukt, sla ik over. Ik heb liever posts waar ik achter sta en waarvan de kwaliteit goed is, dan dat er maar iets online staat omdat dat 'moet'!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het positieve van het feit dat je de golden hour niet in de zomervakantie heb meegemaakt, is dat het nu langer donker is en je niet zo mega vroeg hoeft op te staan om de gratis filter van de zon op je foto's te krijgen. Aan de andere kant; als je wel heel vroeg op moet staan heb je nog een hele lange dag voor je, tijd om allerlei dingen te doen die je wilt! En een domeinnaam, zo gaaf! Ik ben heel benieuwd! Ik zit er ook al een tijdje over na te denken, maar ik ben van plan nog even een maandje of 3 te wachten. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van gezichtjes maken in de pompoenen. Bij ons was dat jaarlijks een traditie. Maar ondertussen is die traditie een dikke flop geworden. Ik baal er wel van, maar nu kijken we gezellig samen griezelfilms.. ook leuk dus! En wauw Britt, wat ontzettend leuk hoe je dit weeral hebt aangepakt! Je tekenkunsten zijn erg mooi! Bah, wekelijks lopen. Ik vind het nu al verschrikkelijk bij LO, ondanks ik niet mag klagen over mijn conditie haha :) En wauw!! Een eigen domeinnaam? Dan wordt je blog nog mooier hihi. Hopelijk lukt het je deze maand al je doelen te halen! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hifi pompoensoep is jammie! prachtige tekening Britt, echt lekker herfstig! Ik denk ook al een tijdje na over m'n eigen domeinnaam, staat wel fancy right!? Maar snel alle tips die mensen achtergelaten hebben lezen (wow, minder dan één euro!? Waar wacht ik op? :) Een blogplanning... had ik best een soort planning, maar dit nieuwe schooljaar lukt het nog niet echt, maar ja kwaliteit boven kwantiteit right? (en die 5k gaat je echt wel lukken!! Ik dacht ook dat ik dat nooit ging halen en kijk, dit weekend liep ik 15k!)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuk dat we nog niet van je afzijn. Een eigen domeinnaam lijkt me echt wel cool, maar wel een grotere stap, vind ik persoonlijk. Een routine in het bloggen heb ik ook nog niet gevonden komt wel allemaal in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw wat zijn de afbeeldingen bij je artikelen toch altijd mooi :) Mn goal voor oktober is denk ik om een paar keer per week een stukje te gaan skaten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hopelijk gaat de routine krijgen lukken, ik vind je blogjes altijd erg leuk! Succes met het hardlopen, ben benieuwd hoe dat gaat. Die pompoen trouwens, wat is hij mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Pompoensoep, Britt, dat is mijn lievelingssoep! En je tekent zo leuk! Die pompoen is echt goed gelukt! Dat wekelijks hardlopen gaat je echt goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je misschien een domeinnaam gaat kopen, dat is een grote stap. De golden hour ja dat is heel mooi om mee te maken. Voor zonsondergang is er normaal ook een soort van golden hour misschien is het dan wat minder eng?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel veel succes met je doelen deze maand, Britt! Ik hoop dat je ze allemaal gaat halen <3. Oh, en heel veel liefde voor je zwarte tekenboekje, weet je toevallig nog waar je die vandaan hebt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een routine krijgen in bloggen is ook wel een mooi doel voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha die routine probeer ik ook nog te vinden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor tips bij het bloggen moet je eens op blogaholic.nl kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mijn domeinnaam is echt een tientje per maand ;) Ik heb er dan alleen geen e-mailadres e.d. bij, dan wordt het wel duurder. Ik heb het geregeld via Chessweb, https://www.chessweb.eu/bestellen/ Als je klikt op 'alleen domeinnaam' dan is het de goedkoopste versie.

  Ik heb mijn wachtwoord van mijn blog gegeven en ze hebben het helemaal geregeld, hoefde er zelf niets voor te doen :) (Wel even een tijdelijk wachtwoord wat je daarna weer terug verenderd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Pompoenen uitsnijden is zo leuk! En wow wat teken je mooi.
  Ik zou het echt heel tof vinden als je je eigen domein koopt!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Een blogroutine krijgen lijkt mij ook heel fijn, de perfecte manier heb ik ook nog niet gevonden.. Over je domeinnaam: ik zit bij Antagonist en de service daar is heel fijn! Veel succes. Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een prachtige tekening, erg mooi Britt! :) Ik heb een keer pompoensoep op en vond het ook wel lekker, alleen om het zelf te maken, daar heb ik niet zoveel zin in, haha. Maar lekker is het wel ;) En moet je doelen, je gaat het allemaal wel bereiken :D Een domein kopen kan geen kwaad, je ziet er niet voor altijd aan vast, wel voor een jaar, maar dan kan je later nog kijken hoe het bevalt. Zolang je nu deze hobby leuk vind, waarom zou je het dan niet gewoon doen? ;)

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jaa, pompoensoep is ZO lekker! Mijn moeder heeft echt het beste recept ever, met heel veel kerrie erin :) En ik vind je pompoentekeningetje trouwens ook heel leuk geworden :) Tof dat je een eigen domeinnaam wilt gaan kopen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super mooie foto's! Ik vind het net leuk als ik geen vast blogritueel of vaste blogplanning heb, geeft me een gevoel dat ik alles kan doen wat ik wil eigelijk (wat soms resulteert in 3 weken niets bloggen, OOK niet helemaal goed natuurlijk hahaha...). Ik heb mijn domeinnaam van TransIP trouwens, aanrader! En yessss voor pompoensoep, LOV IT. Vorig jaar lustte ik nog geen koffie dus smaakte de PSL mij niet zo heel goed, dit jaar lust ik héél graag koffie dus ben benieeeuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Plannen met bloggen blijft lastig! Vind ik, ik heb dan wel een blogagendaatje wat ik bij houd en dat werkt heel erg goed. Wat een leuke doelen, ik heb mijn domeinnaam ook geregeld bij mijndomein.nl :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Veel succes met het behalen van je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jaaa ik hou van pompoensoep! Prachtige foto's en leuk om te lezen!
  Ik heb een mapje dat ik gebruik voor het plannen van posts. Er zitten ook to do-lijstjes bij en zo'n beetje alles over mijn blog. Zo zorg ik dag er elk weekend een post online komt. Het is handig als je even vooruit wilt werken, maar je moet je er echt aan houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooie foto's maak je!! Leuk dat je een eigen domeinnaam gaat kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk dat je een domeinnaam gaat kopen. Kost echt helemaal niet zoveel geld en het staat wel een stuk leuker dan '.blogspot.com' ofzo!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hele mooie tekening Britt! Een eigen domeinnaam lijkt me ook wel wat, die blogspot.nl ben ik ook wel een beetje zat haha. En als je een goeie blogplanning hebt gevonden, deel je hem even? Ik plaats ook random van alles, als ik een artikel af heb gooi ik hem direct online. Ik heb niks gepland of zo iets.

  BeantwoordenVerwijderen