bordeaux/plum lipstick addiction

maandag, oktober 26, 2015 |
Ik ben totaal geen make-up prinsesje of zoiets. Het aanbrengen van eyeliner eindigt gauw in een pikzwart oog. Op een laagje poeder na ga ik make-up loos door het leven. Bespaart me een hoop tijd in de ochtend en minstens een kwartier extra nachtrust in mijn warme bedje. Maar toch was er iets dat ik dolgraag wilde hebben. (Ik heb hier serieus maanden over getwijfeld en twintig keer de lipstick in kwestie vast gehad maar ook weer teruggelegd.) Of het me staat, geen flauw idee maar ik vind het tof. En dit kleurtje staat iedereen wel. Ik zie er met zo'n plum lipstick (blijkbaar heet het zo) kleurtje niet meer 12 uit en da's een hele verbetering.

Nummertje 14 werd het uiteindelijk van de Hema. Ja, natuurlijk Hema, want voor die 3 keer op het jaar dat ik lipstick draag zou het zonde zijn moest ik fortuinen geven aan één lipstick. (Waarom kiest Hema trouwens geen leuke naam?) Meestal zou je denken dat je van zulke donkere kleuren er gelijk erg streng uit gaat zien, maar het tegendeel is bewezen hoor. Bij mij geeft het net zo'n 'ik ben geen 12 meer, ik ben gewoon 15' effectje. Ik kwam trouwens tot de conclusie dat ik echt een klungel ben op vlak van lipstick aanbrengen. Het zag er hetzelfde uit als wanneer je een peuter voor het eerst een lipstick geeft. (Dat gaat er ook niet erg mooi uitzien, lees; niet binnen de lijntjes.) Maar hij glijdt over je lippen, alsof het een lippenbalsem is.

Oh en even tussendoor, ik ben geen beauty blogger. Ik wilde dit gewoon even tonen want wat ben ik verliefd op dit kleurtje. (: Bordeaux is gewoon mijn lievelingskleur en het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om ook een bordeaux lipstick te bemachtigen. Missie volbracht. Dit staat me net wat beter dan fel rood of roze. Hij is niet mat maar daarvoor weten we allemaal het trucje wel, of niet? 
Ookal ben ik een anonieme blogger, ik moest toch even tonen hoe 'ie eruit ziet op je lippen. Voor drie euries is dat zeker niet slecht, het geeft je echt zo'n edgy uitstraling. Perfect voor de herfst! 

Ben jij ook zo'n liefhebber voor bordeaux?

Liefs,
Britt

37 opmerkingen :

 1. Wat een mooi kleurtje ♥ En echt heel erg mooie foto's Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. DIE LAATSTE FOTO IS ZO MOOI! Oké, dat moest er even uit, haha :) Ik vind het een heel leuk kleurtje! Ik heb laatst ook zoiets gekocht, maar dan net iets minder donker. Ik vind 'm zo mooi, maar ik durf hem eigenlijk niet te dragen, gewoon omdat ik nooit make-up draag snap je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankje Lise! (: Waar dan? (Ik denk dat ik gewoon nog zo'n tintje lipstick wil hebben.) Ja dat heb ik ook! Als ik naar school moet doe ik hem niet op hoor, daar voel ik me nog wat te jong voor ofzo.

   Verwijderen
  2. Geen idee waar ik hem kocht, maar het is de kleur 'vamp' van Sleek make-up. Ik wou hem heel graag omdat iemand die ik volg op Instagram hem altijd draagt (en zij staat er zo ongelooflijk mooi mee!) Dit is de kleur: http://iconosquare.com/viewer.php#/detail/1044217205750806130_761247092

   Verwijderen
 3. De kleur staat je zo goed en ik vind deze kleur super leuk voor herfst :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bordeaux rood is mijn leven. Letterlijk, bijna al mijn kleren zijn in die kleur. Misschien een klein beetje eentonig, maar I don't care. Heel veel liefde trouwens voor die lipstick, als felle tegenstander van make-up laat je mij bijna naar de Hema rennen om 'm te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen zou ik zeggen echr waar! En koop dan gelijk de matte top coat ook voor je nagels haha. En bordeaux is gewoon een zalige kleur, da's normaal bij mij net hetzelfde. Hetgene dat anderen met zwart hebben, heb ik met bordeaux.

   Verwijderen
 5. Wauw! Die laatste foto? Zo mooi! Ik ben niet echt iemand die tonnen make-up aandoet, laat ons zeggen (bijna) niets. Ik twijfel altijd heel erg hard als ik in de winkel sta, maar durf het toch nooit mee te nemen, want ik zou het ook echt niet aandoen. Er zijn nu eenmaal dingen dat ik geweldig mooi vind, maar gewoon niet durf aan te doen of te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! ♥ Ik ga hem ook niet dragen naar school, haha. (: Maar gewoon als ik ergens heen ga of gewoon voor thuis smeer ik hem op. En ik heb dat dus kei lang gehad bij deze lipstick, maar ik ben dolblij dat ik hem mee heb genomen, hij is zooo mooi. (: Soms moet je gewoon dat risico durven te nemen. (:

   Verwijderen
 6. Wauw, die laatste foto is echt prachtig !! Bordeaux is inderdaad echt een prachtige kleur. Ik vind zo'n lipstick echt heel mooi, maar durf het toch echt niet te dragen. Maar toch, als ik het dan bij jou zie.... Twijfel,twijfel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Britt! Je foto's zijn super mooi en dan met name die laatste, ZOO MOOI! <3! Misschien beetje cliché, maar hoe duur was 'ie? En hadden ze ook nog iets lichtere bordeaux rode tinten? Ik wil zo graag zo'n lipstick en inderdaad wat je zegt, ik wil ook niet mega veel uit gaan geven voor een lipstick, die van de Hema ziet er heel goed uit! Het liefst wil ik er ook eentje, alleen dan zou ik hem amper opdoen denk ik #struggels

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is drie euro, kei weinig! (: En geen idee maar bij Essence (als je een beetje in de budgzt categorie wilt blijven) hebben ze er wel eentje geloof ik. Ik doe hem ook niet vaak op, maar als ik hem op doe voel me net wat volwassener hihi

   Verwijderen
  2. Ooooh das niks! Hij staat je echt heel mooi! <3

   Verwijderen
 8. Zo leuk gedaan met die hoed om de lipstick te laten zien! Of het je staat? Ik zeg yes!! Bordeaux vind ik trouwens dus echt de beste kleur evah, zeker nu in de herfst! Ik ben ook totaal geen make-up-persoontje, ik gebruik alleen mascara, maar misschien moet ik voor van die donkere lipsticks een uitzondering gaan maken, ze zijn zo tof! Elke keer wanneer ik zie dat een blogster haar bordeaux-of-zelfs-nog-donkerdere lipstick weer uit de kast heeft getrokken heb ik zoiets van: maaaan, dat. is. zo. gaaf. Maar bij mezelf? Mwaaa... ik weet het niet hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooooooh wat een heerlijke foto's! Dat zelfportret is ook echt prachtig, superleuk dat je het op die manier toch toont aan ons :D Heerlijk artikel hoor, ik ga ook eens naar de Hema denk ik ;) Ik snap je twijfelen wel brr, misschien moet ik ook maar eens die stap zetten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. How special eigenlijk je blogt anoniem en nog kan je de meest mooie foto's ever maken zonder geen eens je gezicht er op hoeft. (ook als zou je gezicht net zo mooi zijn als je foto's. En wouw nooit gedacht dat nummer 14 zo mooi zou zijn. Ik vond hem altijd maar te bruin. Maar je bewijst het tegendeel!

  Good vibes,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De laatste foto zag ik niet aan komen, wauwie! Door dat je niet herkenbaar bent maar je wel je lippen ziet met de donkere kleur, hangt er een mysterieus sfeertje over. De kleur is prachtig en het is dat ik het niet vaak gebruik en ik eigenlijk zelf ook zoiets heb maar dan iets lichter anders zou ik hem gaan kopen. Je foto's zijn prachtig, net een reclame foto voor een duur merk. (Deze beauty expert wist niet eens dat je lipstick mat kon maken...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh zo lief zeg, haha. En je kan dat doen door met een papieren zakdoekje je lippen te deppen. (:

   Verwijderen
 12. Wauw, super mooie kleur. Hij staat je ook echt super mooi (voor zover ik het kan zien, haha!). Mij lijkt het echt zo leuk als zulke kleuren lipstick je goed staat, maar mijn huid is daar echt veel te licht voor. Echt jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De kleur van de lipstick is zo prachtig! En wow je foto's, echt heeeel mooi, vooral die laatste is echt heel mooi! Mistuiers maar toch heel lieflijk (klinkt dat erg raar?)
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die laatste foto blijft zó mooi! Het heeft iets mysterieus (oke, dit woord gebruik ik veel te vaak bij je foto's, hahah) maar het is echt prachtig! Net zoals dat kleurtje, staat je geweldig goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super mooooi! Ik ben zelf ook echt geen beauty blogger en draag eigenlijk ook nooit make up. Maar deze foto's zijn heel mooi, vooral die laatste natuurlijk. ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, prachtige foto's again, en die kleur staat je echt mooi. En weer zo origineel om anoniem te blijven met je foto. Ik ben ook echt geen make-up prinsessje zelfs verre van. Maar het is echt een mooie kleur echt gewoon een herfstkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een fantastisch mooie kleur, die laatste foto is beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik haat makeup maar ik vind het zó mooi. Wil ook nog zo'n donkere lippenstift maar het staat me allemaal gewoon niet :')

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Bordeaux is ook mijn lievelingskleurtje!! :) het leek me ook wat tricky als lippestift, maar het staat je echt mooi! xx Amber

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Zooo'n pretty kleurtje! En zoals nog niemand voor mij heeft gezegd (haha) - superrr mooie laatste foto!! Zeker dragen, moet je gewoon worden zo'n kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super mooi kleurtje! Ik ga eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ohh wat staat 'ie je goed!! Heel mooie kleur. En van de prijs word ik helemaal enthousiast, haha!

  - Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 23. WAUW, DIE LAATSTE FOTO IS MOOI!! Ook al zie je niet heel je gezicht, wat ben je toch een prachtig meisje! En wat een mooie kleur. Ik was al heel erg lang opzoek naar een donkere, gave kleur nadat ik mijn vorige donker paarse kwijt raakte.. Ik denk dat deze lipkleur, de andere zal vervangen hihi! xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Die laatste foto is gorgeous! Ik houd wel van dit soort kleuren. Het is dat ik nu nauwelijks nog lipstick draag, anders was ik even naar de Hema geracet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik ben gek op bordeaux kleuren! Perfect voor de herfst ^^ Wat een mooie kleur en het staat je ook nog eens goed :) Misschien eens een bezoekje brengen aan de Hema (a)

  http://stylealamy.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Prachtig kleurtje, en de laatste foto is echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hij staat je heel erg gaaf (luv that picture)!! Ik durf het zelf niet aan, maar ik vind het wel altijd mooi als anderen een duister herfstkleurtje op hun lippen hebben. Mooie foto's weer, as always!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een leuke en creatieve manier om de lipstick toch te laten zien op je lippen! Ik ben zelf echt een enorme fan van donkere lipstick. Hoe donkerder, hoe beter. Helaas ben ik geen blondine want juist bij blond haar vind ik het zo mooi staan, bij jou dus ook!

  BeantwoordenVerwijderen