Recap summer "bucketlist"

dinsdag, september 08, 2015 |
 Weet je nog dat ik een aantal weken geleden een soort mini lijstje maakte met wat ik graag wilde doen in de vakantie (ookal had ik nog maar een mini weekje, het is het idee van gebruik maken van de laatste dagen van rust en no stress). Inmiddels is het normale gangetje van zaken weer van start gegaan en werd het tijd om de summer vibes even boven te halen en terug te blikken op wat ik behaalde. (Of misschien zeg ik beter wat ik net niét behaalde..) I'm back.

FJALLRAVEN KANKEN KOPEN
NOT DONE

Ja, deze is dik mislukt. Ik heb inmiddels wel een website gevonden waar je ze kan kopen voor een oké verzending kost én die ook naar België verstuurt. Ik ben nog geen week aan het sjouwen met mijn schooltas of ik voel al wat in mijn rug krakken. Tijd om er werk van te maken. Goed dat ik het nog eens terug lees, want ik vergeet het steeds weer. Maar ik heb hem écht nodig.

BLOGGERMEETING
NOT DONE

We stonden soms op het randje van 'HET GAAT DOOR!!!!' tot we eigenlijk beseften dat het niet realistisch is om de avond ervoor iedereen te laten weten dat het niet doorgaat. Daarvoor moet je Britt heten om alles vliegensvlug te regelen en te denken dat iedereen zomaar voor je kan springen. Maar, deze keer zijn er échte plannen om naar de Swan Market te gaan. (Ja toch Eva?) Wie gaat er mee? (:

IN EEN TENT SLAPEN
DONE

Ja ja ja! En wel meerdere keren. Gezellig vind ik het altijd wel, een paar keer met vriendinnen en een keer in mijn eentje. Ik vind het gewoon tof zoiets, het heeft wat, je wordt één met de natuur ofzo. Zo van die alleen-slapen-in-een-tent-avonturen zijn echt momenten waarop je jezelf leert kennen en je ontdekt of je bang bent in het donker en of je zo'n vaste slaper bent dat je niet wakker wordt door de krekels. (NOT) 

DIY'EN
NOT DONE

Ik heb niks meer uitgestoken behalve dan mijn opbergdoos uit marmer voor je juwelen. Zonde dat ik het vind, want er zijn echt wel een heleboel toffe dingen die ik wil doen. Ik ga er werk van maken en deze doorschuiven naar mijn goals voor september. Want er zijn écht dingen die je écht nodig hebt en die écht niks kosten. (Tot zover, mijn enthouiasme uitgedrukt in écht.) Ik ga niks verklappen.

GOLDEN HOUR
NOT DONE

Ik ga echt een keer op mijn blote knieën smeken of één van mijn ouders even wilt gaan wandelen in de ochtend. Voordeel is dat ik nu al een pak minder vroeg moet opstaan voor de gouden gratis filter van de natuur. Dringend doen en dan kan ik eindelijk eens gebruik maken van de tips in de fotografieboekjes over fotograferen in de natuur. (Kan ik gelijk gebruiken als extra argument.)

Zijn jullie ook zo'n sukkels op vlak van goals 'checken'?

Liefs,
Britt

(Ja ja, ik weet het. Ik heb geen nieuwe foto's én ik heb lang niks gepost, maar ik ga een blogplanning maken en ik wilde er ook niet te veel woorden aan vuilmaken. Da's niet leuk.)

11 opmerkingen :

 1. Jajaja, ik ga mee naar de Swan Market! (Ik heb ook geen een van mijn vakantiedoelen volbracht haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, er zijn écht plannen om naar Swan Market te gaan, hahah! (: Ik had ook zoveel plannen wat diy'en betreft, maar ik heb er maar enkele van kunnen uitvoeren! Echt jammer! Je hoeft niet te veel woorden vuil te maken omtrent je afwezigheid, dat is jouw eigen keuze! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuk, waar gaan jullie naar Swan Market? Zeker niet in dit kikkerlandje haha.. In een tent slapen is in ieder geval superleuk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, dat in die tent slapen herken ik wel. Blijft leuk (ondanks alle beesten in de tent help). Leuk dat jullie gaan meeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet alles is gelukt voor je, helaas. Maar je hebt er een paar kunnen finishen en wees daar trots op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat de meeting niet door ging. Ik zal graag mee gaan maar die Swan Market zit zeker in België? Al zijn die foto's hetzelfde, ze zijn super mooi! Ik vind je hoedje echt gaaf Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, helaas wel! Maar ze zijn ook erg vaak in Nederland hoor! (: Het is in Antwerpen (die van België), dankje en jaaa hij is zo leuk! Ik heb hem wel erg weinig gedragen maar oke..

   Verwijderen
 7. oeeh weer leuk om te lezen! haha zo vroeg naar buiten gaan dat wil ik ook nog een keer doen. Het licht is dan echt prachtig en zo mooi om foto's te maken ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach je hebt in ieder geval één van je doelen dik behaald toch ;-). En wat voor één! DIY'en staat ook echt al heeel lang op mijn lijstje van dingen die ik vaker zou moeten doen, maar ik maak er gewoon geen tijd voor..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn zomerdoelen mislukken altijd. En juist wanneer de meeting zou doorgaan heb ik startdag van de scouts, en daar moét ik naartoe... Het golden hour is ontzettend mooi! Elke ochtend als ik tot bij een vriendin fiets, komt de zon juist op, jammer genoeg heb ik dan wel echt nooooit tijd om foto's te schieten.

  BeantwoordenVerwijderen