Meeting • Swan Market

zondag, september 27, 2015 |
Het was één van de meest inspirerende dagen van mijn leven. Ik ging Eva (voor de tweede keer), Katrien en Lise ontmoeten voor de eerste keer. Vol spanning dwaalden mijn mama en ik door het Centraal Station van Antwerpen waar we met zijn allen hadden afgesproken. Met zijn allen gingen we de Swan Market bezoeken. (Helaas) was het die dag zo'n mooi weer dat het ontzettend druk was dat we ons haast niet konden voortbewegen door de mensen massa. Dus gingen we gezellig met zijn allen kletsen op de kaai en Episode (voor mij de eerste keer!) bezoeken.Ik had al gelezen over de Swan Market op Eline haar blog en ik zag tussen de foto's cactussen staan. Natuurlijk ging ik zoeken naar cactussen en ik vond ze! Er waren zelfs cactusjes met een sombrero. (Rarara, wat heb ik gekocht.) Lise en Eva konden er ook niet aan weerstaan en namen ook een ini mini cactusje mee. (Foto's volgen ;)) Eerlijk gezegd had ik me die Swan Market anders voorgesteld, maar het viel zéker niet tegen! (Zolang er cactussen zijn hoor je mij niet klagen hoor.)

Ik heb delen van Antwerpen gezien die ik nog nooit zag. Op Lobke haar blog hadden we gelezen dat er dus onlangs een Episode gevestigd was in Antwerpen en daar moesten we heen! Onderweg naar de Episode hebben we kunstzinnige achterkant foto's, spiegel (oké, eigenlijk gewoon een raam) foto en een groepsfoto genomen. We zagen een prachtige blauwe gevel met gele deur en dat werd onze plek waar we hem gingen nemen.

Nadat we wat hadden rondgewandeld in de Episode (en ik eigenlijk al moest vertrekken) wilde Lise eigenlijk dolgraag nog een canvas zakje van de Episode. (Als je wat koopt in de Episode dan krijg je een canvas tasje dat binnenstebuiten is gedraaid van één of ander merk en daarop staat dan het Episode logo.) Maar niemand had wat gevonden om te kopen dus zijn Eva, Lise en ik nog elk voor één euro een canvas tasje gaan kopen. (Want je moet toch een herinnering hebben, of niet?) Ik denk dat daar trouwens niks mis mee was, want de kassierster keek ons niet vreemd aan.

Door dit korte meeting momentje heb ik wel ontdekt dat ik smelt voor het ontdekken van nieuwe dingetjes. (Noem het op z'n hipsters: wanderlust) Ik kan niet wachten op het moment dat mijn ouders me gewoon toelaten dat ik met de trein ergens heen mag reizen en daar dan mensen ontmoet. Ofzoiets.

Het was een on-ver-ge-te-lijk dagje en ik ben zo blij dat hen heb mogen ontmoeten. (:

Ben jij al naar de Episode geweest? En vind je het ook zo leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken?

Liefs,
Britt
Ik heb nog even het gevoel gehad dat ik zou stoppen met 'anoniem zijn', maar ik ga er toch nog héél eventjes mee wachten. Dus ik heb Eva haar hoofd en mijn hoofd even weggepixeld. (geïnspireerd op 

teresacfreitas)

30 opmerkingen :

 1. Haha, je hebt de anoniemheid creatief opgelost, met die pixels! (En dat instagram account kende ik nog niet, de foto's zijn zo mooi!!) Ik vond het echt een heel leuk dagje met jullie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa echt he, dat account geeft mij zoveel inspiratie! Ik vond het ook kei leuk, moeten we nog eens doen!

   Verwijderen
 2. Ah wat gaaf dat je weer mensen hebt ontmoet! Het lijkt me zo maar dan ook zo leuk om mensen/bloggers te ontmoeten! Ik ben nog nooit naar de Episode geweest, die hebben we volgens mij hier ook niet. Ben erg benieuwd welke plantje je mee hebt genomen! En nogmaals, zoooo cool dat je weer hebt gemeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's, ik snap hoe je je voelt met het 'anoniem' zijn of toch weer niet. Doe maar waar je je het best bij voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooohh HOE LEUK artikeltje heb je hier zelfs van gemaakt haha :))) Was super gezellig, volgende keer ook gezellig gaan eten 's avonds ;) (sushi ? ? ?) +

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat kunnen we ook nog eens gaan doen. Jij weet wel een tof plekje ergens zeker waar ik voor de eerste keer sushi kan eten? (:

   Verwijderen
 5. ah ziet heel erg gezellig uit. Nog nooit ook zelf in de episode geweest maar wel veel verhalen over gehoord haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah wat leuk dat jullie er geweest zijn zeg!
  Wat zie je er enorm leuk uit trouwens! Ben je van plan nog lang anoniem te blijven? Ik ben namelijk enorm benieuwd hoe je eruit ziet :) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet erg lang meer, ik twijfel nog te hard om daar nu een datum op te plakken.. 't Is trouwens niet zo dat ik zo'n leuk koppie heb om te tonen hoor, haha.

   Verwijderen
 7. Ohh wauw, wat een super leuk verslagje en zo'n mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zó blij dat de meeting uiteindelijk toch is kunnen doorgaan! Ik kan niet wachten tot de volgende, hahah! Misschien in de kerstperiode een kerstmarktje doen? (Lekker cliché, I know!) Ik moet misschien ook maar eens beginnen aan het schrijven van een verslagje over de meeting! (;

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, zoals vorig jaar, weet je nog? (: Lijkt me echt tof en dan organiseren we het zo dat het langer duurt en jaaaa ik heb er al zin in!! (Ookal is er nog niks vastgelegd, maar ik zie het al volledig voor me.)

   Verwijderen
  2. Oh, jaa! En liefst met wat meer mensen, al was het met zen vieren ook gezellig hoor! Ik zie het ook al helemaal zitten, zelfs als er nog niets gepland is, haha! (:

   Verwijderen
 9. Ooh, tof om dit verslagje te lezen :D Je had trouwens superleuke kleren aan die dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijn verslag! Je hebt trouwens zo'n mooi outfit aan! En ik vind het juist heel gaaf dat je 'anoniem' bent, het geeft wel iets extra's aan je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het nog altijd zo spijtig dat ik er niet bij kon zijn :(. Het leek echt leuk, maar dat was het ook denk ik zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat het nu écht door is gegaan! Ziet er heel tof uit en tof dat jullie naar de Swan Market geweest zijn, Meteen allemaal doelen bereikt in één klap :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super leuke foto's, en een super leuk verslagje!
  En wat hebben jullie allemaal een leuke outfit aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat ziet het er zo gezellig uit! Het spijt me dat ik er niet bij kon zijn. Nu het scoutsjaar gestart is, vecht ik met de vrije tijd die ik nog kan vinden. En daar even tussendoor moet ik ook nog eens mijn huiswerk maken..hmm, lastig dus! Maar bij de volgende meeting, ben ik ZEKER aanwezig! Wat leuk dat je mij vermeld, hihi. Xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ahh wat een leuke dag! En heel tof gedaan met die pixels, haha. De Swan Market en Episode zijn zo leuk! Ik bezoek de Swan Market vaak in Rotterdam en de Episode in Utrecht / Amsterdam, maar het lijkt me erg tof om die dingen eens in Antwerpen te doen!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klink heel gezellig! Lijkt me wel heel erg spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het ziet er allemaal heul errug gezliig uit! Je hebt dat anoniem zijn zó leuk opgelost door die pixels groot te maken, nu is het gewoon een kunstwerkje! En wat heb je een leuk shortje aan, hihi, dat valt mij dan weer op hé :) De episode, daar moet ik ook nog eens heen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet eruit als een leuke en gezellige middag, en dat weggepixelde ziet er tof uit! Klein vraagje: hoe sjouw jij met je camera door een mooie stad als deze? Past 'ie in je schouder tasje? Sommige mensen hebben hem gewoon als een soort schoudertas op hun rug hangen, alleen lijkt me soms best lastig als je een leuk winkeltje in gaat om iets te passen (en dat er best een kans is dat 'ie kapot gaat). Dus, hoe doe jij dat? Wow, mijn kleine vraag is toch zo klein niet geworden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit Swan Marketje moest ik niks passen dus heb ik hem gewoon zo meegenomen! (Vooral ook omdat mijn ouders bang waren dat er mensen mijn schoudertas vanonder zouden opensnijden en hem zo zouden stelen. Vandaar dat ik het voor nu zo heb gedaan.) Maar als ik ga shoppen en wat toeristische kiekjes ga nemen, dan steek ik hem in een schoudertas, maar check ik om de zoveel tijd of 'ie er nog is! ;) Ik hoop dat je me een beetje snapt, haha.

   Verwijderen
 19. AH, ik had eerst totaal niet door dat je anoniem blogte. Oeps. Maar, ik hoop echt dat je nog een keer je mooie hoofdje laat zien, want nu ben ik wel erg benieuwd! Die Swan Market ziet er zo leuk uit! Man, ik wil er ook naartoe. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen