It's my birthday!

zaterdag, augustus 15, 2015 |
Ik kan het nog steeds niet geloven dat het vandaag (alweer) 15 augustus is en dat ik 15 word. 15 jaar, het klinkt best wel gek. Want het was zo'n leeftijd waarvan ik vroeger dacht dat ik dan 'cool' en volwassen zou zijn. Eerlijk gezegd voel ik me nog steeds een jong meisje dat nog geen flauw idee heeft wat ze met haar leven aan moet. (Maar ik heb nog genoeg tijd.) En voel ik me helemaal niet cool. Ik had eigenlijk graag een artikeltje gemaakt dat volstond met foto's. Maar ik rekende erop dat er gister een meeting was geweest en dat er daar een fotootje werd genomen die ik dan kon gebruiken. (Maar helaas pindakaas ging 'ie niet meer door. Andere keer!) vandaar dat ik er nu maar zielig bijzit met een ballonnetje -zonder een touw of iets. 

Maar laten we er een te gek leuke zaterdag van maken. Ik ga mijn buik vol proppen met taart (en cake, want er zijn mensen die geen taart lusten) en proberen om die overdosis aan aandacht te overleven. (Want die vind ik niet zo leuk.) Jullie krijgen een groot spietje taart of cake, wat je wilt. Geniet van deze dag! (En vergeet je mama niet even in de bloemetjes te zetten, want het is moederdag → 15 augustus ;))

Liefs,
Britt

39 opmerkingen :

 1. Gefeliciteerd Britt! Maak er een hele leuke dag van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkige verjaardag!! Spijtig dat de meeting niet doorging... (Maar stiekem ben ik een beetje blij want ik was gisteren heel erg ziek) Ooit gaan we allemaal meeten en maken we allemaal heel veel mooie foto's van jouw!! Dat beloof ik. Ik hoop dat je nog een hele leuke 15de verjaardag hebt :) En cool en volwassen is allemaal verzonnen, volgens mij komt dat nooit hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, héle gelukkige verjaardag Britt! Maak er een super super toffe dag van, en amuseer je maar goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Geniet van je dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt. Hier in Nederland is het allang moederdag geweest, grappig hè, dat het overal op een andere dag valt.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Brit! Maak er een hele leuke dag van!
  (Je haar ziet er al weer lang uit trouwens, hihi!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele gelukkige verjaardag Britt! Prop je maar lekker vol met al die taart en oh, ik haat het zo als er té veel aandacht is (veel succes dus!) Geniet maar van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele leuke dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkige verjaardag! Geniet van je dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd meid! Balen dat de meeting niet doorging, maar al die vele foto's halen we zeker wel in. En eigenlijk vind ik je foto best wel mooi. Simpel en clean, maar toch elegant! Hopelijk heb je nog en fijne dag en geniet van al dat taart eten!! Oh en cake. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd! Vroeg vond ik 15 ook echt een belangrijke leeftijd, maar er veranderd eigenlijk niks! Je hebt inderdaad nog genoeg tijd om na te denken over wat je wilt! Ik wordt volgende week 17 en ik heb het ook nog niet allemaal uitgestippeld! Ik wens je een hele leuke dag toe, Je wordt maar 1x 15 ;)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alsnog een superleuke foto hoor! Ennn happy birthday to de allerliefste Britt!<3 Maak er een superfijne dag van!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 13. GEFELICITEERD lieve meid, maak er een superleuke dag van! Hahah, ik had precies hetzelfde toen ik vijftien werd, ik voel me nog steeds een beetje een klein meisje terwijl 15 al best oud klinkt!! Wat jammer dat je meeting niet door ging, maar ik vind deze foto ook heel leuk! En wow, moederdag is hier echt ergens in mei, ik wist helemaal niet dat het in België op een andere dag was, supergrappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woehoeeeew, je bent echt de eerste persoon die ik tegen kom die op dezelfde dag als mij verjaart! Superleuk, al word ik er vandaag 20 haha. Was ik nog maar 15, dat zou leuk zijn. Geniet ervan, hopelijk is het bij jou net iets mooier weer dan hier en ik eet een stuk taart op onze gezondheid ;) Vanaf nu ben je toch wel mijn verjaardag-buddie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag zal hebben, maar dat zal vast lukken denk ik? ;) Ik ben momenteel ook 15 en dacht precies hetzelfde als jou, haha. Maar ook ik voel me nog altijd gewoon 'kinds'. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ik had je al gefeliciteerd, maar hierbij wens ik je toch nog even het alleeeeerbeste toe. (: geniet van al die taart en overleef al die aandacht hè. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gelukkige verjaardag meid! Geniet van je dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. lieve britt een hele gelukkige verjaardag. Geniet er maar van je wordt maar één keer 15 in je leven! Laat je maar een goed verwennen! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet maar van jouw dag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd lieve Britt! Jammer dat de meeting niet doorging maar deze foto is alsnog leuk (ookal zit er geen touwtje aan). Je haar is zoo pretty! Geniet van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. gefeliciteerd met je verjaardag!
  ik kwam er achter dat ik vandaag 14,5 ben geworden! Dus over precies een half jaar word ik ook 15, op 15 maart. Haha ;p

  Liefs Josie

  josietamar.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd! Maak er een super duper leuke dag van!!!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vond 15 jaar vroeger altijd zo volwassen klinken, maar nu ik zelf 15 ben, vind ik dat niet meer zo, hahah! Nogmaals gefeliciteerd Britt! En wat de meeting betreft, als we eindelijk alles geregeld hebben gaat het echt een superdagje worden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. awww gefeliciteerd! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik dacht even huh moederdag? Maar in Nederland is dat in mei al, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. GEFELICITEERD! geniet van je taart!
  liefs, Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Birtt, een hele gelukkige verjaardag! Ik hoop dat je een top dagje hebt gehad! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Proficiat met je verjaardag! (sorry dat ik een dag te laat ben..)
  En wees gerust: vijftien is echt nog zo jong, je hebt nog drie jaren tot je "officieel" volwassen wordt (ik word in januari 18 en geloof me, daar ben ik echt nog niet klaar voor!) en in die drie jaren kan er nog zoooo veeeeeel veranderen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nog heel erg gefeliciteerd! Ik vind dat je voor een vijftienjarige súper leuke en mooi geschreven artikeltjes hebt, ontzettend cool :) So dont you worry! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Een dagje te laat, maar ik wens je een super gelukkige verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jammer dat de meeting niet doorging! Hopelijk heb je alsnog een leuke dag gehad Britt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nog gefeliciteerd! Grappig want ik vroeg me juist af wanneer je jarig zou zijn. Ik hoop dat je genoten hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Laat, maar alsnog gefeliciteerd! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen