5 things I still wanna do in holiday

dinsdag, augustus 18, 2015 |
Ik heb nu nog twee weken over van mijn vakantie en nog steeds heb ik dat gevoel dat ik niks heb uitgestoken. (Bedank Popcorntime maar.) Het is zo cliché natuurlijk, voordat de vakantie begint bruis je van ideeën die je wilt uitvoeren en eens het dan vakantie is wil je niks liever dan op je luie kont zitten. Ik ga blij zijn met de structuur die ik krijg van school, maar dat zal dan ook het enige zijn waar ik blij om ben. Ik ga proberen in die laatste twee weken te knallen met mijn 5 doelen en mijn vakantie leuk afsluiten. 
fjallraven kanken kopen
Ik dacht om er eentje te vinden in de Urban Outfitters, maar daar was enkel een bordeaux versie (en eigenlijk wil ik een navy versie (want veeleisend)). Probleem is dat via de officiële site ze enkel naar Nederland verzenden. Dus ik hoop nog ergens een website te vinden die naar België verzend. (: (zonder al te veel verzendingskosten)
Bloggermeeting
Dit is iets waar ik maanden op voorhand al naar uit keek 'een meeting in de zomervakantie'. Ik zag het helemaal voor me. Nu de vakantie op zijn einde loopt heb ik schrik dat er niks meer van gaat komen. Maar ik geef de moed niet op! (:
DIY'en
Hiermee ga ik zelf nog zien hoe en wat. (Ik wil eigenlijk misschien een soort serietje maken?) Ik zou dolgraag nog op een paar onwijs originele makkelijke én handige diy's willen komen. Ik heb al een lijstje met linkjes naar DIY's door fantastische bloggers. Maar ik moet alleen nog op die vintage spulletjes botsen. (LP plaat, landkaart of een vintage boek)
Golden Hour
Dit moet ik nog stééds doen! Eline had het er eens over in een artikel en sindsdien ben ik echt verkocht. Probleem is dat ik niet alleen het bos in mag om zeven uur 's ochtends. Daar moet ik nog iets op vinden en dan kan ik gelijk eens genieten van een wandeling in de natuur. (Veel te lang geleden!) Voor wie het niet kent; Golden Hour is het uur waarin de zon op een punt staat dat alles een mooie gouden gloed krijgt. (Dat is een kunstwerkje van de natuur, want dat bestaat nog niet in een filter.) Dus hup als je naar school moet passeer even langs wat natuur in de ochtend.

Heb jij nog vakantie, wat ga jij zoal doen tijdens die laatste dagen?

Liefs,
Britt

29 opmerkingen :

 1. Wat een leuk artikel Britt! Ik ken het helemaal, dat paniekerige gevoel tijdens de laatste vakantiedagen. Golden hour foto's wil ik zelf ook graag een keer maken, ik hoop dat het jou alvast lukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Dat golden hour lijkt mij ook heel mooi om te zien<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat golden hour wil ik al een jaar, maar het lukt me gewoon niet. Heel erg leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh zo'n golden hour klinkt echt heel mooi. In de zomer moet je dan wel echt vroeg op haha (nooo). Wat jammer dat ze de Fjallraven rugzakken niet versturen naar België :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit in een tent geslapen, lijkt me een mooie ervaring. Ik heb een hele lijst met wat ik allemaal nog wil doen maar ik heb nog maar minder dan een week. Jammer dat je om 7 uur niet het bos in mag, 's winters komt de zon later op dus misschien kun je dan een uur later gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, herkenbaar hoor! Grootse plannen aan het begin van de vakantie, maarja.. Al denk ik dat niks doen, op je luie reet zitten, af en toe ook wel goed voor je is. Kunnen we er straks weer tegen aan! :) Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hihi in een tentje slapen lijkt mij ook echt zo lekker. Maar dan moet het wel goed weer zijn, op dit moment zou ik er niets voor voelen om met een wc-rol over een natte camping te struinen. ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben echt geen DIY-persoon (al helemaal niet in het zelf verzinnen ervan), maar ik kijk wel uit naar zo'n artikeltjes! :D Leuke dingen ook voor de rest (zeker doen van die tent, inderdaad niet zo moeilijk ofzo maar je moet er wel echt aan denken zeg maar om het 'echt' eens te doen). Ik hoop in mijn laatste dagen (in Spanje) nog veel te bruinen zodat ik mega gebruind en 'vers' (haha) op school kan aankomen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een fijne doelen heb je jezelf gesteld zeg! Morgen moet ik helaas weer naar school, maar ik heb wel een verschrikkelijk leuke vakantie gehad.
  Liefs Iep
  http://www.mevrouw-iep.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ''golden hour'' is echt heerlijk! inderdaad, in een tent slapen geeft echt een vakantie gevoel (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hé, maar golden hour hebben we ook 's avonds! Ook dan is er prachtig licht haha! ;) Superleuke ideetjes die je wilt gaan uitvoeren!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk lijstje heb je gemaakt! Oh wat jammer dat de bloggersmeeting misschien niet doorgaat. Ik hoop voor jou dat ze er echt nog van gaat komen! En wie weet is het een dagje dat ik even over en weer kan gaan met de snelle trein haha!! En wauw, het 'Golden Hour' zou ik ook eens moeten doen!! En in een tentje slapen? Haha, wat leuk!! Dat mag ik al afvinken van mijn lijstje aangezien ik al op kamp ben geweest. Het is echt gezellig als het goed weer is. Wanneer het regent en heel veel waait, kan ik het je beter afraden.. Zo eng dat het dan is!! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk lijstje Britt! Die golden hour klinkt super leuk en zou ik ook moeten doen! Ik hoop dat je nog wat bloggers gaat meeten (ook mijn droom om het ooit een keer te doen). Heb je dat marmerenplankje gevonden bij de Blokker of waar komt hij weg?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, het is (helaas) niet 'het' Blokker plankje. Ik heb gewoon marmeren plakfolie over een houten plankje geplakt. (: ik hoop dat ik je ooit eens kan meeten!

   Verwijderen
 14. Dit maakt me bijna nostalgisch om te lezen, waar is de tijd dat ik nog vakantie had :-) nu is mijn zomer helaas beperkt tot 2 weekjes. Geniet nog van je vakantie en hopelijk lukken al je plannen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk om je vakantie goals te lezen. Die DIY ideeën zijn leuk! Ik snap ook wel wat je zegt als ik zelf de intentie heb om aan een project te beginnen kost t toch nog een tijd om alle spullen bij elkaar te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk blog heb jij! Ik kende je blog nog helemaal niet, gelukkig nu wel! Zelf wil ik ook heel graag een Fjallraven tas hebben! Ze zijn zo ontzettend mooi :) Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hahaha 'den hof', jij klinkt als iemand die verrassend dichtbij kan wonen ;) Ik hoop dat de meeting doorgaat, wie weet! Superleuk artikel trouwens. En btw, golden hour is er ook 's avonds! Dus als je iemand rond 20u ofzo meesleurt het bos in, kan je ook plaatjes schieten ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie weet, haha! Ik hoop het ook zo, want het is echt iets waar ik al een hele tijd naaruit kijk! Oh, 20 uur al?! Super zeg!

   Verwijderen
 18. Wauw Brit ik ben al een tijdje "onzichtbaar" geweest voor iedereen maar ik had het zo druk, ik ben blij dat ik nu even op je blog langs kom. Ik ga deze avond even al je leuke artikeltjes lezen, wat een leuke doelen je gaat ze vast en zeker uit laten komen!
  Liefs, Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Veel plezier nog in je vakantie! Ik hoop dat de bloggersmeeting er toch nog van komt (:
  En een diy serie lijkt me trouwens echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk lijstje! The Golden Hour klinkt zo mooi & magisch! Ik wil ook nog graag wat DIY'en voordat de vakantie om is! Misschien van die achtergronden voor foto's ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik hoop echt dat we de meeting nog kunnen organiseren voor de zomervakantie ten einde is! Ik ben al enkele dagen aan het diy'en, het geeft me zo'n rustig en fijn gevoel! Leuke goals Britt! Hopelijk lukken ze allemaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nog 'maar twee weken'?! Woensdag is mijn eerste lesdag alweer, dus je hebt nog tijd genoeg om deze leuke dingetjes te gaan doen :)
  Golden hour is ook 's avonds inderdaad, mijn foto's zijn 's avonds gemaakt! (Veel fijner dan vroeg op moeten staan voor wat foto's, lol)

  Overigens, waar is je scrollbalkje gebleven? Het kan ook aan mijn laptop liggen, maar ik zie hem nergens, en scrollen met de pijltjes op mijn toetsenbord is niet enorm ideaal haha. Geniet nog van je laatste weekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow, oeps, dat zag ik niet dat 'ie weg was. Goed dat je het even zegt!
   En voor mij is het 'maar' twee weken, ik had twee maanden dus het lijkt dan best weinig in verhouding. Ik ga het 's avonds ook eens een keertje proberen!

   Liefs,
   Britt

   Verwijderen
 23. (Ik reageerde met het verkeerde account, oeps)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heerlijk dat je nu nog een week vakantie hebt! Ik heb alleen nog dit weekend, waarin ik mijn boeken ga kaften en zo, geen vakantiegevoel dus. Veel plezier en succes met deze dingen uitvoeren! Golden hour foto's zijn zooo pretty, moet ik ook echt eens doen. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Boeken kaften is nog het enige dat vrij leuk is aan het hele Back To School gebeuren. Je moet het echt proberen in je laatste weekend! Zo'n wandeling kan deugd doen!

   Liefs,

   Verwijderen