new in • daguitstapje in mijn uppie

vrijdag, juli 03, 2015 |
Het is inmiddels alweer maanden geleden dat ik mijn stoute schoenen aantrok en op mijn ukkie een tripje maakte. Uiteraard kwam ik niet met lege handen thuis, je weet hoe dat gaat. Het heeft even geduurd eer dit hier allemaal 'af' was, er kwamen vaak dingen tussen (zoals de afspraak regelen om mijn haar te doneren, jee!) en ik ben te lang bezig geweest met zoeken naar presets. Maar (jullie zullen eraan moeten wennen, ik ben niet goed met dingen meteen uitvoeren) hier is het, mijn shoplog aka verzameling van véél te leuke spulletjes.
VAASJE • HEMA
Mijn vriendinnen lachen me uit als ik zeg dat ik even naar de decoratie afdeling in Hema ga kijken. 'Waarom zou je je kamer willen decoreren?' Omdat het leuk is. Ik vind het tof om de boel leuk 'aan te kleden' en mijn zoektocht naar een leuk minimalistisch vaasje om fleurige bloemetjes in te steken heeft me maanden gekost. Maar hier is 'ie, hét typische vaasje van Hema (dat half blogland al heeft) welke je nog vaak voorbij zal zien komen. En een rol marmer kon niet ontbreken, om het allemaal wat hipster te maken als foto ondergrond.

HANDZEEP • HEMA
Achteraf gezien is deze echt een miskoop, het zit al onder het stof. Maar ik val de laatste tijd gewoon op van die, ...hoe noem je het, flesjes met deze uitstraling? Het was misschien vrij dom van me om handzeep te kopen ter decoratie. (Ik, de lompe gans, dacht dat het handcrème was.) Het ruikt lekker, ziet er mooi uit, da's wat telt toch?

THEE • HEMA
Ik ben de laatste tijd gefocust op een gezonder leven, en mijn doel daarbij was dus om dagelijks een aantal koppen thee naar binnen te gieten. Volle moed kocht ik dus (inmiddels het zoveelste smaakje) deze green lemon thee van Hema (het lijkt wel een advertorial, maar dat is het niet hoor :)), maar ik vond hem vies bleh. Ik rook nog maar aan het theezakje en ik begon me niet lekker te voelen. Ik heb het erop gewaagd, maar ik denk dat het duidelijk is dat ik hem niet lekker vond. Er zitten zo nog 9 zakjes in het doosjes, verklaart alles zeker.. ?

THEEKOPJE • HEMA
Doordat ik mezelf dan 'de perfecte levenstijl' in wilde drillen vond ik het een goed excuus om een leuk theekopje erbij te kopen. Hoeveel leuk servies heeft Hema, wooow. Wel allemaal van die typische Hollandse klompen en van die typische Hollandse patronen, haha. Ik heb er maar wat neutraals uitgekozen.
KAARSHOUDER → CACTUSHOUDER • XENOS
Het enige dat niet van de Hema is, is dit kaarsenhoudertje van de Xenos. Oorspronkelijk zat er een glaasje in dat de functie had als kaarshouder, maar die heb ik omgetoverd tot een cactus potje. Dit ziet er toch echt chique uit, niet? Het is dankzij Laura (lauresque) dat ik de kaarshouder tot cactushouder om heb getoverd, zij was namelijk de genie met dat idee. Kleine mededeling; neem een héle grote zak mee als je dit mee wilt nemen, of als je dit koopt, zorg er dan gewoon voor dat je genoeg ruimte hebt in je tas, want het is vrij groot. Je cactussen stralen in dit hokje. *WAARSCHUWING* De kans op prikkels van je cactusvriendjes is extra groot bij het water geven.

STROOPKOEKJES • HEMA
Die stroopkoekjes waren mijn middagmaal toen ik in de regen en kou (ja, toen zat ik te rillen op een bankje, nu zoek je hopeloos naar een zwembad, dat op één maand tijd) zat te wachten op de bus, omdat ik de vorige gemist had en het te ver wandelen was om nog een lunch te halen bij (hoe kan het anders) de Hema. Ik heb alweer een voorraad ingeslagen van twee zakjes gister en de eerste is alweer op. Ze zijn te lekker, serieus.

Dit was alweer een veel te rommelig verhaaltje met maar een paar spullen en te veel foto's, wat jullie inmiddels wel gewend zijn.


Ben jij ook zo'n kei in dingen uitstellen?


Liefs,
Britt

21 opmerkingen :

 1. Wauw, die kaarshouder lijkt wel zo'n duur plantending (terrarium?) van de Urban Outfitters! Ik had er zelf nooit aan gedacht om er een cactus in te doen :) Slim van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heet dus een terrarium, wist ik niet haha! Laura is erop gekomen hoor, ik heb het gewoon overgenomen. ;)

   Verwijderen
 2. Ik heb dat leuke vaasje van de Hema ook, ik snap je heel goed dat je het leuk vind om je kamer te decoreren! En wat is die kaarshouder mooi, en het ziet er zo leuk uit met die cactus er in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm die stroopwafeltjes! Ik kende ze nog niet, maar sinds ik ze eens kreeg in de Albert Heijn ben ik verkocht. Superleuke foto's, ik wil wel eens zien hoe je je kamer hebt ingericht! Volgens mij kan die recht in een interieurboek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wát een mooie foto's zeg! Waar wil je deze keer naartoe?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat weet ik zelf nog niet goed, ik zou het wel super leuk vinden om eens te treinhoppen, of hoe noem je zoiets?

   Verwijderen
 5. Wat een leuke vaas Britt! Ik heb hem al vaak gezien ja, maar ik blijf hem mooi vinden! De marmeren rol vind ik ook leuk. Je maakt echt hele mooie foto's! En dat mokje is echt cute!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb naar dat vaasje echt maanden gezocht, elke keer als in een Hema kwam waren ze er niet.. Dankje!

   Verwijderen
 6. Jaa Hema heeft zulke leuke (decoratie)spulletjes! Ik heb een koperen draadmandje van Hema waar ik 3 minicactusjes in heb gedaan, staat superschattig! Mooie foto's Britt!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook een leuk idee! Ik ga die ook kopen haha, ik vind zoiets ontzettend leuk staan!

   Verwijderen
 7. Wat is er nu mis met het decoreren van je kamer? Het is juist superleuk! Wat leuk om die kaarsenhouder als cactushouder te gebruiken, geeft toch net iets meer uitstraling! Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar hoe je kamer eruit ziet, volgens mij komt hij recht uit zo'n interieurboekjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh wat zijn het leuke dingetjes! Ik houd er ook wel van om mijn kamer een beetje op te vrolijken, word je zelf ook zo vrolijk van (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen! Die mok is echt ongelofelijk gaaf, net als die kaarsen/cactushouder en het vaasje! Je foto's zijn echt tof! Ik vind het nog steeds superleuk dat je alleen naar een (random?) stadje bent gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De vaas vind ik heel leuk! Eigenlijk alle spulletjes zijn wel super ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, zo een leuk artikel om te lezen, zeker een paar dingetjes die ik ga onthouden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah wat een toffe spulletjes heb je gekocht! De Hema is ook echt een van mijn favoriete winkels :) Alhoewel ik bij de Xenos ook altijd helemaal los ga. Wat zijn de foto's weer super mooi trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die kaarshouder vind ik echt super gaaf! Ik ga heel vaak in mijn uppie eropuit haha! OhJa even antwoord op je comment bij mij; ik heb laatste een aantal dingen gelezen over bloggers die hun haren alleen met water wassen ivm het haar dat snel vet word, nou ik heb het eens geprobeerd en voor mij werkt dat helemaal voor geen meter, het word alleen maar erger. Ik snap ook niet waarom ze dat doen hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke dingetjes Britt! En wat maak je mooie foto's! :)

  Liefs Elodie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw prachtig deze foto's, wat een leuke spulletjes :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wat een leuke spullen heb je gekocht! Dat kopje is echt geweldig, ik ben er nu al verliefd op. En hoe schattig is die cactushouder?! Je hebt echt een hele leuke stijl in je foto's! Meer van dit alsjeblieft!! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je dit ontzettend leuk gefotografeerd!

  BeantwoordenVerwijderen