Liebster award

vrijdag, juli 24, 2015 |

Tot mijn grote verbazing heb ik mijn twee maand bloggen jubileum al overschreden en heb ik al twee awards in ontvangst mogen nemen, wat? Kan iemand me even nijpen? Het is de Liebster award, zo eentje waar je vragen moet beantwoorden (niet mijn allerbeste kant). Ik zat echt met mijn mond open toen ik zag dat lieve Emmelien en lieve Nienke me nomineerden. Onwijs bedankt daarvoor, super lief! Dat zijn dus 20 vragen die ik moet invullen, daar gaan we.Even de regels op een rijtje

• Vertel welke blogger je heeft genomineerd.
• Beantwoord de vragen die je gegeven zijn door degene die je genomineerd heeft.
• Nomineer vijf andere bloggers en link deze (200 volgers, of minder).
• Stel iedere genomineerde op de hoogte van hun nominatie.
• Maak een vragenlijstje van elf vragen voor de genomineerden.

Femmelien

1. Wat doe je het liefst op een vrije dag?
Een poging doen tot uitslapen (lukt nooit), series kijken en bloggen. Een beetje een cliché antwoord denk ik voor een blogger. Maar dat is hoe een ideale vrije dag er wel uitziet.

2. Wat vind je het leukst aan bloggen?
Ik denk dat ik dan toch kies voor het fotograferen en het editen van de foto's. Niet dat ik er goed in ben ofzo, maar het is gewoon super leuk om ermee te experimenteren. Ik ben best leergierig en ik heb een beetje het gevoel dat ik er nog lang niet alles van weet en dat er nog veel te ontdekken valt. Oja, bij fotografie kan je vrij snel een groei zien op vlak van je technieken, erg leuk!

3. Wat staat er op je wishlist?
Twee dingen die ik al érg lang wil (maar twee items die ik nooit vind) zijn een fjallraven rugzak, een jeansrokje en sandalen met een plateau. Vind ik echt erg stoer staan.

4. Wat is je favoriete kledingstuk?
Ik denk dat dat toch wel mijn wijde cardigan is die ik hier toonde. Het is zo'n cardigan die je zowel als slonstrui voor thuis kan dragen als voor gewoon overdag.

5. Wie is je rolmodel?
Hmm, da's een moeilijke, ik heb wel bewondering voor een heleboel mensen. Zoals Diana en Stromae. Allemaal met een eigen reden. Diana vanwege haar super mooie kledingstijl en Stromae omdat 'ie gewoon de kleren draagt die hij wilt dragen en gewoon zichzelf is.

6. Wat is je favoriete moment van de dag?
De ochtend, al hangt het er wel vanaf op wat voor een manier ik gewekt word. Als het is met een wekker, dan zal ik even (oké, best lang) chagrijnig zijn als je me lastig valt met irritante vragen. Maar vanbinnen geniet ik gewoon van een nieuwe dag. Het zonnetje schijnt de lucht is blauw, teletubbies kom maar gauw.Het zonnetje dat opkomt, de rustige straten. Ik vind het héérlijk om wakker te worden als de helft van het land nog in dromenland zit. Psychisch geeft het me het gevoel dat ik meer kan doen op een dag. Maar ik ben dan wel al doodmoe rond 10 uur, oepss.


7. Welke steden wil je nog bezoeken?
Een aantal steden die ik vroeger al eens had bezocht (maar toen zat ik nog in de fase dat er op het einde van zo'n dingen een ijsje beloofd werd omdat ik het stom vond) zoals Brussel, Leuven, Doel, Brugge in België. En in het buitenland; Amsterdam, Utrecht, Venetië en Londen. Ik weet het, allemaal cliché hoor. Er zullen nog vrij veel cliché dingen aan bod komen.

8. Kan je een dag zonder internet?
Ik ben er bijna zeker van van wel ja! Als ik dan eerst een lading boeken ga halen bij de bib hier in de buurt.

9. Wat is je favoriete serie?
Pretty Little Liars! Ik zit nu aan seizoen 1 (bij seizoen 2) dus ik probeer alles over PLL te negeren, omdat ik zo'n schrik heb voor spoilers, haha.

10. Waar ben je goed in?
Dat weet ik niet eigenlijk?

nienkes lifestyle

#1 Wat vind je het leukste aan bloggen?
Deze vraag werd al eens gesteld. ;)

#2 Wat hoop je met je blog te bereiken?
Het klinkt misschien gek, maar ik heb geen doel of iets. Meestal ben ik een beetje een controlfreak en wil ik alles uitplannen, maar voor het bloggen ga ik gewoon alles op me af laten komen. Het is niet een doel om er geld mee te verdienen.

#3 Wat is jouw favoriete blog?
Dat verschilt weer van dag tot dag en eigenlijk heb ik dan een heel lijstje. Alle blogs die ik volg hebben iets speciaals waar ik graag voor terugkom. Dus mijn hele Bloglovin' lijst zijn favorieten. (:

#4 Als je overal in de wereld heen kon reizen, waar zou je dan heen gaan?
Die vraag kwam ook al aanbod. (:

#5 Wat is je favoriete kledingstuk?
Deze ook, haha!

#6 Wat zijn jouw drie favoriete boeken?
Ik ben niet zo'n boekenwurm eerlijk gezegd. Ik vind On top (van Anna Nooshin), Het Achterhuis en Happy Life van Masha er goede boeken. Maar dat zijn misschien drie van de 10 boeken die ik ooit las.

#7 Wat is jouw guilty pleasure?
Ijsjes, ik ben er echt dol op en met dit weer is het verleidelijk om elke dag een cornetto uit de diepvriezer te halen.

#8 Wat is je favoriete fruit?
Frambozen! En dan die diepvries frambozen, het is super lekker om ze met warm weer meteen in je mond te steken. (Ookal is dat echt erg slecht voor je buik.)

#9 Wat wilde je vroeger worden?
Politieagente, maar dat wil nu helemaal niet worden. Ik ben véél te snel bang voor de kleinste dingen.

#10 Waar ben je het meest trots op?
Op mijn blogje denk ik, de lay-out.

#11 Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Het typische huisje, tuintje, boompje en beestje.  Het liefst een huisje met zo'n interieur uit 'de boekjes'.

Dit zijn mijn vragen

1 Beschrijf je leven over tien jaar
2 Omschrijf je kledingstijl
3 Wat is je typische karaktereigenschap?
4 Wat zijn je vijf favoriete blogs?
5 Waarom begon je met bloggen?
6 Omschrijf jezelf in twee zinnen
7 Waar kan jij niet zonder?
8 Wat wil jij bereiken met je blog?
9 Wat is jouw favoriete hotspot?
10 Welk advies zou jij je jongere ik geven?
11 Wat is het verhaal achter je blognaam?

Ik nomineer

Lobke • Lovali
Arjanne • Sky full of stars
Silke • By Silke
Cartouche
Ilse • Dutch Design on a budget
Emma • Emmathings
Katrien • glamwithkate
florence • go with flo
Lise • halverwege een nieuwe gedachte
Lydia • life captured by me
Esra • Sense of wonder
Zita • zita's project life


Zoals je ziet heb ik me niet officieel aan de regels gehouden. Als je er niet tussen staat, mag je de tag alsnog overnemen! Zeker niet over twijfelen, het is erg leuk!

Liefs,
Britt

24 opmerkingen :

 1. Teletubbieeees, haha :) Bedankt voor het nomineren! (En ik wil nog even zeggen dat ik deze post zo mooi vind! Met die lettertypes en de dingetjes van je wishlist en die bolletjes enzo, het is echt mooi bij elkaar!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, graag gedaan! Oh dankje, ik heb er best veel tijd ingestokzn dus ik bzn blij dat het nog overzichtelijk is gebleven. (:

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je 2 keer genomineerd werd Britt! Ik wil ook eens naar België. Ik vind dat spijkerrokje echt gaaf met die platteau sandalen. Alle vragen heb je echt leuk beantwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Nog gefeliciteerd! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah frambozen zijn ook mijn favoriet (al zijn ze altijd zo duur :( ) De Fjallraven rugzak, ik ben er zoo blij mee dus ik vind hem het geld echt helemaal waard. Als je hem dus echt wilt hebben, zou ik er voor gaan :) Leuk om te lezen dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor het nomineren, leuk (maar moeilijke) vragen! Je weet niet waar je goed in bent? Nou ik vind dat je goed bent in schrijven, fotografie en in lieve reactie's en complimenten geven, echt waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw wat een leuk idee zeg deze award! leuk om te lezen, de antwoorden op de vragen :)
  Ik ben net terug van vakantie, en heb daarom een paar van je posts gemist! Ik ga ze zeker snel teruglezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Ik liep vandaag in de H&M en ik zag precies zo'n jeansrokje hangen. Ik dacht: laat ik het eventjes zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor de nominatie Britt!<3 En wat ontzettend leuk en fijn om te lezen, die items staan precies op mijn wishlist haha! En wauw wat is je lay-out prachtig, een beetje Scandinavisch, heel mooi!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan en dankjewel! Erg lief dat je dat zegt!

   Verwijderen
 10. Waar je goed in bent denk ik dat we allemaal wel weten, niet??? Op z'n allermooist schrijven (en fotograferen) ja. En ooh yess frambozen, in de Ardennen hebben wij super veel frambozenstruiken waardoor de zomers in de Ardennen altij gevuld zijn met emmers frambozen haha... Mijn ochtend (aka tijd om te ontbijten <3) is ook mijn favoriete moment van de dag :)) En thank youuu voor de nominatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke antwoorden! Hele leuke tag! Ik ben het helemaal met je eens; ik kan wel een dag zonder internet, maar dan wel met een hele hoop boeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk om de antwoorden te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeej, leuk ingevuld! Niet te geloven dat de vragen van mij en Enmelien zoveel op elkaar lijken

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hahaha Telletubies kom maar gauw.. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ah leuk ingevuld! en je layout is ook erg mooi inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je mag terecht trots zijn op de lay-out van je blog en je blog in het algemeen, meid! Ik kijk echt supergraag rond op je blog, je gaat nog ver komen. PLL zou ik ook eens moeten bekijken, maar ben nu net begonnen met Orange is the New Black! Dankjewel trouwens voor het nomineren, ik heb hem wel al eens ingevuld, dus ik zal zien wat ik ermee doe :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat heb je hem leuk ingevuld!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jouw beschrijving van een vrije dag klinkt als dé ideale dag, hahah! Fotografie vind ik ook een van de leukste dingen aan het bloggen! Stromae is echt een fantastisch persoon, hij is wie hij wilt zijn, en dat bewonder ik! Frambozen zijn echt heerlijk! Diepvries zijn ze inderdaad lekker, maar vers uit de tuin nog beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke vragen allemaal, ook zo leuk beantwoord! En zo leuk dat je hem door wilt geven aan mij! Ik ga hem zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dit is de meest ordelijkste liebster award die ik ooit gezien heb, knap van je meid! En wat heb je de vragen leuk beantwoord. Die jeansrok op je wishlist vind ik ook echt helemaal geweldig!! Dankje om mij te taggen, ik ga hem echt snel invullen! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen