Finally got my watch

vrijdag, juli 10, 2015 |
Twijfelend stonden we daar, voor de Urban Outfitters. Zouden we nu binnengaan, in de hoop dat mijn horloge er is maar ook de kans hebben dat hij er niet is en ik de hele dag depressie rond zal winkelen. Of wachten tot de namiddag en dan de winkel binnenlopen, stel dat hij er toch niet is, dan heb ik nog een leuk winkeluitje gehad. Ik koos voor de eerste optie. Want stel nu dat er een groep joelende mensen ook het horloge wilde bemachtigen en alle horloges in beslag zouden nemen die er waren, waardoor ik op de namiddag geen horloge meer heb?

Kortom, een veel te ingewikkeld denkscènario voor iets wat het denken niet waard was. Want dit prachtige uurwerk lag op me te wachten. En was gedoemd om dezelfde dag rond mijn pols te blinken en te tikken.
Ik liep de treden op, mijn hand gleed als het ware over de trapleuning. Ik moest mezelf inhouden het niet op een hollen te zetten. De allesbeslissende plek wist ik maar al te goed 'liggen'. Het rek met horloge's waar ook sieraden zich bevinden. En ja, daar hingen ze in tienvoud. Ik griste er eentje uit en ik heb hem nog een hele dag gedragen met het plastiekje op de wijzerplaat. (Daar moet Britt voor heten, te veel schrik dat er ook maar één krasje op zou komen.) En lucky me, er was korting op! 

Ik zit dit stukje hier te schrijven met dit prachtige (vintage uitziende?) uurwerk om mijn polsje. Hoewel ik het eerst niet aankreeg en schrik had dat ik nog een gaatje zou moeten bijprikken (wegens über dunne polsen waar geen horloge's voor zijn), was het die angst allemaal niet waard. Het werkte, paste rond mijn pols zoals het hoorde. Het zat zo goed dat ik vergat dat ik het om had. Oh, en de kleur van het lerenbandje matcht wel met de rosse tinten in mijn haar.
En ja, het is met een landkaart. (Ik weet dat ik het zeker niet mag riskeren dit te dragen bij een aardrijkskunde examen, of ik krijg een mooie nul.) Zonder cijfers. Voortaan is het dus 5 voor •land• of kwart na •land• Best wel dom eigenlijk om dit uurwerk, zonder enige tijdsaanduiding, van streepjes, te kopen. Ik als professionele 5-minuten telaatkomer (5 minuten zijn véél als het aankomt op bussen) ga hier nog veel problemen mee hebben. Achja, wat maakt het uit, het ziet er mooi uit.  En ik heb nog steeds mijn gsm.
 •Yup, dikke fail, hier heb ik hem ondersteboven om en ik lijk wel een kat met mijn harige arm.

Dan ga ik me nu neerploffen in de zetel, een serie kijken, terwijl ik geniet van een ijsje en de tijd in de gaten houd met mijn prachtige aanwinst.

Ben jij ook zo'n sucker in precies op tijd komen? En welk horloge staat er op jouw wishlist?

Liefs,
Britt

•Even tussendoor, dit was waarschijnlijk de laatste foto van mij met lang haar. Want woensdag gaat de schaar erin, bam, 20 cm eraf.•

19 opmerkingen :

 1. Hij is prachtig en doet zeker vintage aan! Je foto's zijn weer prachtig. Ik ben altijd te vroeg, op school soms 20 minuten. Ik vind je armen niet harig hoor, als mijn arm haar niet blond zou zijn zou ik lijken op een weerwolf zo lang is het. Oké woensdag zou onze kapper ook komen maar die is afgezegd want ik wilde juist geen stuk van mijn haar kwijt, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf horloge! En wat stoer dat je je haar af gaat knippen! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw! Wat een prachtig horloge en wat voor mooie foto's heb je gemaakt! Deze zou ik ook wel willen! :) Ik vind het knap van je dat je je haar gaat doneren Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een mooi horloge! Ik kom zelf echt altijd te laat (0_0)
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw wat een mooi horloge! Ik snap dat je er heel blij mee bent. :D Spannend trouwens, dat je je haar kort laat knippen, ben benieuwd hoe dat straks staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh wat een pretty horloge, echt zo mooi!<3 Haha bij die laatste foto had ik inderdaad zoiets van huh, ziet 'ie niet verkeerd? ;) Succes met het knippen van je haar, het zal je vast mooi staan!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, mooi horloge! Ikzelf heb de Daniel Wellington horloges op het oog (maar ik vind ze veel te duur, dus dat wordt 'm toch maar niet, haha). Wat tof trouwens, dat je je haar gaat laten afknippen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die waren ook eerst de horloge's die ik dolgraag wilde. Maar ik zie dat als een uitgave die ik liever doe als ik 'ouder' ben. Nu ben ik nog te klungelig, stel dat ik dat zou kwijtraken of kapot doen..

   Verwijderen
 8. Ah Britt, deze is zó ontzettend mooi, prachtig! Goed dat je hem gekocht hebt :) En wat spannend dat je je haar kort laat knippen, 20 cm is behoorlijk wat! Het staat je vast goed! Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het horloge is echt super gaaf! Die landkaart in het horloge is echt geweldig! Ook echt leuk dat er ook nog korting op het horloge zat. Dat is dan mooi mee genomen.
  Echt gaaf dat je je haar af gaat knippen. Het is lekker om nu je haar af te knippen het voelt dan weer helemaal fris! Ik wil heel graag een horloge van Olivia Burton, maar ze zijn super duur. Ben dus aan het hopen op korting!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ah zo mooi! Ik weet nog een hele tijd terug dat je blogde dat je deze wilde hebben, tof dat je hem alsnog gekocht hebt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ah de horloge is echt heel erg mooi! Ik heb er ook zo eentje gehad, ze zijn zo pretty. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze wil ik ook super graag! Hij is prachtig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echt super dat je het aangedurfd hebt hem te kopen! Ik kan me nog herinneren dat je deze al een hele tijd geleden wou kopen! Hij is echt prachtig, en zodra ik nog eens een Urban Outfitters tegenkom ga ik niet twijfelen om hem te kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah eindelijk heb je 'm! :D Super mooi, en ook mega mooie foto's! Het is 5 na *land* hahahaha, moest echt lachen. Nog een beetje oefenen ja. Doet me er trouwens aan denken dat ik zo'n grote wereldkaart in mijn kamer wil hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. DAT WIL IK OOK! Als je er eentje vindt, laat het me even weten, dan ga ik daar ook eens kijken, haha. Maar ik vind het echt nergens..

   Verwijderen
 15. Oh, waauw, deze wil ik ook zo graag! Hij is gewoon zo mooi en mooi en MOOI :D .
  Ik hou van vintage land/wereldkaarten <3 . Misschien een heel onbeleefde vraag, maar hoeveel kostte die? ^^
  x Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij kostte 35 euro! Ik ben er ook dol op, hihi!

   Verwijderen