dit zijn mijn goals voor juli

woensdag, juli 08, 2015 |
Hoe het weer nu is, dat mag het voor mij de hele zomervakantie wel zijn. Het zonnetje dat de omgeving oplicht. Wat gepaard gaat met een zacht briesje. En dat met temperaturen waar je niet ligt weg te smelten. Perfect. Ik heb weer wat goals bedacht waar ik me aan ga houden deze maand, of toch proberen.

mijn eigen challenge afmaken

Ik ben totaal niet sportief en op vlak van spieren is het een waar fiasco. (→ik kan geen handenstand, omdat ik door mijn armen zak, het ziet er grappig uit en het lijkt ook grappig, maar ik heb schrik dat ik op die manier voor het eerst eens iets ga breken) Dus tijd om wat spieren te kweken en wat doorzettingsvermogen. Dus ik heb een eigen challenge gemaakt, eigenlijk allemaal challenges in een schemaatje gevuld. Nu maar hopen dat ik het volhoud. Dan kan ik bij mijn goals lijstje van augustus handenstand opschrijven.


blog responsive maken

Ik ben een webdesign freakje, dat weten jullie. Maar het is me tot op het heden nog stééds niet gelukt om mijn blog responsive te maken. (Ik weet dat het kan met een instelling van Blogger, maar dan is alles niet zoals ik het wil → eigenwijs)


bloggers ontmoeten
Er zijn al een aantal mailtjes heen en weer verstuurd waarbij gepraat werd over een bloggersmeeting en ik hoop dat deze ook écht door zal gaan. Ik kijk er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en gewoon om met mensen om te gaan die me zullen begrijpen. Die niet raar opkijken als ik van allerlei dingen een foto maak. Lijkt me erg gezellig als het door gaat.


tekenen
Ik heb een haat-liefdeverhouding met tekenen en het hele creatieve gebeuren. Ik ben vooral het type dat eerst wat inspiratie nodig heeft van het internet voor er echt iets op paier terecht komt. Erg slecht natuurlijk. Dus mijn doel is om dingen te tekenen uit mijn hoofd. Maar ik vrees dat dat vooral iets zal worden dat lijkt op tekeningen van een peuter.


wardrobe system vinden
Er zijn een hele boel systeempjes op vlak van kleren kopen en spaarzamer omgaan met je kleren en enkel kleren in je kast houden die je leuk vindt. Klinkt allemaal heel erg leuk, maar ik heb nog geen systeem gevonden dat goed aansluit bij me. Dus weet iemand een aantal systemen die goed werken? (: Zodat dagen van 'ik heb niks leuks in mijn kast' niet meer voorkomen.


Wat zijn jouw goals voor deze maand? En wat heb jij het liefst, een hittegolf of zachtere temperaturen?

Liefs,
Britt

29 opmerkingen :

 1. Die van het tekenen is echt heel herkenbaar, ik hoop dat je dat goal in ieder geval mag bereiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent niet alleen!! Ik zak ook door mijn armen met handstand omdat ik amper armspieren heb. Net genoeg om een deur open te duwen zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke doelen! Hopelijk ga je ze bereiken! Liefs, Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn echt hele goals voor juli! Ik hoop dat je vele kunt waarmaken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie en leuke doelen! Ik heb net geprobeerd een handstand te maken en wonder boven wonder lukte het (ik viel wel snel om trouwens).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel succes hoor! En iets zachtere temperaturen rond de 24 ofzo is helemaal prima (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof dat je andere bloggers gaat ontmoeten, spannend ook hah. Wat betreft het weer heb je helemaal gelijk, doe mij maar 25 graden met een briesje ipv 34 zwetend door het leven te moeten. En wat betreft je kledingkast, ik zou hem een keer goed gaan uitzoeken en alles weg doen waar je je niet goed bij voelt (en wat je gewoon echt niet meer draagt). Vervolgens voor jezelf op een rijtje zetten wat je dan wél echt wilt dragen (basics) en die gaan aanschaffen. Hah, nu krijg ik zin om mijn eigen kast uit te ruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne goals! En andere bloggers ontmoeten is altijd leuk, ik heb er echte vriendinnen aan over gehouden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoop echt dat de bloggermeeting gaat doorgaan! Ik ben zo benieuwd om jullie allemaal eens te ontmoeten! Met tekenen heb ik ook een liefde-haat verhouding, want in sommige dingen tekenen ben ik echt, maar dan ook echt slecht! Als ik een voorbeeld bij me heb, lukt dat meestal al veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aahh die handstand is inderdaad een fiasco. Bij gym ben ik de enige die dit niet kan, aaargh.. Maar wat leuk dat je bloggers gaat ontmoeten, dat wil ik ook gaan doen deze zomer eigenlijk! Alleen vind ik het eng om mailtjes te sturen want ik ben bang dat niemand erop zit te wachten haha..
  Succes met je doelen! :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook de enige, haha! Gewoon doen, er zijn waarschijnlijk een hele boel mensen die jou willen ontmoeten, meer dan je denkt! (:

   Verwijderen
 11. Ghehe, leuke goals. Ik heb niet echt dat ik door mijn armen zak, maar dat ik juist oversla :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie doelen Britt! Ik wil ook graag een challenge volhouden! En bloggers meeten zou ik ook willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ohh dat moet wel lukken allemaal ik heb ook een blog meeting deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke doelen! Tekenen vind ik zo leuk, maar tekenen uit mijn hoofd is zo moeilijk. Een tijdje geleden kocht ik verf, daar wil ik ook nog steeds wat mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke goals! Een handstand lukt me nog, maar bij mij kan je lachen wanneer ik een ratslag (aka een poging tot een radslag) doe, won't even try any more :) Lijkt me wel ongelofelijk cool om te kunnen, net als de ratslag (kan je 'm gewoon ff hup over het schoolplein doen ;) Zo'n wardrobesysteem is echt een goeie, moet ik misschien ook eens proberen! Leuk dat je wat meetings gaat doen, lijkt me leuk maar ook best spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha een handstand maken, ik wil het nu bijna gaan proberen maar dan kijken ze wat raar op hier denk ik. Stond vroeger meer op de kop dan recht op!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooh succes met handstand! Ik was er een tijdje 'verslaafd' aan, na een bepaald tijdsinterval studeren MOEST ik echt effe ondersteboven gaan staan, bloed naar mijn hoofd laten stromen haha. Krijg er altijd zo veel energie van.. Ik was tijdens de examens begonnen met opnieuw wat te tekenen, vanaf de vakantie begonnen is was ik er mee gestopt, misschien nog eens terug aan denken af en toe... :) Maar ik heb hetzelfde probleem een beetje, alleen teken ik altijd over van foto's. mijn zomervakantie goal was om piano terug te spelen, wat oude partituren opnieuw te leren! (Tot nu toe kan ik 1 liedje van vroeger spelen, HAH)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een wardrobe systeem is echt ideaal. Ik ben zo chaotisch, maar een wardrobe systeem heb ik dan weer wel. Heel logisch natuurlijk :) Ik ben ook zo onsportief als ik weet niet wat. Ik schaam me zo kapot tijdens de gymles. Het lijkt mij ook heel leuk om bloggers te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb ook een haat liefde voor tekenen, het lukt als ik me er niet te veel een beeld bij vorm en gewoon begin anders niet. De handstand durf ik niet meer omdat ik dan om klap en dan op de grond knal...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat overkomt me iedere keer als ik een poging doe (vandaar dat ik het enkel doe met een laag van matrassen). Dus vandaar dat ik me wil voorbereiden en spieren wil kweken. (:

   Verwijderen
 20. Leuk artikel, ik kom eigenlijk pas net je blog tegen, maar wat maak je mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een super leuke goals! Hopelijk lukt het je ook om ze allemaal uit te voeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke goals, ik hoop dat je ze allemaal haalt!
  Liefs, Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Want een leuke goals, ik hoop dat je ze allemaal kan halen!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 24. jij maakt altijd zulke mooie tekeningen! Hopelijk krijg je deze maand veel inspiratie :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super leuke doelen! Ik wil ook heel graag een keer bloggers ontmoeten, lijkt mij zo leuk. :-)

  BeantwoordenVerwijderen