June goals

maandag, juni 08, 2015 |
 Bij deze het bewijs dat ik een sucker ben in cleane foto's nemen (geef mij maar donkere foto's, met wat meer een soort van verhaal en emotie, zo kijk ik ernaar.) Ik, muziek luisteren en studeren, wij drie zijn geen goede combinatie samen (lees: ik focus me te veel op de muziek dan naar mijn boeken te kijken). Klassieke muziek playlists van Spotify heb ik grijsgedraaid, dat lukt wél. Ha. Dus met het geplingel, getokkel (en regendruppels) schrijf ik dit artikel. Dit is hemel na het studeren.

 Na zo'n bergen leerstof erin te hebben gedramd, is dit het enige qua creatie dat eruit vloeit. Volgende keer ga ik mijn best doen. (En iets vinden op de vieze schijn die over mijn foto's zweeft als ik fotografeer op een wit laken.)
Vaker tekenen
Ik start gelijk met een goede. Want het is dramatisch. Dit jaar was het laatste jaar plastische opvoeding dat ik kreeg, ik blij, want dan hoef ik mijn gekriebel niet meer te tonen aan anderen. En kan het gewoon verstoffen in mijn kamer. Nadeel is, dat er geen leuke opdrachtjes meer komen, ik geen kunstenaars leer kennen en ik maar blijf dwalen in mijn comfort zone. Dus, ik zal zelf met toffe ideeën moeten komen. (En dingen overtekenen van Tumblr tellen niet mee.)

Domeinnaam kopen
Ik ben die .blogspot een beetje beu. Ik wil ook zo'n fancy blognaam hebben, haha. Ik heb nog getwijfeld om ergens heel goedkoop een hosting te vinden, (niet gevonden) dus ik houd het gewoon op een domeinnaam. Je moet ergens beginnen, right?

Nog een uitstapje
Ik. Snak. Naar. Meer. Eén keer zo'n uitstapje en je bent vertrokken, je wilt niks anders meer. Ik had vroeger niks met cultuur, maar nu, oh, ik wil de wereld rondreizen. (Met camera, of course, zonder ben ik niks.) Ik twijfel om het fotofestival in Gent te gaan bekijken. Goed excuus om die middeleeuwse stad nog eens een bezoekje te brengen.

Om de dag posten
Bij deze mijn laatste doel, het moeilijkste. Want dit wordt een uitdaging om dit een tjeck te geven. Examens zijn weer in het land, dus erm. Vergeef me als het niet lukt. (Nee, ik zie het niet als verplichting hoor. Eerder een poging tot productieve ontspanning.)

 Vind je ook niet dat mijn foto's een rare schijn hebben? (Weet e misschien hoe dit komt? Het ziet er raar uit, te overbelicht en tjaa, een beetje fake.)

Luister jij naar klassieke muziek tijdens het studeren?
Liefs,
Britt

29 opmerkingen :

 1. Echt heel leuk om te lezen! Ja, ik ben .blogspot ook wel heel erg zat, je naam is dan zo lang haha. Ik hoop dat je goals lukken! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke post en mooie foto's. Misschien moet je naar een plek gaan voor uitstapje waar je nog nooit bent geweest. Hint hint :-P om zo nieuwe dingen te ontdekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik luister nooit naar muziek tijdens het studeren, haha. Van mij moet het immers muisstil zijn, anders doe ik mijn oordoppen in. In het middelbaar lukte dat wel nog, maar nu dus helaas niet meer! Succes met je goals en met je domeinnaam te kopen! Ik moet ook eens die stapjes beginnen zetten, vind ik. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een leuke foto's! (Ja, ik gaf je zonet een compliment over de foto's die je niet gelukt vond) En wat heb je 'goals june' leuk geschreven! Zo'n uitstapje zie ik ook wel zitten, Gent klinkt zo leuk! (yay, één van de twee Belgische steden waarin ik een stap heb gezet ) 'vaker tekenen' staat ook altijd bij mijn goals ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het boekje is prachtig en ik zou het zo leuk vinden moest ik elke dag nieuwe berichten kunnen lezen, want ik vind ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die foto's weer :) Zo mooi. En je site trouwens, iedere keer dat ik er op ben is hij weer mooier hah. Succes met het posten om de dag, zou heel leuk zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een superleuke doelen en wat heb je ze op een originele manier gemaakt! Ik moet ook echt vaker tekenen, nu zeker na mijn laatste les creatie van dit jaar. Maar ik ben weer lekker bezig hoor, hihi. Ik vind jouw tekenkunsten dan ook echt prachtig, Britt! En elke dag posten? JOEPIE! Daar kijk ik naar uit! En wat leuk dat je een domein naam wilt kopen! Het staat inderdaad lekker fancy. Echt een superleuk lijstje! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de foto's prachtig! Je hebt mooie doelen, ik hoop dat je ze alllemaal gaat bereiken! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! Als ik leer moet het helemaal stil zijn. Muziek leid mij alleen maar af. Gent lijkt mij ook een hele leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. domeinnaam is ook al een tijdje een goal die op mijn lijstje staat ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah, veel succes! Kun je een keer uitleggen hoe je dat notitieboekje in zo'n stijltje maakt? Ik moet ook eens een domeinnaam kopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Britt, je foto's zijn zo mooi! Ik heb dan misschien geen verstand van camera's, bewerkingsprogramma's, en al die andere dingen, maar ik vind je foto's in elk geval prachtig! En mooie goals! Het gaat je zeker lukken. Zo'n uitstapje staat ook nog steeds op mijn bucketlist, maar het komt er nooit van, haha. Veel succes met je goals! Oh, en hey, je lay-out is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankje, ik vind dat er iets mis is, maar vraag me niet wat haha. Dankje, 't is gewoon een gedownloadde die ik heb aangepast, (ben er nog volop mee bezig, hij is nog lang niet af!)

   Verwijderen
 13. Nee, je moet echt niet over je foto's twijfelen hoor want ze zijn prachtig hoor <3 En wat een fijne doelen heb je voor jezelf gesteld zeg: ik ben benieuwd of je ze gaat halen, maar dat moet haast wel goed komen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de foto's gewoon... Normaal haha? Super mooi zelfs :) oh is dat festival in Gent nu dan? Lijkt me super leuk! En ik zit bij TransIP als hosting, misschien een tip... Suuuuper veel succes met je examens, morgen heb ik mijn eerste :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je foto's zijn mooi hoor! En succes met je doelen behalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb antagonist en ik vond die nog wel meevallen qua prijs. Was iets van 35-40 euro voor een heel jaar. Dat is best wel te doen. En utstapjes zijn altijd leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Succes met je domeinnaam, klinkt sowieso veel leuker dan blogspot! en succes met al je andere doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind je foto's en tekening juist erg mooi! Leuk je doelen zo vorm te geven. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind je foto's echt zo leuk en mooi! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een eigen domeinnaam zou ik ook nog heel graag willen, maar misschien later. Als het weer wat beter gaat op vlak van bloggen, en als ik (eventueel) beslist heb om mijn blognaam te veranderen. Ik luister zelf niet naar muziek tijdens het studeren, dat leidt me echt veel te veel af, haha! Ik vind niet dat er een vreemde waas over je foto's hangt, integendeel, ik vind ze echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ah, ik vind dat je zo mooi kan tekenen Britt! Zo lekker los en pinterest-achtig :) Goeie doelen heb je ook gesteld! Voor die hosting heb ik nog wel een tip: kijk eens op webruimtehosting.nl. Dat is goed betaalbaar! Fijne dag :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik vind je foto's al heel mooi hoor, geen vieze schijn te zien! Ik luister trouwens ook altijd naar muziek tijdens het studeren, maar alleen naar slechte, want door mijn lievelingsliedjes raak ik veel te snel afgeleid :) Net klikte ik rechts bovenaan op één van je sociale media knopjes dingetjes (je snapt het wel), maar die werken niet? Ik dacht, ik zeg het maar, misschien wist je dat nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik ook, haha. Nu naar klassieke dus, maar ik begin ze ook al te goed te kennen waardoor ik mee neurie. Ja, die staan er voor dit moment even voor de sier. (':

   Verwijderen
 23. Ik vind je foto's wel mooi. En dat plaatje met goals june is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een mooie doelen en mooie foto's! Je zou de foto's eventueel nog wel wat kunnen ophelderen in een programma als Photoshop, Picasa etc. Ik wil ook een domeinnaam kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. BRITTJE! Wat een pracht van een foto's heb je toch gemaakt :o. Ze zijn echt ontzettend mooi. Ik hoop ook dat ik ooit zulke foto's kan maken. En wat heb je een perfect handschrift (dat hele schriftje is perfect maar oké :)) & leuke goals heb je opgesteld!

  BeantwoordenVerwijderen