Recap may goals

zaterdag, mei 30, 2015 |
Het is nu bijna een maand geleden dat mijn blogje eerste tekenen van leven toonde. Al is er niet veel sfeer geweest in die maand tijd. Het is een beetje dood geweest. (Dat gaat wel veranderen hoor, het is één van mijn goals voor volgende maand.) Eerst tijd om de goals van de afgelopen maand te bekijken. De maand waarin ik mijn blogje begon en misschien ook iets te veel hooi op mijn vork nam qua goals, oeps.

Ik heb het een kans gegeven hoor. Ik heb zeker drie smaakjes uitgeprobeerd, maar allemaal hebben ze zo'n vieze smaak, bleh. Misschien omdat er steeds groene thee stond op het doosje. (Waarvan ik nog steeds niet snap wat het precies betekent.) Alleszins, die kamille thee staat op mijn boodschappenlijstje. (Want die vinden veel mensen lekker. Is het proberen wel waard denk ik.)
Ook in deze ben ik dik gefaald. Of misschien maar voor de helft. Ik heb me minder perfectionistisch gedragen op vlak van de layout, maar qua fotograferen is het blijkbaar nog een grote ramp. (Volgens mijn mama, in mijn ogen is het gewoon de final touch die ik zoek in een foto. Dat duurt nu eenmaal tijd..) 

Tja, ehm, hij is niks verandert sinds de vorige goals post. Dus ik denk dat ik dit weekend maar eens in de code's ga kruipen. maar een lay-outje is een lang termijn proces. Duss.

Dit herinnert me eraan on misschien nog een stuk fruit te eten. In het begin hield ik dit best goed vol! Ik at soms twee stukken fruit per dag, met erg veel smaak, ik verkoos fruit boven snoep en chips. (: Maar het is afgezwakt naar het einde toe en ik denk dat ik op drie stukken fruit per dag ben blijven steken.

Zijn jouw goals van de afgelopen maand gelukt?

Liefs,
Britt

11 opmerkingen :

 1. Je hebt aardig wat goals behaald, toch? Weet je welke thee wel héél erg lekker is? De biologische groene thee met framboos van Clipper. Ik vind hem zelf erg lekker. In het begin smaakt hij een klein beetje naar framboos, maar de slokjes die je daarna neemt smaken een beetje naar mint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je best wel veel hebt kunnen behalen hoor! En meer dan 3 stukken fruit per dag is toch niet zo gezond, dus het is denk ik best oké dat je daar bleef steken haha. Succes met je thee-proces! Ikzelf vond kamille in het begin inderdaad wel lekker, nu ben ik het een beetje beu gedronken, haha. Fruitsmaakjes vind ik ook steeds lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch redelijk gegaan niet? Weer hele mooie foto's <3 Ik houd ook niet zo van thee. Ik zou eens rooibos thee met een flinke scheut honing doen. Of ga eens bij Mark's&Spencer kijken als die in België er is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed dat je toch thee hebt geprobeerd, ik drink het echt met liters dus voor mij is het gemakkelijk. Nog meer smaken proberen?

  Succes met je nieuwe layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je goals zijn aardig gelukt toch? Ik vind van wel hihi. Ik houd echt niet van thee, laat mij maar warme melk drinken 's ochtends... En koffie is natuurlijk ook heerlijk!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Misschien is zijn niet alle goals gelukt, maar je hebt ze wel bijna allemaal geprobeert uit te voeren! Ik vind je foto's bij dit artikel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. AWW ik vind je layout er eigenlijk al heel mooi uitzien hoor! Lekker clean en overzichtelijk :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat gaaf gedaan zeg met die foto's! Ik drink zelf ook vaak thee in de ochtend.. Misschien proberen om verse thee te kopen? Zit ook veel meer smaak aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind thee ook niet echt bijzonder (A) Al moet ik inderdaad ook meer fruit eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De foto's maken het zo leuk en je layout is al zo moooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Minder perfectionistisch zijn vergt heel wat tijd en energie! Ik kan erover mee spreken ... Maar he, het gaat toch al iets beter? Op vlak van foto's snap ik het wel, want je wilt het gewoon echt goed hebben! Een mooie lay-out maken vergt ook veel tijd, doe het maar rustig aan! Drie stukken fruit per dag is al heel wat hoor! Ik eet er meestal 'maar' twee. Ben benieuwd naar je goals voor volgende maand!

  BeantwoordenVerwijderen