outfit○de fijnste cardigan en meest mooiste bloemetjes

vrijdag, mei 15, 2015 |
Ik trok gewapend met camera en mijn lieve papa naar het natuurreservaat op wandelafstand van ons huis. Knikkende knieën, zweethandjes en een zenuwachtig (en véél te enthousiast) lachje konden niet ontbreken natuurlijk. Ik ga mezelf never, nooit, jamais een fashionblogger noemen want ik doe niet mee aan trends, maar ik vind het errug leuk om mee te doen met de bende en jullie wat meer van mezelf te laten zien. (Met afgeknipt hoofd.. eh.) En de meest fotogenieke bloemetjes te tonen.

Dit is werkelijk de meest fijnste heerlijk zittendste cardigan, ever! Ik zweer het. Hij past perfect bij me, voelt niet strak aan en is de perfecte match bij jurkjes en mijn clarks. Dit is hoe ik er elke dag bij wil lopen, haha. Onderweg, opzoek naar een leuk plekje voor foto's, kwam ik gipskruid tegen. Oh, wat zijn dat mooie bloemen. Met kans om mezelf te netelen trok ik een 'bosje' uit een grote struik. Een nieuw wandelpadje verder, stond het nog voller! Oh, dit was leuk, haha. Ik voelde me wandelend op een wolkje.

Het feit dat dat natuurreservaat op wandelafstand is van mijn huis, maakt het alleen maar verleidelijker om er elke dag eens rond te wandelen. (Je ouders mee sleuren, da's een ander verhaal.) Maar ik voel me zo goed en relaxt in dat gebied, oh. Het is er lekker rustig en je hoort enkel een vogel een kreet tjilpen. En het licht gefluister van ritselende bladeren in je oren. Om maar te zwijgen van het zonnetje dat je soms doet fronsen, maar van het gebied een streling voor je ogen maakt. Magische, heerlijke plek om tot rust te komen en mijn gedachten even op een rijtje te zetten. (Erg handig op momenten van dipjes.) Als het kon, zette ik er een tentje en bleef ik er slapen.

GENIETEN JULLIE OOK ZO VAN DE NATUUR? EN WAT VINDEN JULLIE VAN DE OUTFIT?

-Britt

34 opmerkingen :

 1. Dat vest ziet er inderdaad heeeerlijk uit. Wat een mooie foto's zijn dit, echt hele mooie omgeving ook en dat maar op een paar minuten afstand. Lucky you! Je outfit laat me aan Brandy & Melville denken trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Wat zijn de foto's mooi gelukt! Echt super mooi! Ik vind je cardigan met je jurk een hele leuke combinatie. Mijn jurkje heeft wel wat weg van de jouwe haha :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie outfit, en de foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Zeker die trui, mooi. Je papa maakt trouwens echt hele mooie foto's, zo lief van hem dat hij dit wilde doen voor je. Complimentjes ook voor je lay-out, ik vind 'm heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wauw en wauw! De foto's zijn zo mooi! Je outfit staat je dan ook zo leuk en schattig! Je mag je papa een dikke duim omhoog geven voor zijn fotografie-kunsten! Voor jou natuurlijk ook hé meid!! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtige outfit, zou ik zelf ook aantrekken! De cardigan is wel heel leuk te combineren. En de foto's, wauw !! Gipskruid lijkt wel erg op fluitenkruid, is fluitenkruid soms de nederlandse benaming en gipskruid belgisch? Hoe dan ook is het wel een mooi sierlijk kruid. De plek doet me denken aan een plek hier in de buurt, ik voel ne daar precies zo als jij het omschrijft. De plek is compleet in de vergetelheid
  geraakt en er ontbrekken dan ook paden. Je bent heel goed met
  woorden. Je lay-out ziet er nu trouwens al veel persoonlijker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh wat een mooie outfit Britt! Ik vind je vest zo leuk, waar is die van hihi? Prachtig gebied is dat zeg<3
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het zijn echt hele mooie foto's en ook je outfit is echt prachtig<3 Oh en wat ziet je lay-out er onwijs mooi uit Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige foto's en een hele leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit, Britt! Ik snap dat je je cardigan perfect vind, zo ziet hij er ook uit! Ik vind het ook altijd heerlijk om in de natuur te zijn, ook een mooie achtergrond voor outfit foto's!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een onwijs mooie foto's! Die vest ziet er echt heeeerlijk uit, doe mij die ook maar! Als dit de nieuwe fashionfoto's zijn, mag jij wel vaker je outfit showen! Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige cardigan Britt! Ik vind je schoenen ook zo enorm tof. Ik zou ook vaker in de natuur moeten fotograferen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke outfit en wat een mooie foto's! Ik vind fotograferen in de natuur altijd het leukst. De foto's die je dan kan maken zijn soms te mooi om waar te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hé Britt, ga je nog van die HTML posts maken? Ik heb namelijk een vraagje voor je :) Weet jij hoe je de achtergrond van je blogposts een andere kleur kunt maken? Alleen de achtergrond van de post, niet van de hele blog. Alvast super bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wacht, laat maar, na wat prutsen heb ik het al gevonden! (Ik ben toch zo'n ongeduldig kind)

   Verwijderen
 15. awww wauw wat zijn deze foto's mooi geworden! Ik vind je stijl echt geweldig britt!
  Echt super, en ook leuk dat je ze in zo'n mooie omgeving hebt gemaakt :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hele leuke outfit Britt! De foto's zijn echt heel mooi gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ohh wat een mooie foto's!! Het vestje lijkt me inderdaad super comfortabel :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat gaaf dat je daar zo dicht bij woont, en ik zou die outfit ook wel elke dag aan willen :) dat vest samen met dat jurkje is heel mooi! Net als je blog! Liefs, Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 19. OH WAUW, super mooie foto's! Waarom heb jij zo'n fotogenieke ouders??? Super mooie cardigan trouwens, las al bij de comments dat hij van de Pull&Bear komt (ik ga kijken, haha). En ooh ik herken mezelf echt hoe jij geniet van de natuur, en juist omdat ik er niet vaak kom, is het extra ontspannend als ik me wel eens begeef aan het meer bij mijn thuis bv.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Britt, Ik had je al gemist! Heel leuk dat je een blog begonnen bent (hihihihi) en de foto's zijn prachtig. Laura en jij zijn twinning met je cardigans, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik vind je outfit echt prachtig! Ik kan geloven dat je die vest zo leuk vind, want hij ziet er heel mooi en comfortabel uit! Ik word sprakeloos van de foto's ... Ze zijn zó mooi! Je vader is een pro fotograaf en jij een pro model! ;) Je outfitfoto's worden altijd mooier en mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. https://jessicasthing.wordpress.com/2015/05/21/annebrittures%F0%9F%91-blog-shoutout%91%F0%9F%98/

  Mega mooie post. Zou je bij deze post van mij willen kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ohh Britt, wat ben jij leuk! En wat een fijne foto's! Heerlijk hè, hoe je zo ontzettend van de natuur kunt genieten. Veel liefs! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wauw, prachtige foto's Britt, echt tof gedaan! En je vest: love it. Ik geloof je op je woord als je zegt dat hij heerlijk zit, zo ziet hij er ook uit! Leuk gecombineerd ook met dat zwierige jurkje! Heel tof dat je weer eens een outfitpost hebt geplaatst, leuk joh! Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Die foto's zijn prachtig! Vroeger plukte ik altijd fluitekruid voor mijn oma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wauw, ik heb er echt een nieuwe blog favoriet bij! Prachtige foto's meid! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooie outfit, je foto's zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Deze foto's zijn echt super mooi en je outfit is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen