May goals

maandag, mei 11, 2015 |
Ik ben een lijstjesmeisje. (Of hoe dat ook genoemd wordt.) Kortom, ik heb graag structuur in mijn hoofd en daar horen nu eenmaal lijstjes bij. Of ik zou dingen vergeten. Elke maand maak ik een lijstje met doelen die ik graag wil bereiken in die maand. 

Het is met ups en downs dat ik thee drink. Ik denk dat dat vooral komt doordat ik geen enkel smaakje vind die ik écht lekker vind. Weet iemand een paar lekkere smaakjes? Ik sta voor alles open hoor. Muntthee is voorlopig een soort favoriet. Maar het wisselt af. Dus, als je ook een theeleut bent? (:
Het is een eigenschap die ik heb geërfd van mijn papa en hij heeft het dan weer van zijn mama gekregen. Het is eigenlijk een soort familie trekje, want mijn peter heeft het ook, oeps. Het hele perfectionistische gebeuren heeft zo soms wel zijn voordelen, maar het vergt zoveel tijd om iets perfect te krijgen. En het vergt nog méér energie om onperfecte ding dat je het gemaakt te accepteren. Misschien is dat wel een van de redenen waardoor ik zo futloos ben. Het begint een béétje uit de hand te lopen eerlijk gezegd.
Momenteel ziet het er een beetje kaal en sfeerloos uit. Maar ik wil nog eens in de code's duiken en er een mooie lay-out van maken. Oké, het gaat lang duren (gevaarlijke goal deze, want op vlak van een lay-out ben ik perfectionistischer dan ooit, en dan faal ik in mijn vorige goal, shit) maar het resultaat zal het vele werk wel allemaal waard zijn. (: Want zoals het er nu uitziet is gewoon. Niet. Mooi.
Een paar weken terug at ik elke dag twee stukken fruit (ongeveer) omdat ik het écht lekker vond. En ik moet eerlijk toegeven dat ik me toen wel wat energieker voelde dan nu. Duss, misschien moet ik gewoon die véél te goede gewoonte opnemen en word ik weer het rondspringend veulen van toen. (ik overdrijf hoor.)

Heb jij goals voor deze maand?

Liefs,
Britt

24 opmerkingen :

 1. Mooie foto's en leuk zo dat papiertje waar je later met de computer tekst op maakt!
  Ik vind zelf munt thee, lavendel thee en jasmijn thee het lekkerst, misschien zit er wat tussen mijn lijstje? Het is erg lastig niet perfectionistisch te zijn, maar mij is het wel gelukt het wat minder te zijn, hopelijk lukt het jou ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Die ga ik eens uitproberen dan, nog nooit eerder geproefd, die jasmijn en lavendelthee! Ja, zeg dat wel! Voor 'niet-perfectionisten' lijkt het allemaal makkelijk, maar oooh.

   Verwijderen
 2. Leuke goals allemaal! Ik vind jasmijn thee héérlijk, misschien eens proberen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las het hierboven al, dat ga ik eens proberen dan! Klinkt wel érg lekker!

   Verwijderen
 3. Wat leuk om je goals te lezen voor deze maand! Mijn goal voor deze maand ik om mijn examens goed te maken, en dan hopelijk volgende maand te horen krijgen dat ik ben geslaagd :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook een, zoals jij het noemt, lijstjesmeisje. ik heb ze gewoon nodig :) Toch doe ik eigenlijk nooit aan goals, misschien maar eens een keer proberen! Leuk om jouwe te lezen, Britt! Succes met de HTML!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gewoon doen! Ik vind het in ieder geval erg motiverend, haha.

   Verwijderen
 5. Ik maak ook vaak lijstjes vooral voor school zodat ik niks vergeet. De foto's zijn echt mooi <3 Erg creatief met die vijfhoeken! Succes met de layout van je blog! Ik ben erg benieuwd!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik probeer altijd lijstjes te maken, maar daar faal ik altijd in dus blijf ik maar mijn chaotische zelf :) Met al dat lekkere fruit moet het geen probleem zijn om meer fruit te eten denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, superleuke goals heb je voor deze maand! En ik moet je echt zeggen dat je supermooie foto's hebt gemaakt! Zelf heb ik niet echt goals per maand, die tijd gaat zo snel voorbij dat ik het toch helemaal vergeet, oeps.. haha! Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foto's zijn zo mooi! Goede goals ook, lijkt me fijn om elke maand ergens naar toe te werken! :) En fruit is zo lekker, vooral het zomerfruit wat nu weer een beetje komt... Nomnomnom.
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaaa, ik heb net alweer een bakje aardbeien naar binnen geslagen. Heer-lijk was dat zeg!

   Verwijderen
 9. Jasmijn en Camille thee zijn zeker aanraders! Succes met je goals! Perfectionistisch zijn heeft zo zijn negatieve kantjes maar blijft wél leuk, zeker wanneer je een mooi resultaat bekomt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie goals! Het gaat je vast lukken! Ik ben erg nieuwsgierig je nieuwe lay out!
  Mijn goal voor deze maand is mijn examen halen, ik kijk uit naar mijn vervolg opleiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een mooie foto's'! Ik houd echt van thee drinken :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehh voor de thee moet je lemon&ginger nemen die is heel lekker:) En wat heb je nu al fijne blog post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Goede en mooie goals! Veel succes, het zal je vast lukken. :) Ik ben ook wel een lijstje-meisje, al maak ik vrijwel nóóit goals. Gewoon, ik weet niet waarom ik dat niet doe. Wel maak ik vaak planningen e.d. En lijstjes als ik gaan winkelen, met de dingen die ik nodig heb. En ga zo maar door. Oh en trouwens, je lay-out begint zo ontzettend leuk te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super mooie foto's Britt. Dit zijn foto's waar ik uren naar kan kijken. Echt super mooi! Ik wil ook mijn layout mooier maken en meer fruit eten. De laatste tijd eet ik al meer fruit, want het is gewoon lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goeie goals! Ik hou er ook van om lijstjes te maken, zo hou ik alles een beetje overzichtelijk in de chaos van mijn hoofd, haha. Deze maand launch ik éindelijk mijn nieuwe reisblog waar ik al een hele tijd mee bezig ben, dus mijn doel is dan ook om mijn tijd daar wat in te steken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Thee drinken zou alvast niet op mijn lijstje komen, ik vind namelijk ook geen enkele smaak lekker! Minder perfectionistisch zijn daarentegen ... Dat zou wel thuishoren op mijn lijstje! Maar het is zo moeilijk om wat minder perfectionistisch te zijn, ik kan er echt niet tegen als er iets niet in orde is!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke goals! Ik maak ook altijd lijstjes, gewoon even overzichtelijk opschrijven. En ik heb ook een tijdje per maand een goals artikel geschreven op mijn blog. Alleen ik merkte dat het me nooit helemaal lukte. Maar wat heb je trouwens prachtige foto's gemaakt Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik vind je layout juist mooi nu. simpel maar wel classy. :) je foto's komen zo ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi lijstje! Ik ben zelf verzot op kaneelthee! En drink dat dan ook achter elkaar door :)

  BeantwoordenVerwijderen