Hoi!

vrijdag, mei 08, 2015 |

Hoi! Mensen zeggen altijd dat de eerste indruk belangrijk is. Een wijsheid die me wel vaker herhaald werd en die dus ook wel zal gelden voor het eerste teken van leven op je eigen blog. Hier zit ik dan. Voor mijn laptop. Iets randoms te typen voor het world wide web. Het dringt niet tot me door dat ik de stap heb gezet een blog te beginnen. Na lang twijfelen is hier dus nog een snobje die een poging zal doen een blog bij te houden. Ook ik ga het hier hebben over lifestyle en fashion. Maar ik hoop dat ik je toch nog zal kunnen vermaken met mijn gebabbel. En alles te bekijken met een eigen visie. Ookal zit ik hier nu gewoon tegen mezelf te praten (geen kat die dit leest, maar dat maakt me niets uit). Ik voel de adrenaline nu al door mijn lijf stromen en het voelt geweldig. Ook al is dit 'maar' een eerste artikel. Het is het eerste.

Welkom, (want dat had ik nog niet gezegd) op dit Blogger uitziende lay-outje, waar alles nog voor moet beginnen. Maar ik heb er zin in er al mijn tijd en liefde in te steken. Ik hoop met mijn inie minie kennis van HTML en mijn enthousiasme er iets moois van te maken.

Liefs,
Britt

Al is dit hele wereldje van plezier niet helemaal nieuw voor me. Misschien kende je me nog van mijn vorige blog? (maar ik zou het erg fijn vinden, mocht je daar niks over zeggen. Ik wil met een schone lei beginnen. Niet dat ik rare stoten uit heb gehaald hoor.)

12 opmerkingen :

 1. Ik ben benieuwd naar je posts in de toekomst! Natuurlijk volg je ik je ook op je nieuwe blog. :) Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom in blogland :)! Ik kijk uit naar je post Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Ik kijk er alvast naar uit om al je posts te lezen :)


  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ontzettend benieuwd naar je posts! :))
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig ben je opnieuw begonnen, was al bang dat je helemaal zou stoppen :) Welkom terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, wat een pakkende eerste artikel! Ik ben helemaal mee in jouw avontuur! Je schrijft echt zo leuk! Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd! En inie minie kennis van html zegt ze dan :') veel succes met je nieuwe blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet dat ik een of andere genie ben daarin hoor. Ik ben véél verleerd! En dankjewel!

   Verwijderen
 8. Super dat je begonnen bent met bloggen! Ik kijk uit naar al je posts :-)
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom! Mooi begin verhaal en eerste foto

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Natuurlijk ga ik je nieuwe blog ook volgen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk kind ben jij. Je hebt er een fan bij. Echt hoor! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen